cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ahahahaha zeminleri karsilastirdigi yere bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ipanalı yumurta testi gibi sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 devre arasında transfer için obi mikel'in menejeriyle görüşmüşüz. sol stoper atın önce üstümüze, vegard forren atın sonra plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Yeni sportif direktörümüz efsanemiz Gökhan Keskin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 gökhan keskin sezon sonunu göremez, hiçbir iş de yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 sezon başından beri işleri o yürütüyordu zaten gayri resmi olarak, sadece ataması yapılmış. Şimdilik ortalama gidiyor, bakalım özellikle scouting olarak bayağı sağlam bir genç oyuncu listesi var elinde deniliyor. zaten onlar için göreve getirildi diyenlerde var. önder özen kadar zamanı hak ediyor. umarım onun kadar da başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 çatının bilmemnesi bozulmuş yine halatları geremiyorlarmış yük binince bozulmalar olmuş tekrar sipariş vermişler parça bekleniyormuş.. bu çatı bir gün çökerde facia olursa yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 zaten çökmesin diye bu kadar uğraşıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Llama said: çatının bilmemnesi bozulmuş yine halatları geremiyorlarmış yük binince bozulmalar olmuş tekrar sipariş vermişler parça bekleniyormuş.. bu çatı bir gün çökerde facia olursa yandık gs gibi devlete kitleseydiniz keşke stadı tamam sen yap biz çatıyı yaparız diye xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 abi adamlar o bugı düzeltmiştir :D 5 kere yemezler çatı olayını sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 applev0dka said: zaten çökmesin diye bu kadar uğraşıyorlar :D bu cenabetlikle valla herşey beklerim artık çatıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 yapabilseler devlete yaptırırlardı zaten. ancak devlet o araziye çökmek istediği için mümkün olmadı. yoksa başka yerde bayıla bayıla yaparlardı istediğimiz stadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 bu catilar niye sikinti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 türkiyede ilk defa halat germe işi ile türkler yapıyor bakalım ne olacak becerecekler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Çatımız olsa süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Burada "PassoLig almıyorum, yeni stada da bu yüzden Avrupa maçı dışında şimdilik gitmeyi düşünmüyorum" diyebilen benim gibi başkaları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 diyebilen derken? gitmek zorunda mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Avrupa maçına da passo lazım. FB'de öyle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Sporting maçında staddan kağıt bilet vardı diye hatırlıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Avrupa maçlarında Passo zorunluluğu yok. Kağıt bilette ekstradan satılıyor. UEFA kurallarına göre çünkü bu tip kartlara direkt zorunlu hale getirilemiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 getiriliyor zorunlu. atletico maçında zorunluydu gs tarafına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 yönetim tercih yapıyor kağıt bilet zorunluluğu yok avrupa maçlarında bizimkiler paso ligsız kağıt bilet satıyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 AscAnsio said: Burada "PassoLig almıyorum, yeni stada da bu yüzden Avrupa maçı dışında şimdilik gitmeyi düşünmüyorum" diyebilen benim gibi başkaları var mı? faşolig almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 ADAMLIK SEVİYESİ = 100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar