Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"There will be no Windows 11"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
windows için product tabanlı üretim yerine service tabanlı üretime geçiyorlar. artık windows diye bir product yayınlamayacaklar onun yerine windows servisleri için bir taban oluşturacak ancak kendisi bir ürün olmayacak.
Mesaj tarihi:
internet e bagli olmayanlar ne yapacak ?

yani butun islemleri sunlari bunlari bir servere baglayip server uzerindeki isletim sisteminde yapip sonuc olarak mi gonderecekler ? nasil o is. ?
Mesaj tarihi:
Absolut said:

1 windows alıp bir daha işletim sistemine para verilmeyecek mi? Yoksa gene yılda 1 upgrade para ile mi olarak?

Ben de bu soruyu soruyorum. Sorulmuşu vardır heralde, cevap vermişler mi buna?

Edit: Güncellemeler de bedava olacaksa miras bırakırım oğluma, olmaz heralde öyle.
Mesaj tarihi:
base işletim sistemi free oluyor benim anladığım kadarıyla. temel fonksiyonları para vermeden kullanıyorsun. güncellemeler, geliştirmeler, ek özellikleri falan parayla satacaklar. enterprise, pro fln gibi.
Mesaj tarihi:
temel güncellemeler her zaman ücretsizdi abi windows'da. enterpise alır pro alamaz gibi konseptler yoktu benim bildiğim kadarıyla. mesela dil paketleri bazı tiplere paralıydı sanırım.
Mesaj tarihi:
%90 öyle, benim tahminim amaçları pazar paylarını beleş taban sistemle geliştirip iyice yaygınlaşıp kendi storelarından yaptıkları satışlardan kazanmak. Aka the google way. Öyle tıklatma falan müşteri kaçıracak işlere girmezler.
Mesaj tarihi:
Yıllık üyelik alırlar onu veren miktarına göre MS ürünlerini kullanabilir. Yani yıllık 100$ verirsen herşeyi kullan 5$ verirsen sadece işletim sistemi falan gibi.
  • Yeni Oluştur...