karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Çok gol kaciriyoruz ya kanser basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 tolga tolga tolga 2-0,allah tolgayı bjk ya musallat edenden razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 şu golü amatör takım değil köy takımının kalecisi yemez. bu tolganın suyu iyice ısındı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 abaaawww neler yapuyoruz zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 BJk da quaresma ve tolga haric herkes ıyı oynuyor,quaresma gollerı kacırıyor tolgada gollerı yıyor.Maçı bjk alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 hakem kötü bugün ondan yeniliyo bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 sonun başlangıçı... tolga amatör kalecisi olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Darksun said: yenilecekmişiz gibi geldi bana :P valla bana gollü beraberlik gibi geliyordu ama gittik yine bjk ms aldık sfsda çok saçma sapan bir maç ya, tek kale oynayan bjk iki pozisyonda iki kere gelip atan akhisar... bizim kaçırdıklarımız bir de akhisar'ın attıklarından çok daha net pozisyonlardı. lukac allah kesildi zaten onu kenara koyuyorum da aşırı şanslı takım gün nezdinde akhisar. şu ikinci gol mesela direkt ultra şans yani. akhisarlı oyuncunun ayağı kaydı, düşerken topa çarptı bir anda üç kişi oyundan düştü bizde kontra oldu gol yedik. Tolga hatalı tamam da atağın gelişimi o kadar büyük yalan rüzgarı ki yani... neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok. şansın net yanımızda olmadığı günlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 quaresma'nın da quaresma sevicilerinin de ABV bu arada... 1 maç iyi oynadı diye yine dildosu oldular. şu altı pastan kaçırdığı pozisyonda trivela çakacam diye kasmayıp düz vursa 1-1 olurdu maç belki de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Q7 nin ayaginin disina... Adam gibi vursa gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ikinci gol şans mas değil tamamen tolganın mallığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Tolga nedir ya, ne işi var bu adamın bizde halen anlamıyorum. Kasımpaşa maçı 3 şut 3 gol, bu maç 2 şut 2 gol, çoluk çocuk koysak bu kadar kötü olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 DarKRideR said: quaresma'nın da quaresma sevicilerinin de ABV bu arada... 1 maç iyi oynadı diye yine dildosu oldular. şu altı pastan kaçırdığı pozisyonda trivela çakacam diye kasmayıp düz vursa 1-1 olurdu maç belki de ... +hiçbü orta isabetli değil. Olcay boşken 2 kişinin marke ettiği gomeze oeta açıyo faşan. Tam atamayaba atarlar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 sağlam bir kalecimiz olsa 5 puan daha fazla alırdık net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Beşiktaş kazanır.. Rıdvan Dilmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 totemic said: ikinci gol şans mas değil tamamen tolganın mallığı... işin şans kısmı orta sahada akhisarlı oyuncunun ayağının kayarak, kendisine çarpan topla bir ton adamı oyundan düşürüp, takımını atağa kaldırmasıydı. sonrası rhodolfo'nun fiziksel handikabı ve tolga'nın mallığı tabii ki de orada omurga çöktü resmen... ulan o top nasıl kontraya dönüştü anlamak güç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 gomezle oynasinlar gomezle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Topla Oynama %76/%24 Toplam Şut 12/2 İsabetli Şut 2/2 Başarılı Pas 262/56 Korner 5/0 Şenol Güneş maç sonu da maç motoruna sövsün. Bu ne lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 abi biz beşiktaşız hiç normal gol yer miyiz? kasımpaşa maçını hatırla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 tam bir fifa maçı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Olm böyle maç olunca FIFA da kol kırıyordum ben sinirden, ikinci golden sonrasında maçı izlemeyi bıraktım zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 makinayı duvara çarpardım boyle maç olsa. hele hele online oynuyorsam abovvv... kaleciyi silerdim oyundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 FM16 nın yamaya ihtiyacı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Ahaha akhisar yargiliyo 3 4 olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ozzy de sarı gordu tam oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar