aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 ofsaytı hatırlamıyorum da faul dediğn maç için 100 kere olan mücadelelerden biri, her maçta oluyodur , hepsine verilse maç oynanmaz. hakemin kaçıraibleceği pozisyon var, bi de kaçırmadığı. örn. emenike'nin sivok'a kafa atması, ve hakemin depar atarak olay yerine gelip emenike'ye sarı kart vermesi mesela. Bariz taraflı karar, var böyle örnekler. Ha o maç genelinde fener daha iyi oynamış olabilir o ayrı mesele. Beşiktaş birkaç yıldır derbileri iyi oynamıyo da olabilir. Ama hakem taraflılığı bundan ayrı birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 size olunca her maç oluyor öyle şeyler, bize olunca bariz ? ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 feneri gene yenelim de sampiyon olmasak da onemli degil serefli ikinciligimiz her zaman bizimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 S-H said: size olunca her maç oluyor öyle şeyler, bize olunca bariz ? ok. hangi maçta beşiktaşlı bi futbolcu rakiba kafa atmış da bunu gören hakem sarı kart vermiş? her maç olan şey yanyana koşan 2 adamın mücadelesi, rakiba kafa atmakla aynı şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 http://pbs.twimg.com/media/CcIWM3oUUAActlp.jpg Gerede'deki bu oteli ve bölgesini 20 yıllığına kiralamışız. Edit: Ha bir de 3 milyon 750k TL'ye 20 yıllığına kiralamışız. Fiko kulüp için işletse 20 yılda çok daha fazlasını çıkartırız zaten asfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 aga şu stad bitsin hep diyorum tarafta fikoyu sevmiyor ama.. bu adam bir kaç dönem daha başkanlık yaparsa beşiktaş öyle şahlanır ki anlatamam size. sonra işte traftar yere göye koyacak yer bulamaz çünkü fikonun tek hedefi var adam resmen seba olmak istiyor öyle isim bırakmak istiyor her fırsatta bunu da dile getiriyor seba ne yaptıysa bende yapacam diyor ki güzel hedef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Abi fiko da çok mıymıy ya. gazeteci derbiyi soruyor adam kazanıcaz bile diyemiyor ya, mıymıy da mıymıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 aziz gibi kaşar mı olsun ya bence iyi adam yakışıyor. şuan tek şirkef aziz kaldı o da gitti mi türk futbolu yumuşar hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Sotto said: Besiktasli arkadaslar kiziyorlar ama su derbi oncesi hakem konusunda mac baslamadan bu kadar aglayani yoktur. Yillardir hep ayni geyik. Hic unutmam gene Cuneyt Cakir macin hakemi ASY'de Besiktasin 2-1 kazandigi mac. Guti'nin filan oldugu bizim les sezon. Gene mac oncesi topiklerini bulalim isterseniz. Cuneyt Cakir BJK'yi bilmemne senesinde oynanan Istanbulspor macinda sari kart vermeyerek ince ince dogramisindindan tutun bu adamla hic kazanamadik'a varincaya kadar klasik aglamalari unutmuyorum. Noldu BJK oynadi kazandi, gollerden biri penalti. E hani Cuneyt Cakir BJK dusmaniydi? Hani tetikciydi ince ince dogruyordu. Sene 2010 filan. 2016 oldu degisen bisi yok BJK'lilerde. Kimse kusura bakmasin. Her hakem size dusman, her hakem tetikci, her hakem eyyamci. E kardesim sampiyon nasil oluyor bu takim catir catir oynadigi zaman? Ha hakemleri de mi yeniyor yoksa? Bu sene sampiyon olursa - hakemlere ragmen mi olmus olacak, yoksa en iyi oynayan takim oldugu icin mi? Hayir GS-BJK maclarina bakiyorum son yillarda Inonude 3 sonuc da cikiyor, agirlikli BJK galibiyeti tabii. Arena'da BJK galibiyeti yok ki gecen sene disinda BJK nin pek hakettigi mac da yoktu, ASY de hatirladigim 2 BJK galibiyeti var. Derbi beceriksizligi derbi beceriksizligidir. Hakemler etki etsin 1 maca 2 maca. 10 yildir BJK derbi performansi malum. Hakemlerle alakasi bile yok. Bjk forumunda common sense ve mantık görmek çok güzel ya.(tu) Bence BJK taraftarı ağlak muhabbetinin sebebi de Güntekin Onaydır. Adam öyle bi ağlıyo ki her maçtan sonra stereotypelaştırdı bjk taraftarını yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 ilk iki yılında yaptığı hemen hemen her hareket yanlıştı fiko'nun, o yüzden sevilmiyor da o sevilmeme dalgası bayağı geçiyor. söylemlerinde de akıllı davranmaya başlıyor çünkü, kavradı olayı ve sistemin nasıl yürüdüğünü. eskiden iyi bir şey yapsa bile saçma bir laf edip yüzüne gözüne bulaştırıyordu. yeneceğiz dememesi güzel çünkü olası bir yenilgi de tekrar ne duruma düşeceğini vs. biliyor. en doğrusunu yapıyor. saraçoğlu kolay bir deplasman değil ki, yedeklerle çıksa fener'i yenememe ihtimalin yüksek orada sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 abi kazanmak için gidiyoruz, hakeden akznsın falan dersin en azından, niyetimiz iyi demek nedir ya ha bi de şampiyon olamazsak kimse tutamaz fikoyu o koltukta bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 valla şampiyon olamayınca fikoyu yolluyosanız size demirören, adalı falan müstehak. görende her sene şampiyonluga oynuyodunuz sanacak. kulubünüz batmıştı feda feda diye geziyodunuz aday bile olmuyordu kimse adam aldı bir kere adam kaybettiğiniz prestiji sempatiyi kazandırdı bu bir. ikincisi stadınız bile yokken şampiyonluga oynayan bir takım oldunuz. daha ne istiyorsunuz anlamıyorum birader. hiç bir eksiğiniz yok. batmış kulup olarak bir stadın yapılabileceği en güzel yerlerden birini korudunuz yeni stat yaptınız. daha ne. nerden nereye. azıcık değer bilin şu ülkede. herkesi yollayalım yollayalım çok adam varmış gibi. sonra niye başarı yok yok şöyle oldu yok böyle oldu yok şanlı bilmemne. noldu birader bir ünal aysal vardı, bir gece ansızın kayboldu ortadan gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 klasik türk insanı rte sevdası buraya da taşınmış. herkes götüm götüm kaçarken fiko zor durumda elini taşın altına sokmuş ve stad / uefa kriterleri konusunda alabileceği en iyi yolu almış. ama yok ABİ YÖNETİCİ VASFI YOK FİKODA BİRKEREM insanları her zaman her yerde. aziz'e, dursun'a, tüpçü'ye göre bu adam çölde vaha gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Şampiyon olduğumuz seneden çok daha iyi bir takım var şu anda. Lig'in ekstra sistematikleri olmasa belki puan farkı daha da fazla olucaktı. Bu sezon şampiyon olmamız veya olmamamızda ne kadar suçu olabilir ki Fikret'in adam daha ne yapsın? Yabancı sınırlaması da kalktı, şampiyon olmak için anadolu klüplerini zengin etme devri de bitti , tam Fikret'lik dönem başlıyor artık. GoGoGo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 fikret ormanın yaptığı çok çok fazla iyi iş var ama yaptığı en akıllıca iş teknik direktörlüğe şenol güneşi getirmekti bence, adam trabzona gitti trabzonda komple gs'ye transfer edilecek bi takım yarattı, bursaya gitti, bu sefer bursanın eski püskülerini bile parlatıp fb'ye transfer edilecek bi takım yarattı. gerçekten adama kaliteli futbolcuları verince de herkesin beğendiği beşiktaşı yarattı. beşiktaş'ta uzun süre kalmalı bence şenol güneş de fikret orman da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Ben nötrüm şu an fiko konusunda ama darkın dediğ igibi ilk 2 yıldan baya gıcık olanı var, stad için susuyo zaten millet. Ama şampiyonluk kaçarsa o susanlar konuşmaya başlar. Bir kere feda diyen tarftar değildi Fiko başlattı o kampanyayı güya masrafları kıstı ama kulübün borcu artmış durumda. Adam stadı sadece sponsorlarla btçeye ek yük getirmeden yapıcam dedi. E madem öyle borç nasıl artıyo ? Bu mu masrfları kısmak? Bir de heryerde borç ödedim diye konusuyo. Zaten baştan beri "ben yaptım ben ettim" tavrına uyuz oluyo millet. Hem borç artıyor hem de bi başarı yoksa YDden çok da bi farkı yok demektir ki bi de üstüne iktidar yalakalığı yapması, ve bunu yaparken çarşıyı kullanmaya kalkması falan unutulmuyor. Aziz lobisiyle edebildiği kadar baş etmesi lazım, şampiyonluğu sadece futbol oynarak kazanamayacağını anlaması lazım, yoksa Aziz gelir alır o şampiyonluğu, biz yine ağlarız. Öyle olduğunda da geçmişte susulan herşeyi konuşmaya başlar taraftar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 valla size her şey müstehak. borcun artması normal kurlardan dolayı. kaldı ki stadınız hala yapılıyor daha. bir stad geliriniz vs yok. ayrıca önemli olan borcun ödeme planı. 100 milyonu 1 senede ödemek var 40 senede ödemek var. hepsi yapılandı bjkde. diğerleri için zaten bi şey yazmaya bile gerek yok artık demirörenden ne farkı var o zaman falan demişsin. iğreniyorum şu taraftar zihniyetinden. her şeyi bilmeyin be abi ya. herkes mi kötü. gelen herhangi başkanın şu koşullarda bundan daha iyisini yapma şansı yoktu. değer bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Herkes kötü falan demiyorum dedim ya nötr'üm diye. Bence de bayağı iyi işler de yapıyo, ama daha önce yaptığı hatalar vs şampiyon olamazsak önüne konur adamın diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 ne konacak abi fiko gelmeden önce şampiyon mu oluyodunuz her sene de biz bilmiyoruz. adam mis gibi takım kurdu o kadar borç harçla ugraşırken. mis gibi stad yaptı. güzel futbol desen ligin en güzel futbolu. olursa olur olmazsa olmaz artık. nedir yani. bak su an "STADINIZ YOK". stadsız şampiyonluga oynuyorsunuz, bunun siz değerini unuttunuz ama sporcu için zor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 örneğin, stadı 1.5 yılda bitircem demesi ve insanların buna güvenip kombine alması, sonra önce 2 sonra 2,5 yıla uzadıktan sonra buna güvenip kombine alanlara "bedavacılar 3 yıldır maça geliyo" demesi. Sana güvenip kombine alan taraftarına bedavacı diyebilir misin? Ya da tarihte kombine alan taraftarına bedavacılar diyip de tepki çekmemiş bi başkan var mı? Fiko'ya kimse bişey demedi, "aman abi stad" dediler ama milletin içinde duruyor, bu taraftar kendi arasında konuşuyor bunun gibi şeyleri, bu sadece bir örnek. Olası başarısızlıkta, koltuğu sallar diyorum ben. Tamam iyi transfer politikası , ve takımın iyi gitmesi falan bayağı toplarladı işleri ama bizim taraftar malum.. edit: Bir de takım iyi oynadığı halde hakemle vs giderse şampiyonluk bunun faturasını da fikoya keser taraftar. Ha sakatlık olur vs olur bariz hakederek kaybedilirse değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Fiko'nun ve son 2 senedeki yönetimin sportif olarak yaptığı neredeyse hiçbir yanlış yok. Olanları da zaten görmezden gelmek gerek, dünyanın en başarılı kulüplerinde bile benzerleri olur ki bize zaten hiçbir zararı dokunmadı. Ha gerçi ben geçen sene Olimpiyat'ta o kadar ısrar edilmesi net bizim takımı etkiledi ama yapacak bir şey yok. O yaşanmasaydı bugün belki böyle olmazdık. Bir de öyle ya da böyle o ısrar sayesinde bir Liverpool galibiyeti ve turu çıkardık muazzam şekilde. Fiko'ya koşulsuz döşeyenler direkt çapulcu, Alen'ci mal tayfa falan zaten ya. Nötr olmak farklı da her fırsatta yönetime geçirmek falan. bu adamların %99'u direkt Rüzgar Sağnak embesilini falan takip edip sürekli "ADAM GÜZEL KONUŞUYOR ABİ, Bİ DAL SİGARA VAR MI ABİ" diye dolanıyorlardır. Borç arttı diye zırlıyorlar sürekli, üstte güzel denmiş. Kurdan dolayı bizim kulübün zararının 120 milyon TL olduğu açıklandı. Bu kur bir yılda bize giren zarar bu arada. Diyorlar ki Vodafone'dan 100 milyon dolar alınmadı mı? O para nereye gitti. Embesile diyorsun o para 10 yıla bölündü, parça parça verilecek diye anlamıyor. 10 milyon dolar, hadi iki yılda 20 milyon dolar alsan bir senede kurdan ettiğin zararı karşılayamıyorsun. Kulübü dolandırıyorlar diyorlar, bunların amacı Beşiktaş'ın kasasını boşaltmak diyen lavuklar gördüm. Daha geçen gün kulüp raporlarında geçiyordu. Stad inşaatında kullanılan çelikleri piyasa fiyatının çok altına ANÇ'nin şirketinden almış müteahhit firma, aşırı derecede kara geçilmiş. Bunu diyorsun, sonra adam diyor ki "stad inşaatı başlarken sökülen demirleri ANÇ çıkardı sattı, yapsın o kadar." Yine yaranamıyor. O çıkan demir ya da çeliğin hafriyatı bile zarar olmuştur adama tahminen de neyse artık... Fiko'ya ve yanındakilere son 1-2 yıldır koşulsuz sövenlere aşırı ayar oluyorum. Ben de sevmezdim ama zaman vermekten yanaydım eskiden, o zamanı da fazlaca iyi değerlendirdiler. Halen çok sevmiyorum ama çıkıpta adamın arkasından haksızca konuşmam. Milleti bu konuda gaza getirenler de hep benim o eski Altınsay tayfası ve Rüzgar Sağnak gibi lavuklar. Onları takip edip gaza gelmeyin özellikle Fiko konusunda falan. Kendi önerdikleri futbolcu alınmadı diye beşiktaş'a ihanetle yönetimi suçlayan adamlar falan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Ayrıca arka sayfada gördüm biraz da, bu ülkede maçına Cüneyt Çakır atandıktan sonra göz yaşı döküp, yine kıymaya geliyor diye ağlamayan taraftar topluluğu yok. O önerme üzerinden gitmek ve bir kesimleri suçlamak tamamen geri zekalılık. Sadece BJK taraftarı değil, herhangi bir taraftar grubu içinde geçerli çünkü herkes bir şekilde bu adamın kendi takımına düşman olduğuna ve daimi kıydığına falan inanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Adamın ilk intibası çok kötü oldu. Rüzgar falan leş direk ama. Neyse zaman gösterecek. Ben uzun vadede ekonomik olarak daha düzlüğe çıkarabileceğine inanıyorum kulübü, tek eleştirim de yeterince dik duruş gösterememesi gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 ben böyle rüzgarin yazdıklarını arada sırada okuduğumda adam doğru seyler söylüyor bak ne güzel konusuyor falan diyordum. adamı takip etmeye başlayınca ne kadar çingene olduğunu fark ettim sdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 DarKRideR said: Ayrıca arka sayfada gördüm biraz da, bu ülkede maçına Cüneyt Çakır atandıktan sonra göz yaşı döküp, yine kıymaya geliyor diye ağlamayan taraftar topluluğu yok. O önerme üzerinden gitmek ve bir kesimleri suçlamak tamamen geri zekalılık. Sadece BJK taraftarı değil, herhangi bir taraftar grubu içinde geçerli çünkü herkes bir şekilde bu adamın kendi takımına düşman olduğuna ve daimi kıydığına falan inanıyor. ya ben beşiktaşlıyım bu topicte de diğer topiclerde de zaman geçiriyorum evet derbilerde veya başka maçlarda hakemin beşiktaşa daha ağır davranabildiğini düşünüyorum gs ve fbye kıyasla ama yok ya bjk taraftarı en azından bu forumda daha ağlak her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar