Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Böyle sene 96-97 falan muhtemelen, Metro'dan bir çikolata alırdık. Chocolate Bar bildiğiniz. Bir sarı, bir lacivert iki farklı ambalajı vardı. Ama ikisi de aynıydı, biri fındıklı, biri cevizli falan değil yani. Baya da sade bir ambalaj tasarımı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Galiba böyle 4-5 harfli bir adı vardı. Sadece Metro'da bulabiliyorduk bunu gibi hatırlıyorum, başka bir yerden aldığımızı anımsamıyorum hiç. Kutu kutu alırdık Metro'dan. Şekli Snickers gibi falandı diye aklımda kalmış, ama daha ufağı. Çatlayacağım, bir türlü hatırlayamadım adını. Gerçi hatırlasam da fotoğrafını bulmadan tam emin olamayabilirim, o da vardır inşallah nette. "Dırınımdırınım"dan şarkı bulan insanlarsınız, hadi aslanlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 mars? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 mars gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2015/03/cino-cikolata-5.jpg sarı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bu cino iyi miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 darude-sandstorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=IZvz6oFTHAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 WaNTeD said: bu cino iyi miydi f/p iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 eti sprint. muazzamdı lan. çocukluğuma döndüm. http://img-3.onedio.com/img/205/205/2r0/5369e6885b40ae3d04cfc703.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hah tamam hatırladım sprint ve cino iyiydi evet baya fp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ginaly said: eti sprint. muazzamdı lan. çocukluğuma döndüm. http://img-3.onedio.com/img/205/205/2r0/5369e6885b40ae3d04cfc703.jpg ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 efsaneydi bu. of canim cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 WaNTeD said: bu cino iyi miydi Cocukken yedigimde inanilmaz efsane geliyodu tadi. Hala cok guzel de eski hatirladigim tad degil gibi. Artik buyudugumden midir yoksa cidden mi bozulmustur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 O sprintler efsaneydi ya. Ama çok kısa bir dönem vardı sanki piyasada. Sertçeneydi bir de yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 di said: WaNTeD said: bu cino iyi miydi Cocukken yedigimde inanilmaz efsane geliyodu tadi. Hala cok guzel de eski hatirladigim tad degil gibi. Artik buyudugumden midir yoksa cidden mi bozulmustur bilmiyorum. Şu olay bende de var ve fiyattan kıracağız diye bir şeyleri adileştirdiler diye teselli ediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Spidee said: Ama ikisi de aynıydı, biri fındıklı, biri cevizli falan değil yani. Sprint çok güzeldi keşke devam etse. Ancak Mavi farklı sarı farklıydı gibi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Toz leblebi vardı bizim zamanımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Warhero said: Spidee said: Ama ikisi de aynıydı, biri fındıklı, biri cevizli falan değil yani. Sprint çok güzeldi keşke devam etse. Ancak Mavi farklı sarı farklıydı gibi hatırlıyorum. Olabilir valla, benim aklımda ikisi de aynıydı gibi kalmış. Tadını da hiç hatırlamıyorum da, en sevdiğim çikolata olduğunu hatırlıyorum bir tek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ulan Başlığa girmeden önce sprint dedim, başlığa girdim adam hakkaten sprinti sormuş. Bu aralar aklımdaydı, böyle bi çikolata vardı güzeldi lan diye. WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sari paketlerde yulaf katkilisi vanilyalisi, mavi paketlerde kakaolusu varmis gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Böyle tesadüf olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 96 yılı türkiye-metro ? Hangi kafaları yaşıyosunuz derken dank etti marketmiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 guneslideki metronun onunde (otoparkinin icinde) bi bufe vardi sosisli yapiyodu acaip. sirf orada sosisli yemek icin metroya gitmek istiyodum acaba gercekten o kadar iyi miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 hasiktir sprint. ben twitterdan etiyi spamlemeye başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar