Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android One

mokoko

Öne çıkan mesajlar

google ucuz ve saf android'li ve gayet uygun fiyatlı bir telefon projesi yapıyomuş. tr ayağıda olucakmış ve bugun lansmanı yapılmış. general mobile ile çalışıcaklarmış.

general mobile 4g

699 liraya

5 inch 1080p ekran
2 gb ram 16 dahili hafıza
13 mp arka, 5mp ön kamera
android lolipop 5.1

baya baya iyi gözüküyor. şaşırdım bu özelliklere bu fiyata.

http://www.techno-labs.com/general-mobile-4g-google-tarafindan-tanitildi/1/

http://tr.generalmobile.com/Android-One.html
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

elimdeki nexus 4 ü değiştrimeye değer mi diye düşünüyorum da.. dur biraz kullansın insnalar görürüz sonrasını

eskidiyse değer, benimkinin kulaklık girişi bozuldu, şarj girişi de folloş mesela, direk almayı düşünüyorum ben.
Güvendiğim şey direk googleın onayı olması telefonda, performansı düşük telefonu google pazarlamaz bu şekilde
Sosyal ağlarda paylaş

GM malzeme kalitesi ve dayanıklılık açısından rezalet bi firma. Sanıyorum TR'da tercih edilmesinin tek nedeni Vestel ve Casper gibi tech firmalarının bu konudaki başarısızlıkları ve tecrübe faktörü.
Şirketin bir proje için temin ettiği discoverylerin patır patır bozulmuşluklarına şahit olmuşluğum var , özellikle sarj soketi / fonsksiyon tuşları inanılmaz çabuk bozulmuştu.

Ürünün kalite anlamında ciddi önlemler alınarak piyasaya sürüleceğini hiç sanmıyorum. Sonucunun da vadettiği onca güzel şeye rağmen problemler silsilesi olabileceğini varsayıyorum.

Umarım yanılırım ve f/p güzel bir ürün ortaya çıkar. GM'i tecrübe etmiş bir kullanıcı olarak gidip asla para vermem.
Sosyal ağlarda paylaş

şarj soketi olayıunı biz de yaşadık, götürdük bir saat içnde garanti kapsamında yaptılar, aynı cihazda kutudan çıkan kabloyu kullanmayan arkadaşımın telefonunfda hâlâ sorun yok

adamların telefon o kadar kötü değil sadece yanında verdikleri kablo kötü

tuşlarla ilgili henüz bir sıkıntımız olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...