pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 http://m.bbc.com/news/technology-32658340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 mevcut mobil işletim sistemleri gibi mi olacak yani? sadece güncelleme yapılacak işletim sistemine para verilmeyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 linux kernelinin versiyonlama sistemini alip redhatin enterprise mantigini uygulayabilirler gibi dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 windows için product tabanlı üretim yerine service tabanlı üretime geçiyorlar. artık windows diye bir product yayınlamayacaklar onun yerine windows servisleri için bir taban oluşturacak ancak kendisi bir ürün olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 olması gereken buydu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 adobe CC gibi olacaktır işte üyelik yenileme falan getirirler veya patchle manito isterler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 internet e bagli olmayanlar ne yapacak ? yani butun islemleri sunlari bunlari bir servere baglayip server uzerindeki isletim sisteminde yapip sonuc olarak mi gonderecekler ? nasil o is. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 nasıl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Öyle değil dana, windows olacak yine. Android telefonlardaki gibi sürüm güncellenecek sadece, windows 12 çıkarıp satmayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 sen 1. versiyonu default kurarsan internete bağlanmazsan 1. default versiyonda kalırsın, bağlanırsan sana yeni güncellemeleri sunar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 1 windows alıp bir daha işletim sistemine para verilmeyecek mi? Yoksa gene yılda 1 upgrade para ile mi olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 saol axecigim ..ilginc olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 saçma sapan işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Absolut said: 1 windows alıp bir daha işletim sistemine para verilmeyecek mi? Yoksa gene yılda 1 upgrade para ile mi olarak? Ben de bu soruyu soruyorum. Sorulmuşu vardır heralde, cevap vermişler mi buna? Edit: Güncellemeler de bedava olacaksa miras bırakırım oğluma, olmaz heralde öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 base işletim sistemi free oluyor benim anladığım kadarıyla. temel fonksiyonları para vermeden kullanıyorsun. güncellemeler, geliştirmeler, ek özellikleri falan parayla satacaklar. enterprise, pro fln gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 dusunsene windows kurarken kredi karti bilgileri girdigini ve butun guncellemelerin ufak ufak para tirtikladigini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 temel güncellemeler her zaman ücretsizdi abi windows'da. enterpise alır pro alamaz gibi konseptler yoktu benim bildiğim kadarıyla. mesela dil paketleri bazı tiplere paralıydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 %90 öyle, benim tahminim amaçları pazar paylarını beleş taban sistemle geliştirip iyice yaygınlaşıp kendi storelarından yaptıkları satışlardan kazanmak. Aka the google way. Öyle tıklatma falan müşteri kaçıracak işlere girmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 mac os gibi yapcaklar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Önce düzgün bi işletim sistemi yapsınlar sonra bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 edit: vazgeçtim-özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ya mantıklı aslında da bunlar popo yayar 1.5'e kadar store düzenledik kenar polishledik der dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Windowsu bedava verip dx e para isterlermiş, ne gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Yıllık üyelik alırlar onu veren miktarına göre MS ürünlerini kullanabilir. Yani yıllık 100$ verirsen herşeyi kullan 5$ verirsen sadece işletim sistemi falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Beleş antivirüs programları gibi sağ altta windos pro şimdi al reklamı mı çıkacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar