Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Şimdi bu yön avm denilen bir mağaza var buradan bir ürün satın aldım ödemeleri aksadı falan beni marmara hukuk bürosu denilen denyo cenneti bir avukatlık bürosuna pasladılar. bu yön mağazasının şöyle bir yavşaklığı var. 2. taksit aksıyo 3. aya girdiği anda gidip abi şu en geridekini alda borç şişmesin diyosun kusura bakmayın tamamını almak zorundayız diyip seni kovalıyolar. ödeyemiyosun otomatikman seni avukata gönderiyolar çünkü arkasından 4. ay geliyo 5. ay geliyo borç şiştikçe şişiyo vs. neyse bu marmara hukuk bürosundaki karı (öyle hitap etmek en gerekli şey) beni aradı geçen gün. telefonu açtım. telefonla konuşmaya başladığımız dakikadan itibaren bu karı bana bağırmaya başladı. sürekli bağırarak konuşuyo. yok kaç gün oldu yok bilmemne falan diye ki ben ilk defa aranıyorum avukat tarafından 150 gün olmuş beni avukata göndereli bunlar. Bağırma, bağırmıyorum, bağırma, bağırmıyorum konuşmalarının arkasından en son bana "adam olda borcuna sahip çık kardeşim" dedi. ondan sonra bende şalterler attı zaten ulan sen kendini ne zannediyosun falan demişim tamda hatırlamıyorum şeker tavan yapmış annem yanımdaydı onun söylediklerinden gidiyorum şunu şunu dedin diye. bu bana sallıyo ben ona sallıyorum falan. adamlığı senden mi öğrenicem lan konuşmasına kadar geldi konu. en son bişey dedi bana ha öylemi al a.kodumun karısı dedim kapattım telefonu suratına. sanki eski sevgilimle konuşuyorum ya konuşmayı dinleseniz altınıza sıçarsınız o derece. arkasından karı bi daha aradı beni küfür ettinde adam mı oldun lan diye ben yine bi kudurdum karı resmen tahrik makinası. hadi dedim gazla yürrü lan çektim kapattım telefonu. şimdi bugün başka bi karı aradı telefondan avukat. bu daha uzlaşmacı bi hatun. dedi böyle böyle. yok işte şuraya şu kadar para yatırabilirsiniz falan. geçen gün küfürlü konuşmalar olmuş avukat arkadaşta hakaret davası başlattı falan dedi. ha öyle mi ne güzel dedim falan. şimdi bu karının bu hakaret davasından bi numara çıkar mı? hayır bu kadar saçma sapan bişey yüzünden ceza alsam hiç bişeye üzülmem sicilime işlenir ona üzülürüm. bi kere ortada muazzam bir tahrik var. telefon kayıtlarını mahkemeye sunsam oğlum sen dışarı çık ben şu karının bi ağzına sıçayım der hakim o derece sallıyodu karı bana. şikayetimvar.com a baktım bir sürü şikayet var arayıp millete küfür bile etmişler artık ne kadar doğru ne kadar yanlış onu bilmem. bundan bi sonuç çıkar mı? karşı dava açmak gerekir mi? süreç nedir bilmemne bi yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 borç yiğidin kamçısıdır namustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 dava açılmadığına eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ya o banada biraz goygoy gibi geldi. bi counter yapıp ben mi açsam lan davayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 işsizsen olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Dava açsa ve konuşmayı kayıt etse bile "görüşmelerimiz kayıt altına alınıyor" demezse delil olarak sunamaz. Annen şahitlik ederse ayrı :p Açtıklarını sanmam ama, uzlaşmacı ol diye sopa gösteriyorlardır. PS: Avukat değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 yok ya zaten cep telefonundan aradı beni sabit hattan falan değil. 0553 lü bi numaradan. şirket bunlara hat vermiş bugün arayan hatunda 553 lü bi numaran vermiş. herhangi bi kayıt altına alma falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bir şey çıkmaz rahat ol telefon kayıtları falan yok öyle daha neler, kadın birşey koparırım belki diye açmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bir şey çıkmaz rahat ol telefon kayıtları falan yok öyle daha neler, kadın birşey koparırım belki diye açmış işte '' Açtıklarını sanmam ama, uzlaşmacı ol diye sopa gösteriyorlardır.'' üstte yazmış arkadaş işte bu tam olarak edit : kendi mesajımı falan alıntıladım ne yaptım lan ahah forumu kırdım amq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 gg no re 6 aydan 2 yıla kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 neyse tahrik indirimi ile cezaevinin kapısına kadar gider çıkarım. hatta kadına tecavüz edersem üzerine para bile alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 borç kaç para aşağı yukarı... meraktan soruyorum ayfonmu aldın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bu arada o avukatların hizmet bedelleri de senden alınacağı için senin paranı ben veriyom artisliğin niye diyebilirdin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Dava acabilir ama avir tahrikten cezan ertelenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Kaçırdığın taktitleri teker teker verememe die bir kavram yok, onu duyarduymaz tüketici heyetine gidecektin. Senin ihmalkarlığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 benim tek takıldığım nokta var, adamlar ödemeyi almadıkları için borcun şişiyor o tamam ama sen oraya yatıracağın parayı gidip başka şeylere niye harcıyorsun be abicim. aynı mantıkla senin onlara vereceğin toplu para da şişsin koy bi kenara unut o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Herkes kolay ev gecindiremiyo demek ki abi. Birine niye borcu taktin diye sormamak lazim. Saglik problemi olmustur, telafisi guc bir odeme yasanmistir falan. Hayat bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 abi sistemini ayarlıyosun diyosun ki aylık şunu şunu ödicem diyosun şuna ihtiyacım var şu kadar param artıyo şunu da şuraya veririm problemim çıkmaz diyosun şaak diye bişey çıkıyo başına götün başın ayrı oynamak zorunda kalıyo. 2013 senesinin son aylarında falan almıştım. baya sıkıntılı dönemlerdi. aldıktan iki üç ay sonra tepetaklak oldu herşey işte. borç 3 küsur bişey. 7. icraya gitmiş dosya. oradan gidip taksitlendirebiliyomuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 pms.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Liebe said: aynı mantıkla senin onlara vereceğin toplu para da şişsin koy bi kenara unut o parayı. ne sisecek ya..yilda 11 faiz en fazla ki kesinti vs de var...senin 1 000 tl olsa olsa 80 90 tl getirirken sirf vekalet ucreti avukatin aldigi 250 300 tl 1 000 tl icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 şişsinden kastım harcama, koy kenara biriksin manasında dedim abi orda faize yatırsın manasında değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 allah kimseyi yoklukla terbiye etmesin abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Şeker hastalığın varsa tahrik sonrası şekerim yükseldi diye anlatırsın adli tıbba başvururlar o da bi cezai indirim sağlar bence Dipnot: avukat yada adli tıpçı değilim ama bana çok mantıklı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hiç merak etme sesini kayıt altına almış olsa bile burda senin yargılanman gibi bir durum söz konusu olmaz ayrıca nefret ettim ya,nasıl insan bunlar icra,en kolay para kazanma yöntemi avukatlar için,lakin azcık haysiyeti olan bir insan böyle para kazanmaya yanaşmaz gidip o avm'lerde ederinin belli bir kısmına karşılık senetleri satın alıyor o hukuk büroları,misal 5klık senedi 3k'ya alıp sonra tahsil ediyorlar fln,avmler direk tahsilatla fln ugrasmıyor böylece,iğrenç bir endüstri kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 dogmeat, ipotekli malin nakde cevrilmesinden tut da ilamin icrasina kadar bir ton islem icra hukuku icinde. Ne alaka haysiyetsizlikle bu? neden hakaret ediyorsun avukatlara? daha once de avukatlik meslegi ile ilgili bir topic de gene meslek mensuplarina turlu hakaret yagdirmistin.Bu kadar mi icinde kaldi avukat olamaman? Her meslekte isini yanlis yapan, meslegi kotuye kullanan kisiler vardir genellemek dogru degil. Konuya gelirsek. OP, senin telefonda konustugun kisi yani seni arayan kisi buyuk ihtimalle bir call center elemani ve haddini asmis. Genelde low paid high stress bir is. Ancak excuse degil tabii ki. O avukat hanima burosunu baroya sikayet edecegini soyleyebilirsin. Bu arada kayit altina alinma olayi var. O buroda aliniyor mu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar