pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Akhisar top oynamaya çalışan, iyi niyetli bir takım. G.Antep gibi oyunu çirkinleştiren, zaman çalan emek hırsızı bir takım değil. Olcay / Sosa / Töre 3'lüsü maçı baya bir rahat götürür, iş TT Arena'ya kalır.
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 pattisliborek said: Akhisar top oynamaya çalışan, iyi niyetli bir takım. G.Antep gibi oyunu çirkinleştiren, zaman çalan emek hırsızı bir takım değil. Olcay / Sosa / Töre 3'lüsü maçı baya bir rahat götürür, iş TT Arena'ya kalır. olcay'la töre akhisar'da anca köfte yerler bu form durumlarıyla. sosa dışında top oynayan adam yok bjkde.
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 olcay istikrar abidesi lütfen sakatlanmıyor ve ceza almıyor, o yüzden çok iyi oyuncu, çünkü her sezon 40 maça çıkıyor
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Olcay takımın sabrisi. TV de gördüm havaalanından çıkar çıkmaz 3lü çektirmeye başladı taraftara. Sosyal medya tarafı malum. Yaşı ilerledikçe katkı vermeyen amigo TR futbolcusuna doğru yol alıyor. Kerim Frei bence bu adamdan çok daha iyi futbolcu.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Kerim ülkedeki futbolcuların %90'ından falan daha iyidir de zerre beyin yok. O yeteneğini düzgün bir şekilde dizginleyebilse TR de takım taşırda benim hiç beklentim yok. İngiltere'den soruşturuluyor deniyordu. Satalım kurtulalım en güzeli.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 sabri dediğiniz olcayın 8 gol 5 asisti var. kerim daha yetenekli olabilir ama henüz daha iyi futbolcu değil. 11 başladığı maç sayısı göz önüne alındığında yakın tarihte olacağa da benzemiyor.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 olcay'a rerore mi yapiyosunuz lan siz burda, akilli olun.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 arcane said: sabri dediğiniz olcayın 8 gol 5 asisti var. Yere göğe sığdıramadıkları rizeli messi gökhanın da 4 gol 5 assisti var maç başına 0.6 top kazanıyor 1.1 isabetli orta yapıyor ama olcay tukaka gökhan nerden baksan on yüz milyon baloncuk eder
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Sosyal medyada abartılıyor ve taraftar gazı diyordum ama Muslera'nın insanüstü formu ve Galatasaray'ın berbat olup maçlarını kazanması cidden rakiplerde moral bırakmadı. Zaten Fenerbahçe dün puan olarak olmasa da önündeki iki kazık deplasmanı da düşününce kafa olarak havluyu attı. Bir diğer etmen de Galatasaray maçlarını kazansa bile son maçında Rize deplasmanında puan bırakır mı oldu, fakat dün Rize de rahatladı küme düşmeme yolunda, herşey bizim istediğimiz gibi bakalım. Gençlerbirliği maçında şampiyonluk gelecek gibi zaten Beşiktaşlıların kafasında da Galatasaray deplasmanı kabusu olacağı için baya basit hatalar bekliyorum. Akhisar gayet iyi top oynuyor, puan bırakır Bjk
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Abi biliç bu tarz kırılma maçlarında sıçıyor, gene de belli olmaz. Bir sosa, bir dembaba çıkıp iki tane sıkıştırır herkes mal gibi bakar. Ya da takım gelir mal gibi oynar 3 yer döner. Öyle 2 ihtimalli bir maç ki...Beraberliğin en düşük yüzdeye sahip olduğunu düşünüyorum burada. İlk yarı gol atarsak her halükarda alırız da onun dışında pek kazanma şansımızı göremiyorum.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 BulletRide said: Sosyal medyada abartılıyor ve taraftar gazı diyordum ama Muslera'nın insanüstü formu ve Galatasaray'ın berbat olup maçlarını kazanması cidden rakiplerde moral bırakmadı. Zaten Fenerbahçe dün puan olarak olmasa da önündeki iki kazık deplasmanı da düşününce kafa olarak havluyu attı. Bir diğer etmen de Galatasaray maçlarını kazansa bile son maçında Rize deplasmanında puan bırakır mı oldu, fakat dün Rize de rahatladı küme düşmeme yolunda, herşey bizim istediğimiz gibi bakalım. Gençlerbirliği maçında şampiyonluk gelecek gibi zaten Beşiktaşlıların kafasında da Galatasaray deplasmanı kabusu olacağı için baya basit hatalar bekliyorum. Akhisar gayet iyi top oynuyor, puan bırakır Bjk Karabük ün balıkesir,sivas ve kayseri ile maçları var, bu hafta balıkesir i yenebilirse bayağı şanslı hale geliyor ve son maçada kalabilir iş. Karabük 2 li averajda rizeye göre üstün. Son maça kalırsa neler olur düşünemiyorum :P Akhisar gs ye oynadığı gibi oynasın rahat alırız, ama aynı yatışı bize yapmazlar herhalde.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Akhisar bize yattigini nereden cikardiniz
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ilk yari cok net 1-1 de, ikinci yari ne olur bilinmez
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 akhisar inşallah emre'nin intikamını alacak. beşiktaş taraftarı o yaptığını çekecek.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 o değil de emreyi beşiktaşlılar mı dövmüş anlamadım ben.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Emre'yi günahım kadar sevmem fakat bu yapılan kim olursa olsun çok yanlış. Umarım sorumluları manyak gibi ceza alır bireysel olarak.
Öne çıkan mesajlar