Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 istanbullu kartallar ne şanslı abi ya sabahtan beri bjktv izliyorum işi gücü bıraktım çok güzel eğleniyor millet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 hee çok şanslı işsiz kartallar çok şanslı 6 olsun da kaçalım diye bekliyorum ofis teşvikiye de milletin sesleri geliyor 30 yaşında ilkokul çocuğu gibi camdan bakıyorum daha gidip üstümü değiştireceğim açılışı bugün yapanın ben.... sözlükten 2 bilet düşürdüm birine 700 lira istiyorlar diğerine 1200 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 aynen, daha eve gidip, arabayı bırakıp, formayı alıp maça gidicez, çok şanslıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 +1 zor duruyorum ofiste, birazdan çıkıcam ama. saray soytarıları eğlensin diye haftaiçi açılış yapıyoruz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 adamın biri izin alamamış istifa etmiş sabah bjk tvde öyle raskele mik. uzattıklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 dreagloth said: aynen, daha eve gidip, arabayı bırakıp, formayı alıp maça gidicez, çok şanslıyız ben maça da gidemeyeceğim :( oturucaz beşiktaş'ta rakı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 internette dolaşmaa başladı ilk saraya çıkış :P https://pbs.twimg.com/media/Cfw37caWwAETSMo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 saray değil, 3+1 ev galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 :P baya mütevaziymiş saray! o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Çankaya Köşküdür işte kendine saray yapınca Başbakana verdi orayı Reis ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 yaklasik 2 saattir semtteyim. ortam efsane burda. gercekten yaktik semti karsi kıyıdan görülmüş. stada kadar yürüduk kazanin onunden geri geldim yuruyen kalabaliktan fazla kalabalık var. şairler kazan koyici her yer efsane güzel ya. cidden eve döndük abi semt gibisi yok acayip özlemişim su ortamı. ah bi de maca girebilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 kapıyı zorlayın, girersiniz 1 e 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 onu düşündüm de. stad disinda iki katlı polis bariyerleri var ayrıca yeni giselerde falan o işi yapmak xor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 fırsatı olan maçı izlesin sonuç ne olur bilmiyorum ama ses efsane, çok çok az taraftar varken bile inanılmaz ses çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 stad çevresi 70bin insan bekleniyormuş.. valla taraftar girmeye kalkarsa son maç olaylarından daha fazla olay çıkar orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 tomalar suluyomuş gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 edit: yok polisler haklıymış beleşe girmeye çalışan taşkınlık yapanlar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 mac oncesini izleyebilecegimiz bir link var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Ibb mobese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 başkan ve ahmet çok garip ve üzüntülü gibiler konuşmalarda polis olayları baya karıştırdı galiba giremeyenler olabilirmiş maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 polis bizle uğraşacağı kadar terörle uğraşsa bitmişti şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 bjk fenerin kenidne altın tepside sunduğu şampiyonluk fırsatını salaklık edip geri tepmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 stad muhteşem olmuş lan, iyi günlerde oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 velet çok tatlı ya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 gule gule kullanın stadınızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar