Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Fikret orman kazara gidecek olursa adalı falan aday olacak, arkasından sinan engin faln takımın içine girecek faln aman diyim.Fikret basgan her sene ustune koyarak ilerliyor.Ciddi ciddi ögreniyor da bu işleri su takımı ekibi dagıtmazsak illa o sampiyonluk gelecek samet aybabadan beri takımın oyununda giderek bir gelişme var ve tum bunları AAooooo sampiyon olamadık diye dagıtmak bayaaa agır mallık olur. Carsı grubu bedava bilet vermedigi zaman cok dellendi diye hatırlıyorum. İktidara yalakalıkta sıkıysa yapma bunu diyenler rte hakkında söyle bir konussunlar bakalım hayatları nasıl kararıyor bir gorsunler. İktidar hakkında ters bişe söylese besiktasa bir vergi borcu cıkarır tahsiline bir baslarsa amatörden baslarız gelecek sene.
yeni zelanda da yasamıyoruz gercekler
https://www.youtube.com/watch?v=UM1p3ibZjV4

p.s. patideki besiktaslılarda aglama durumu var. Yani pozisyonlara itirazlar onun hakkında konusmalar degilde daha olmamıs macda hakemin vermedigi ve yanlıs verecegi karar üzerine faln konusmak ciddiye alınabiliecek bişe degil.
ayrıca bu sene sampiyon olacagımızı dusunuyorum fenerde uefada final oynıcak gibi geliyor alır mı alamaz mı onu bilemicem ama finale kadar gider gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Euroya vurunca 350m euro civarında ediyor. Kur farkının nasıl girdiğini daha iyi görüyoruz aslında nitekim iki yıl önce mi ne yanılmıyorsam 400m euro açıklanmıştı borç. Azaltsan da artıyor sadfsd

Aslında cidden bir şey değil de euro bazında işte havadan borcun artması, hele böyle bir dönemde direkt saçmalık oldu...

Şamp olup ŞL'ye gitmek şart. Kafadan 30-35 milyon euro cebe koymak demek olur ki o bile borcun %10 oranında azalmasına direkt etki eder işte.

Bu yüzden Konya maçında yedeklerle çıkıp TR kupasını da aradan çıkartalım, es kaza tur atlamayalım sfsda

BJK için en kısa vadede en hızlı çözüm 3 yıldır olduğu gibi bir şekilde şampiyon olup ŞL'ye gitmek. O olmadığı sürece yerimizde saymaya devam ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Belediyenin tesisiymiş. Ufak kulüpler sürekli kamp için geliyormuş.

Bütün araziyi aylık 15.750TL'ye kiralamışız. Bütün restorasyon ve bakım giderleri kulübe ait olacakmış. Zaten bayağı eski olduğundan sağlam bir restorasyon gerekecekmiş.

Elden geçirilince güzel mekan olur. İyi yapmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Belediyenin tesisiymiş. Ufak kulüpler sürekli kamp için geliyormuş.

Bütün araziyi aylık 15.750TL'ye kiralamışız. Bütün restorasyon ve bakım giderleri kulübe ait olacakmış. Zaten bayağı eski olduğundan sağlam bir restorasyon gerekecekmiş.

Elden geçirilince güzel mekan olur. İyi yapmışlar.

helal olsun yine fikoya. 5 odalı dandik apart alsan 15000 zaten aylık kirası.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bliksem said:

Fikret Orman'a en kızgın olduğum konu Reza'ya loca satmasıydı. Onun dışında çok takdir ediyorum.

en kızılmayacak konuda kızmışsın sen de.

başkan'a kızmak için haklı 100 tane sebep bulabilecekken şu konuda kızmaya hakkın yok.

pardon ?

adam reza'nin gozunde besiktaslilik gordum dedi ya. REZA

RE
ZA
Sosyal ağlarda paylaş

yapcak bişey yok abi.

adamı bu ülkenin mahkemeleri suçsuz bulup saldı mı ? saldı

sen kimsin ki benim için suclusun diyorsun ve adama loca satmıyorsun ki ?

tamam bu ülkenin %80ini sevmiyorum, ülkenin bir çok şeyinden nefret ediyorum.
devlete yargıya güvenmiyorum falan filan ama, göz göre göre beğenmediğimiz insanlar gibi olmaya da gerek yok.

tüzük gereği satman gerekiyorsa satacaksın, ülkede hukuk yok adalet yok falan diyip sonra sen hukuksuzluğu savunursan götüyle gülerler sana.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bliksem said:

Fikret Orman'a en kızgın olduğum konu Reza'ya loca satmasıydı. Onun dışında çok takdir ediyorum.

en kızılmayacak konuda kızmışsın sen de.

başkan'a kızmak için haklı 100 tane sebep bulabilecekken şu konuda kızmaya hakkın yok.

Peregrin said:

sikerim adaletini, bunda mi adaletli olcaz.

113 senelik kulüp reza'nın bir milyonuna mı kaldı abi? bu ülkede o locaya o parayı verebilecek başka adam yok muydu?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...