Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Onu da suçladık zaten patlıcan moru kostümünden Man of Steel'deki ambleminden dolayı. Onun vermesi normal o yüzden. Çorapları da o vermiştir muhtemelen. Bir de kırışık giderici krem vereydi arada iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 İlk bölüm düşmüş galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Iyi bari dizim kalmamisti... 50 ye yakin dizi takip ediyorum senelik, kiran girdi hepsine bu aralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Kasim 2015 diyor... Dusen baska sey herhalde tanitim vs olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Pilot dusmus, evet. Bu gece bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Yok, genelde Pilot'u çekiyorlar, stüdyo içinde focus-group testlerini falan yapıyorlar, beğeniyorlarsa 12 bölümlük pilot sezon için onaylıyorlar. Tabi bu Pilot bölümle s01e01 arası farklar olabilir ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Pilot bolumlerini genelde kendileri leak ederler zaten, ya da Hulu gibi yerlerde aylar onceden yayinlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bunu soylemeyi hic beklemiyordum ama olmus. Izlerim ben bunu bu havada devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Supergirl'ün konsepti yeter sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 nefes aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 izledim... alay edecegimiz arrowvari bir sey cikabilir ortaya.. bekleyelim bakalim dicem de super den girl pek olmamis gibi. dovusler vs mantar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 cok kötü , baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 kızlar için arrow mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Supergirl hiç kanıyor mu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 jimmi maskülen ve zenci. maksat başka sanırsam. İzlemiyorum. Nick furyi zencileştirdiniz jimmyi zencileştirdiniz sırada kim var tehlikenin farkındamısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Arrow'dan çok daha iyi, Flash'ın bir altı gibi olmuş. Çok kötü diyenlerin beklentisi neydi merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 arrowdan cok daha iyi ? iki ucan bacak bu kadar mi etkileyici geldi :D arrowun ilk sezonlari iyiydi simdi yapma. son sezonla yargilamak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ilk kostüm en iyisiydi bence keşke o kalsaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Kanuni said: arrowdan cok daha iyi ? iki ucan bacak bu kadar mi etkileyici geldi :D arrowun ilk sezonlari iyiydi simdi yapma. son sezonla yargilamak olmaz. Arrow'un ikinci sezon güzeldi, ama ilk sezon fazla aile içi drama odaklıydı. Bu pilot bölümü kalitesinde giderse bence Flash'ın ilk sezonuna yakın bir dizi izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Cizgiroman havasi vardi, iyi uyarlamaydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Bence de gayet eğlenceli olmuş ta, Supermen in adının lisanslı olması çok saçmaymış tüm dizi "O kendini biliyor..." modunda geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Hatunun dovus sahnelerine calismasi sart. Baltayi saldiranin bastirmadigi gibi kizin tifilligindan kaynakli cok abes sahneler var. son baltayi gozleriyle yaktigi sahne dedigim. Ya da borulara caliyor kizi borular celik ama ustune dusunce plastik besbelli oluyor gibi gibi gibi... Gibi. Gereksiz bir hero ama ne alaka supergirl? Ucuncu cinsde cikaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Dovus sahneleri kotuydu ama onun disinda iyiydi. Eger dovus sahneleri burada oldugu gibi bolum basi 3-4 dakika surerse sorun yok. Buffy izlemis adamlariz biz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 O da dogru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Supergirl'e gereksiz demeyin bu arada, DC"nin en onemli karakterlerinden. 50'lerden beri ortada bu arada. CBS yapiyor bu arada, favori Amerikan kanalim. Her sekilde CW'nin islerinden iyi olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar