Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 biraz ağlandığı doğrudur sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Fikret orman kazara gidecek olursa adalı falan aday olacak, arkasından sinan engin faln takımın içine girecek faln aman diyim.Fikret basgan her sene ustune koyarak ilerliyor.Ciddi ciddi ögreniyor da bu işleri su takımı ekibi dagıtmazsak illa o sampiyonluk gelecek samet aybabadan beri takımın oyununda giderek bir gelişme var ve tum bunları AAooooo sampiyon olamadık diye dagıtmak bayaaa agır mallık olur. Carsı grubu bedava bilet vermedigi zaman cok dellendi diye hatırlıyorum. İktidara yalakalıkta sıkıysa yapma bunu diyenler rte hakkında söyle bir konussunlar bakalım hayatları nasıl kararıyor bir gorsunler. İktidar hakkında ters bişe söylese besiktasa bir vergi borcu cıkarır tahsiline bir baslarsa amatörden baslarız gelecek sene. yeni zelanda da yasamıyoruz gercekler https://www.youtube.com/watch?v=UM1p3ibZjV4 p.s. patideki besiktaslılarda aglama durumu var. Yani pozisyonlara itirazlar onun hakkında konusmalar degilde daha olmamıs macda hakemin vermedigi ve yanlıs verecegi karar üzerine faln konusmak ciddiye alınabiliecek bişe degil. ayrıca bu sene sampiyon olacagımızı dusunuyorum fenerde uefada final oynıcak gibi geliyor alır mı alamaz mı onu bilemicem ama finale kadar gider gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 http://pbs.twimg.com/media/CcNdg2FWoAAF38Y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 heyt aslanım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 gerçi bunların bir çoğu stada gidiyor gelirler ondan böyle. hele şu stad bir bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Euroya vurunca 350m euro civarında ediyor. Kur farkının nasıl girdiğini daha iyi görüyoruz aslında nitekim iki yıl önce mi ne yanılmıyorsam 400m euro açıklanmıştı borç. Azaltsan da artıyor sadfsd Aslında cidden bir şey değil de euro bazında işte havadan borcun artması, hele böyle bir dönemde direkt saçmalık oldu... Şamp olup ŞL'ye gitmek şart. Kafadan 30-35 milyon euro cebe koymak demek olur ki o bile borcun %10 oranında azalmasına direkt etki eder işte. Bu yüzden Konya maçında yedeklerle çıkıp TR kupasını da aradan çıkartalım, es kaza tur atlamayalım sfsda BJK için en kısa vadede en hızlı çözüm 3 yıldır olduğu gibi bir şekilde şampiyon olup ŞL'ye gitmek. O olmadığı sürece yerimizde saymaya devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 said: Fikret Orman: Sosyal medya hesaplarımızdan 9 milyon kişiyle etkileşim kurabiliyoruz. Bizde hiç yumurta hesap yok. Hepsi has takipçidir. sddsaadssadsdafsda konuşmaya güzel başlamıştı da sonlarda yine gaza geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Fikret Orman'a en kızgın olduğum konu Reza'ya loca satmasıydı. Onun dışında çok takdir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 DarKRideR said: Bu yüzden Konya maçında yedeklerle çıkıp TR kupasını da aradan çıkartalım, es kaza tur atlamayalım sfsda kanka iki kupa alıcaz rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 en son bilic'te 3 kupa alacağız diyordu, son 3 haftasına lider girdiğimiz ligi üçüncü bitirip, her kulvarda elimize almıştık asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 bu sefer ben diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 oteli almışız ya la : ) tapuyu gösterdi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 kaç yıldızlıymış la? http://i.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2014/04/17/fft226_mf4274747.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Belediyenin tesisiymiş. Ufak kulüpler sürekli kamp için geliyormuş. Bütün araziyi aylık 15.750TL'ye kiralamışız. Bütün restorasyon ve bakım giderleri kulübe ait olacakmış. Zaten bayağı eski olduğundan sağlam bir restorasyon gerekecekmiş. Elden geçirilince güzel mekan olur. İyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 bliksem said: Fikret Orman'a en kızgın olduğum konu Reza'ya loca satmasıydı. Onun dışında çok takdir ediyorum. en kızılmayacak konuda kızmışsın sen de. başkan'a kızmak için haklı 100 tane sebep bulabilecekken şu konuda kızmaya hakkın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 DarKRideR said: Belediyenin tesisiymiş. Ufak kulüpler sürekli kamp için geliyormuş. Bütün araziyi aylık 15.750TL'ye kiralamışız. Bütün restorasyon ve bakım giderleri kulübe ait olacakmış. Zaten bayağı eski olduğundan sağlam bir restorasyon gerekecekmiş. Elden geçirilince güzel mekan olur. İyi yapmışlar. helal olsun yine fikoya. 5 odalı dandik apart alsan 15000 zaten aylık kirası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 applev0dka said: bliksem said: Fikret Orman'a en kızgın olduğum konu Reza'ya loca satmasıydı. Onun dışında çok takdir ediyorum. en kızılmayacak konuda kızmışsın sen de. başkan'a kızmak için haklı 100 tane sebep bulabilecekken şu konuda kızmaya hakkın yok. pardon ? adam reza'nin gozunde besiktaslilik gordum dedi ya. REZA RE ZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 yapcak bişey yok abi. adamı bu ülkenin mahkemeleri suçsuz bulup saldı mı ? saldı sen kimsin ki benim için suclusun diyorsun ve adama loca satmıyorsun ki ? tamam bu ülkenin %80ini sevmiyorum, ülkenin bir çok şeyinden nefret ediyorum. devlete yargıya güvenmiyorum falan filan ama, göz göre göre beğenmediğimiz insanlar gibi olmaya da gerek yok. tüzük gereği satman gerekiyorsa satacaksın, ülkede hukuk yok adalet yok falan diyip sonra sen hukuksuzluğu savunursan götüyle gülerler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 sikerim adaletini, bunda mi adaletli olcaz. fener satmadi. satmamaya tuzuk degil büzük lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 ya neden satmayasın arkadaş ticaret bu parayı veren düdüğü çalar saçmalamayalım bu markete gelen suçluya ürün satmamak gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 fener satmadı değil, sıraya girin ayrıcalık olmaz dedi. boş olsa onlarda gömerdi. boşuna kahramanlık destanı yazmayın. loca gelirleri göz önüne alındığında zaten satmamak beyinsizlik, hele talep varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Peregrin said: sikerim adaletini, bunda mi adaletli olcaz. fener satmadi. satmamaya tuzuk degil büzük lazim. şu aynı savcıların baktığı 2 davadan şikeye inanmayan 17 aralık yolsuzluk davasına inanan fener mi ? nice büzük bro tam bir adalete fener yak yaklaşımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 devletin mahkemeleri azizi temiz bulunca rererö ama :D oha araya bir sürü post girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 applev0dka said: bliksem said: Fikret Orman'a en kızgın olduğum konu Reza'ya loca satmasıydı. Onun dışında çok takdir ediyorum. en kızılmayacak konuda kızmışsın sen de. başkan'a kızmak için haklı 100 tane sebep bulabilecekken şu konuda kızmaya hakkın yok. Peregrin said: sikerim adaletini, bunda mi adaletli olcaz. 113 senelik kulüp reza'nın bir milyonuna mı kaldı abi? bu ülkede o locaya o parayı verebilecek başka adam yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Beşiktaş'a "futbolun katili Türk hakemleri" ve fb ile ilgili tezahürat nedeniyle ceza verildi. hadi bir ilki gerçekleştirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar