Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 game of thrones'u begenmeyen tayfa da begenmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 http://i.imgur.com/VMrr27i.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 İyi bu hemen uçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 İlk bakış çok amatörce olmuş gibi bir izlenim uyandırdı bende. Ortada o kadar Arrow, Gotham, Flash, Daredevil gibi DC dizisi varken beklenti yüksek oluyor haliyle. - First look dediler 7 dakika izlettiler, tüm bölümü koydular. 1.5 - 2 dk'da kayıpsız özetlenebilecek şeyi 7 dk tutup baştan bir eksiyle başlamışlar. İlk bölümü izlemesek de olur artık. Tüm esprileri fragmana koyan tırt Türk komedi filmi gibi. - Uzay sahnesindeki efektler amatörce geldi. - Supergirl'i oynayan hatun 88'liymiş. Yaş olarak tamam da tip hiç olmamış, yaşlı duruyor, hiç oturmamış bence. - Kıyafeti beğenmedim, amblem mısır çarşısının yanındaki tezgahlarda satılan çakma ilkokul çantalarındaki amblemler gibi duruyor, ayrıca o çorap ne, Supergirl dediğin çıplak bacaklıdır. Çarşafa da dolayın bari, sonra villain kavgasında "Benim başörtülü bacıma lazer attılar" diye politika malzemesi olur. Öte yandan 10 sene uçamayan Süpermen tuttuktan sonra bu da tutar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ahahahaha zip zip, fena değil lan izlenir gibi çerezlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Rewendor said: yaşlı duruyor W T F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 milletin yaş ilerleyince teen'den başka bişey düşünemez olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Chloe daha iyi olmaz mıydı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 smallville de izlemedim demekki bunuda izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Şöyle bişi hatta: adfsdfddffdsadsdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ama iptal olmaz sanmam, bu dizilerin izleyeni cok oluyor teen wolf falan bile 3. sezonda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Bright said: Rewendor said: yaşlı duruyor W T F 88'li kağıt üstünde yaş olarak uygun. Öte yandan başroldeki kadın büyük duruyor, 32-33 yaşında gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Rewendor said: Ortada o kadar Arrow, Gotham, Flash, Daredevil gibi DC dizisi varken beklenti yüksek oluyor haliyle. oops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Daredevil Marvel'dı ya, fena batırdık orada :D Tamam, onu çıkar, yerine her ne kadar tam olmuş bu demesem de Constantin koy, Constantin DC'ydi di mi, öyleydi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ben begendim. zaten paylaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 İkinci bölümden başlarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 O trailer neydi ya rooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Laurelin said: ahahah basarili (tu) DC hic sevmem ama en azindan marvel gibi bir adet boktan film cekip "elektra tutmadi, ilk supergirl tutmadi, catwoman tutmadi o yuzden female lead li superkahraman projesi yapmayiz" moduna girmemisler DC dede poison ivy ve batmandan sonra duzgun buldugum tek kahraman hani, superman konseptinden tiksinsemde bole sapsal bir kiza superman in gucler cuk oturuyor. kizida iyi secmisler, ben begendim valla her acidan kostum, makyaj vs. bi smallville faciasi olmaz ise iyi olur su dizi :D batman var saygisiz sey. insan yazmadan önce bi düsünür ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Aynı firma altında hem DC kadar yaramaz, hem de Vertigo kadar tanrısal iki firma nasıl birleşir anlamıyorum. DC tarafında dişi karakter Amethyst iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ne teen fetisi varmis ya surekli yasli denmis :D yaslandikca pedobearliga dogru kayiyorsunzu yavas yavas :D corap denmiste gayet basarili ksotum, hatta en basarili buldugum supergirl kostumu bu benim, herseyi super yapmislar. bacak ve popo izleyip fapfap icin female leadli dizi ariyorsaniz sorun dizide degil hani, marvel gibi ikide bir black widow poposu gorunce mest oluyor insanlar http://static8.bytecolumn.com/wp-content/uploads/2012/06/avengers_backpose.jpg smallville de sorun ucamiyan supermenden cok monster of the week temali liseli dizisi olmasiydi. butun karakterlerin agzina sictilar basta lex luthordan basliyarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 baya yüzü kısıklı falan min 35 yasında duruyo. mevzuyu pedoluğa cekmenın falan luzumu yok. alakasız olmus elestiri. supermanden baya bi genc kendisi, genclik menclik mevzularınada değiniyo, yoksa zaten superwoman dersin gecersin (ilk kişi super- de superwomandır zaten) bişeyi hakkıyla yapmaktan ibaret durum. boktanda olsa hakkını vericeksin, batman bile yapıyosan batman gibi batman yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 istiyosan marvel filmlerindede sayalım. 1 kez seksi kadın götü gözüküyosa, 5 tane cıbıldak kaslı erkek var. geciniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Marvel'in en süper kadın karakter leadli serilerinden biri geldi gelecek bu arada, Alias. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 o 5 ne ya :D hulka bakipmi "oo kasli erkek! justice!" dicez? hawkeye zaten tirt, thor ile kaptan amerika disinda kas yok dogru durust tabi mechafili yoksa. chris evans ilk kaptan ameirka filminde iyiydide sonra kostum icine saklanmaya basladi, 2-3 sahne max http://www.youtube.com/watch?v=CDlG32PFHtA thor her zaman en iyi ama fanservice konusunda onu reddedemem, chris hemsworth cidden rolun hakkini veriyor http://i.imgur.com/hCzeb5s.jpg kostumler konusuna hic girmeyelim zaten, black widow un ne icin orda oldugu belli, skintight leather catsuit giydirip bide seksi olamsi disinda bir amaci olmicyak skeilde dekolte gsotericek skeilde acik tutulan fermuar filan ultron sipoylir red ledger diye dram yapip black widow gibi gecmisi karanlik olmasi gereken ve siyah ile beyazin arasindan gezen bir karakterin butun tramvasini "zorla kisir birakilmak" uzerine kurunca zaten whedon tam sicip sivaditkan sonra tuy dikmis oldu. hani cizgi romanlarin ehdef kitlesi erkekler, tabi ona uygun yapilicakta arada boyle herkesi genreye dahil etmeye calisan yapimlarda yapsinlar. supergirl oyle cokta onemli bir karakterde degil hani, sevenide cok yok dursun iste kenarda, izliycek ve gercekten bag kurabilicek birseyler olsun kadinlar icinde. abidik kostumleri olan yan karakterler olarak kaldi hep bu vakte kadar, thor shitstormunu gorduk iste gecici bir donem icin bile olsada kiyamet koptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Alias geliyor işte abi. 2015 onun tarihi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar