tambjk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=BKnZaa37bPE?feature=oembed" width="459"> Bide volkanın yaptığı antremana bakın :) bizimkisi tam inek şaban, trabzonda halde karpuz atarken keşfetmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 clean sheet oranı da aynı sayılır, yukarıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Liebe said: Muslera yedi mi 4er 4er yiyor, kılin şiite bakmak lazım ama o da tam bir gösterge değil ki kilit maçlardaki performans önemli CSde örneğin Kasımpaşa BJK'ye kaleyi bulan 3 şut çekti, 3 gol buldu. Aynı takım 2 hafta sonra yanılmıyorsam GS'ye 11 şut mu ne çekti, 2 tane atabildi. Yedi mi çok yemesi dışında kritik maçlardaki performansı Muslera'nın TR'deki en iyisi olabilir. Zaten o yüzden bu kadar değerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 DarKRideR said: Liebe said: Muslera yedi mi 4er 4er yiyor, kılin şiite bakmak lazım ama o da tam bir gösterge değil ki kilit maçlardaki performans önemli CSde örneğin Kasımpaşa BJK'ye kaleyi bulan 3 şut çekti, 3 gol buldu. Aynı takım 2 hafta sonra yanılmıyorsam GS'ye 11 şut mu ne çekti, 2 tane atabildi. Yedi mi çok yemesi dışında kritik maçlardaki performansı Muslera'nın TR'deki en iyisi olabilir. Zaten o yüzden bu kadar değerli.çok yemesinin sebebi de kendisi değil.kalede 4 muslera olsa o defansa dayanamaz.geçen yıl tek başına şampiyon yaptı bizi ne şınayder ne melo adam tek başına sırtladı takımı ki dünyada örneği yoktur bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 4 muslera bence yeterli olur. zaten 4 muslera 3 melo 3 sneijder 1 de elmander dizilisiyle sahaya cikarsaniz sampiyon olursunuz rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 motto ayrılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 yolu açık olsun, tr liginde iş yapar ama büyük takım oyuncusu değildi malesef. sıra diğer vasatların ayrılmasında insh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 fizban said: 4 muslera bence yeterli olur. zaten 4 muslera 3 melo 3 sneijder 1 de elmander dizilisiyle sahaya cikarsaniz sampiyon olursunuz rahat. 1 melo yerine sabri olursa şl bile alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 sözde beleşe futbolcu gitmicekti. motto beleşe gitmiş gayette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Yediği gole değilde kurtardıklarına baksanıza. Defans kevgir gibi ise yediği gol üzerinden istatistik tutmak nasıl bir saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Biz de öyle dedik mesela Dortmund maçında yediği golleri değil Fernando muslera dünyadaki bütün musleralar gelse kurtaramazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 souldarkorn said: Yediği gole değilde kurtardıklarına baksanıza. Defans kevgir gibi ise yediği gol üzerinden istatistik tutmak nasıl bir saçmalık. sunu muslera için dedin dimi, bir an tolga için dedin sandım kalp krizi geçiriyordum sdasfa macta 2 pozisyon verip 2 gol yiyoruz, fifada bile aynı adam ya 2 sut cekiyor rakip 1 tanesini tolga banko alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Yok Muslera da yedi mi 4 tane yiyor falan denmiş. Yazıktır adama ya. GS nin defans valla içler acısı. Ona şaşırdım. Volkan falan tekrar milli takıma adı geçiyorsa takımın defansif durumuna dua etsin. Gel koy GS nin kaleye isminin ilk harfi geçmez. Tolga zaten 2 senede 2 maçta takımın Avrupa dan elenmesinin başrol oyuncusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 aynen bu sene fb'nin orta sahada başlayan katı savunması volkanı ön plana cıkardı doğal olarak. gerçi sadece 5 gol fazla yemişiz fenerden, biraz abartılıyor gibi geliyor fenerin savunması. gol atamayınca hadi savunmayı övelim der gibi sdasfasf fakat muslera da geldiğinden beri en kötü senesini geçiriyor bence, savunmadan bağımsız yediği baya hatalı gol var, adam da yeter artık dedi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 fikret orman'ın haberturkte yayınlanan roportajı gerçekse beşiktaş'ı şampiyon yapmazlar sdfs lider olunca ben nasıl da gaza gelmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Muslera bu sezon diğer sezonlardan farklı olarak 2-3 tane hatalı gol yedi. Toplamda da bu sezon 6-7 tane gol yedi zaten. Geriye kalanları Muslera yemedi, GS defansı yedi. O toplarda Muslera'nın yapacak bir şeyi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Şu an stoperler necip Franco. Ama milo yu vermiyor hoca, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Milo cezalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Red said: fikret orman'ın haberturkte yayınlanan roportajı gerçekse beşiktaş'ı şampiyon yapmazlar sdfs lider olunca ben nasıl da gaza gelmiş adam. her ne kadar üslup yanlış olsa da, öyle ulu orta konusulacak şeyler olmasa da. söylediklerinin her kelimesinde haklı olduğunu hepimiz biliyoruz burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 hahahah fikom yine mangalda kul birakmamis ya. stadin acilisi icin tarih de vermiyor artik, yuzu lastik oldu ama olsun. diger butun takimlar namussuz besiktas serefli ucuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Fiko goygoy konusunda ilahlığa doğru yol alıyor ya asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CYZDPfSWkAEbIWc.jpg Ersan'a gelen 3.5 milyon euroluk teklifi reddetmişiz. Ersan da reddetmiş gerçi bizden önce de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 çok saçma bi transfer duyumu aldım, çarşamba günü netleşir ve ortaya çıkar diyorlar da çok beklenmedik bir isme beklenmedik bir takımdan yüklü miktarda teklif var diyeyim. kendim inanmıyorum, ama olursa havamı atarım diye şuan burayı parselliyorum thx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Franco da 1.8 milyon euro satın alma opsiyonuyla 6 aylığına San Lorenzo'ya kiralanmış. Kıtaya geri dönüyor. Geldiğindeki potansiyelinin üstüne pek koyamadı. Burada milli takıma kadar yükseldi ve halen çok kaliteli topçu ama Avrupa da ön libero hariç hiçbir mevkii de oynayamaz hava toplarında bu kadar etkisiz iken. Stoper ağırlığındaki ön liberonun da artık pek değeri kalmadı büyük takımlarda ve büyük olmak isteyenlerde :( Çok seviyorum ama kabullenmek gerek gelişim gösteremediğini. Yolu açık olsun, umarım bizde yapamadığını başka yerde ve yine beklenen, umulan adam haline gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 aynı haberi ben de aldım, gerçekleşirse buraya yazacağım duyumun doğru olup olmadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar