guncel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 pattisliborek said: Şampiyoooooon!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bugün takımda Töre,Sosa,Tolgay ve Veli yoktu buna rağmen hayvan gibi şaaapıyoruz. necip ve atiba ilah gibi oynuyor. burda gomez golcü mü diyen futbol fakirleri falan vardi lel beck cidden yıllardır beklediğim bek ya, kesiciliği 9/10 hücüuma cıkısları bos değil, cıkınca arkasında yayla bırakmıyor geri dönüşleri iyi falan cidden cok iyi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 beşiktaş bu sene de şampiyon olamazsa hakikaten yazık yani. 3-4 gömlek fark var. tek eksikleri bir orta saha. necip'le uzun vade sıkıntı olabilir. ama orada da veli ve tolgay dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bu arada cok dramatik diye puan durumunu buraya koymuyorum fb-gs-ts 'nin toplamından daha iyi avreajımız fb'nin toplam golü kadar deplasman golümüz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 necip bile gol atmış top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Abi şu kadar güzel oynadığımız sezon askere gidiyorum sokarlar. 10 senede bir denk geliyor onda da mahrum kalırsam ağlarım. Umarım Girne de ligtv olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ahah biz kupa kaldırırsak seyredersin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 biz semtte şampiyonluk biraları içerken sen yaylalar yaylalar adsafas whatsapp ver staddan resimleri yollarım kanka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Nisan sonu dönüyorum ya, olursa öyle onu izlerim hatta stada giderim asdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ikinci golü q17'ye yazmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Erken havaya gırmeyelım gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 DarKRideR said: Abi şu kadar güzel oynadığımız sezon askere gidiyorum sokarlar. 10 senede bir denk geliyor onda da mahrum kalırsam ağlarım. Umarım Girne de ligtv olur... ahahahahah adam tatil köyüne gidiyor ve de "acaba lig tv olur mu" diyor. askere gidecek geri gelecek askere gidecek geri gelecek hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 KuddusiMavra said: DarKRideR said: Abi şu kadar güzel oynadığımız sezon askere gidiyorum sokarlar. 10 senede bir denk geliyor onda da mahrum kalırsam ağlarım. Umarım Girne de ligtv olur... ahahahahah adam tatil köyüne gidiyor ve de "acaba lig tv lur mu" diyor. askere gidecek geri gelecek askere gidecek geri gelecek hayırlı tezkereler Abi o kadar kötü şeyler anlatıyorlar ki Kıbrısla ilgili görmeden çoğu şeye inanmam. Gerçi LigTV artık her yerde vr diye biliyorum da işte Kıbrıs'ta yoksa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 kıbrısa su bile daha yeni gitmiyor mu ne ligtvsi la asdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 merak etme,askerin olduğu hemen her yere kantine lig tv alıyorlar. şırnak,eruh,şemdinli gibi yerlerde bile lig tv var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Beraberlik beklerken besiktas ne yenmis be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 uyduyla çalışıyor niye olmasın kıbrıs ambargao altındaymış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 mavi tv yok mu be askerde hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 unutmadan.. Lİ DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 DarKRideR said: Abi şu kadar güzel oynadığımız sezon askere gidiyorum sokarlar. 10 senede bir denk geliyor onda da mahrum kalırsam ağlarım. Umarım Girne de ligtv olur... üzülme dark geçen sene ben de böyle heyecanlanmıştım sonra bedelli çıktı bedelli yaptım şampiyonluğuda görürüm diye de babayı gördük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 applev0dka said: unutmadan.. Lİ DER hatta haftayada lider kesin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 takım içi rekabet bir beni mi rahatsız ediyor. Daha uygun adam varken sürekli kendi vurmalar vs geçen maçlarda da vardı. Gomez in , q7 nin kaçırdıklarını birbirlerine verseler onlarda rahat gol olurdu. Olcay kendi attığı golde gomez i görüyor ama vermiyor vs. Var bir acaiplik umarım sonra patlamayız. Bana gollerede sevinmiyorlar gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 kıbrısta lig tv var. Nöbete gitmezsen izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 https://twitter.com/ZekiDemirkubuz/status/658730943855906817 adam bile kayıtsız kalamamış 40 yılda 1 tweet atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 380 tane gol atıık adamlar da sevin sevin sıkılıyor. ilk golde 2. golde herkesin kosup sevinmesi ile 5. gol aynı olur mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar