Aceace Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 DarKRideR said: çok saçma bi transfer duyumu aldım, çarşamba günü netleşir ve ortaya çıkar diyorlar da çok beklenmedik bir isme beklenmedik bir takımdan yüklü miktarda teklif var diyeyim. kendim inanmıyorum, ama olursa havamı atarım diye şuan burayı parselliyorum thx :( Peki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Stoper olması için ya fizik olucak, ya da süratli olucak. Top tier takımlarda zaten ikisi birden olan adamlar oynuyor. ha ayrıca ben de manyak bi duyum aldım ama gerçekleşse de yazmam heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Liebe said: aynı haberi ben de aldım, gerçekleşirse buraya yazacağım duyumun doğru olup olmadığını. dark ne kadar saçma bir şey yazdığını belki anlar diye yazdım, yok duyum falan asadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bana da bakkal hüseyin söyledi o da kayınçosu abbastan duymuş. saçmasapan bir takımdan saçmasapan bir isme teklif varmış. eğer olursa havamı burdan atarım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Liebe said: Liebe said: aynı haberi ben de aldım, gerçekleşirse buraya yazacağım duyumun doğru olup olmadığını. dark ne kadar saçma bir şey yazdığını belki anlar diye yazdım, yok duyum falan asadfsa var oğlum, çarşamba dedim işte. gündemde hiç olmayanlardan ve aklınızın ucuna gelmeyecek birine yine aklınıza bile gelmeyecek bir takımdan teklif gelirse, ilgili haber çıkarsa görürsünüz :D çarşamba gelmezse vurursunuz eyvallah, ölmezsem sıkıntı büyük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Haber mi atlatıyorsun anlamadım ki? Ya yazma ya söyle, böyle yapınca ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 KALECİ NERDE LAN KALECİ YETER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 kaleci alamazsak şampiyonluğu unutalım abi, bu tolgayla sene bitmez biz tükeniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Daha en az 1 hafta daha kaleci belli olmaz, boşuna bu aralar beklemeyin dedi o abi bana yine asdfsa Stoper bu hafta bitebilirmiş. Ama o da sarkar tahminen dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 kim abi kaleci ve stoper, ciğeri gösteriyorsun merak ettirdin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 kaleci ve stoper zaten full medyada konuşulanlar ya, ekstra bir bilgi yok. 15 kaleci ile bireysel görüşmüş bizim yönetim, ŞG'nin en çok istediği Boyko ve Costil'miş. Costil için maddi yük sıkıntı olduğundan olmaz deniyor da zorluyormuşuz. Boyko da pazarlık devam ediyormuş. Anlaştığımız tek isim Cassio'ymuş, kulübüyle de anlaşma var ama o da ŞG'nin ilk istediklerinden olmadığından yedekte bekletiliyor falan diyorlar. Stoperde de Douglas dışında şuan açık açık konuşulan kimse yok. Zaten Boyko ve ikisini birlikte paket olarak almaya çalışıyormuşuz. 7 milyon euro vermişiz ama 8 istiyorlar falan işte NTVSpor da dün hep konuşuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 cassio hakan arıkandan hallice gördüğüm kadarıyla, inşallah gidip onu almayız :( boyko iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 cassio gelmiş, hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Aldığım duyumlar doğru çıktı cassio geldi dediğm gibi. Biz de boş yok Aslanlar ne dersek o hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 de cassio biraz tirt gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 cassio gelmedi ya ben öyle attım ortaya, espiri gibi. liebe çok fena :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Ben de ekşide görüp geldim ya darkla dalga olsun diye yazdım ahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 dark için çarşambayı bekliyorum beklenmeyen teklifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 DarKRideR said: Daha en az 1 hafta daha kaleci belli olmaz, boşuna bu aralar beklemeyin dedi o abi bana yine asdfsa Stoper bu hafta bitebilirmiş. Ama o da sarkar tahminen dedi. kimle konuşuyon la sen sinan engin falan mı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 olm yazmasam içimde kalacaktı, yazsam salak salak şeylere inanıyorsun diye dalga geçecektiniz. yazayım lan hadi, İsmail > PSG deniyor asdfsadfsad Dediğim gibi inanmıyorum ama çok güvenilir bir abi söyledi, bir de dün gece meçhul falan da yazmış apple falan görmüştür. Niye yazmadığımı anladınız mı :( edit: Teklifte 10 milyon euro bu arada, PSG değilde asıl inanmadığım kısım burası oldu. PSG sene başı Telles'i de istiyordu ki İsmail'ın bu sezon ki performansı zaten geçen yıl ki Telles'ten falan daha iyi. Kulüp sol bekte bakıyor uygun, bulabilirse satabilir diyor. Ama işte 4-5'ten fazla edecek adam değil İsmail ne olursa olsun, rotasyon için alınacak adama da PSG bile 10 vermez. Hele TR'deki tek sezonluk performansa hiç vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 k1nJo said: DarKRideR said: Daha en az 1 hafta daha kaleci belli olmaz, boşuna bu aralar beklemeyin dedi o abi bana yine asdfsa Stoper bu hafta bitebilirmiş. Ama o da sarkar tahminen dedi. kimle konuşuyon la sen sinan engin falan mı asd ya ben 3-4 sene önce altınsay'ın tayfası gibi bir şeydeydim, orada bayağı yakın abilerle vs. tanıştım. altınsay'la da tanışma görüşme fırsatım oldu. hatta video kurgu, oyuncu analiz geyiklerinde kulüpte iş olayı vs. de vardı ama altınsay kaçınca olmadı sdafsda adamlarla pek aram yok bu aralar ama halen arada gidip yoklarım haber vs. için. genelde dedikleri %80 oranla falan hep doğru çıkıyor. buraya hatta zamanında transfer listesi falan vermiştim hatırlarsınız belki, yarısından fazlası sonra medyaya da düşmüştü konuşulmuştu vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Dark ahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha ismail ahahahahahahhaahahha psg ahahahahahahahahha 10 milyon euro AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 ba ile dalga geçiyordunuz atınç gitti dediniz bu işte para aklama var katakülli var.. neyse geçin yine dalganizi olur mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 la olm sakin aynı taraftayız. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar