mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 google ucuz ve saf android'li ve gayet uygun fiyatlı bir telefon projesi yapıyomuş. tr ayağıda olucakmış ve bugun lansmanı yapılmış. general mobile ile çalışıcaklarmış. general mobile 4g 699 liraya 5 inch 1080p ekran 2 gb ram 16 dahili hafıza 13 mp arka, 5mp ön kamera android lolipop 5.1 baya baya iyi gözüküyor. şaşırdım bu özelliklere bu fiyata. http://www.techno-labs.com/general-mobile-4g-google-tarafindan-tanitildi/1/ http://tr.generalmobile.com/Android-One.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 telefonun arkasında general mobile yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 deri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Fiyatına göre baya iyi degil mi ya? 4s i bırakıp alabilirim Valla bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 çok iyi de o tasarım dayum san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 ulan googleın 100dolares ı hedeflediği proce nasıl trde 700 lira oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 700 bile gayet iyi. 3binliralık ayfondan hiçbi eksiği olmayan bi cihaz alıyosun sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 donanım olarak diyelim ona hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 türk genci migrosta satılan telefonu kullanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 şu... Ren said: türk genci migrosta satılan telefonu kullanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Nereye kullanmaz ya binlerce insan gördüm ben discovery kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 şahsen babamın elinden application bulunamayan windows telefonu alıp çöpe atar, bunu veririm gönül rahatlığıyla. tasarımı umurunda değil zatn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 o kullanmayan kesim farklı bir fenomen ya asgari maaşla yaşayıp, her iphone çıktığında 12 ay borçlanıp en yeni modelini kullanan fakat 1 adet paralı application almayan kitle. onlar ölse de olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 şöyle bir durum var. adam ailesiyle kalıyor çalışmıyor. o sırada iphone 5S mi ne çıkıyor. adam operatör olarak vestele giriyor. iki ay çalışıyor, iphone parasını denkleştirince işten ayrılıyor. ahlaki gerzeklik diyorum ben başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 çok net telefon, teşekkürler Google. DAS direkt alcam babama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Donanım da gayet başarılı yalnız. Reklamını iyi yapsınlar, iyi satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 16gb meh sanal tus koyucaz diye ekranin yarisini kapatiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Hearthstone çalışırmı acaba bu zımbırtıda.. Çalışır muhtemelen de, performans nasıl olur onu merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 iyi olur performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 1 Ay sonra satışta olur herhalde. Haberde 15 mayıs yazıyor. Vatan'ı aradım bizim bilgimiz yok dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 elimdeki nexus 4 ü değiştrimeye değer mi diye düşünüyorum da.. dur biraz kullansın insnalar görürüz sonrasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 BabacumMostors said: elimdeki nexus 4 ü değiştrimeye değer mi diye düşünüyorum da.. dur biraz kullansın insnalar görürüz sonrasını eskidiyse değer, benimkinin kulaklık girişi bozuldu, şarj girişi de folloş mesela, direk almayı düşünüyorum ben. Güvendiğim şey direk googleın onayı olması telefonda, performansı düşük telefonu google pazarlamaz bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Promenader said: 16gb meh sanal tus koyucaz diye ekranin yarisini kapatiyorlar ayfondaki gibi bozulan tuş yerine sanal tuş daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 GM malzeme kalitesi ve dayanıklılık açısından rezalet bi firma. Sanıyorum TR'da tercih edilmesinin tek nedeni Vestel ve Casper gibi tech firmalarının bu konudaki başarısızlıkları ve tecrübe faktörü. Şirketin bir proje için temin ettiği discoverylerin patır patır bozulmuşluklarına şahit olmuşluğum var , özellikle sarj soketi / fonsksiyon tuşları inanılmaz çabuk bozulmuştu. Ürünün kalite anlamında ciddi önlemler alınarak piyasaya sürüleceğini hiç sanmıyorum. Sonucunun da vadettiği onca güzel şeye rağmen problemler silsilesi olabileceğini varsayıyorum. Umarım yanılırım ve f/p güzel bir ürün ortaya çıkar. GM'i tecrübe etmiş bir kullanıcı olarak gidip asla para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 şarj soketi olayıunı biz de yaşadık, götürdük bir saat içnde garanti kapsamında yaptılar, aynı cihazda kutudan çıkan kabloyu kullanmayan arkadaşımın telefonunfda hâlâ sorun yok adamların telefon o kadar kötü değil sadece yanında verdikleri kablo kötü tuşlarla ilgili henüz bir sıkıntımız olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar