Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ya evet ne zaman bi türk mutfağı dolmalar, patlıcanlar, kebablar görecez ya en zengin mutfağa sahibiz deriz bi yanından geçmedi adam. şöyle bir HAKAN gibi adam gelsin türk mutfağı döşesin millet dağılsın. hatta o kadar etkilesin ki Soma da artık japon mutfağını bırakıp kebabçı açsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 15 Erina OP ve ED de gereğinden fazla yer kaplamış sanki ya, main character olup çıkıcak mı başımıza. Bir de babanın fangirlü çıktı, hah bir bu eksikti dedim o sahnede. Yalnız bütün kızların belki ileride babasına çeker diye Souma'ya sulandıkları sahne ahahahahahah (tu) Sam said: 15, yeni karakter o habire tarçın koklayan esmer çocukta sanki bir ortadoğu kökeni hissi var gibi. onunla kapıştıracaklar gibi. türkse dövsün. Daha önceki bölümde baharatlı bişeyler yapıyordu, köri filan da var gibi. Kesin hintlidir o herif. OP OPde Soma'ya diz çöktürmüş tövbe ettirirken gözüküyor ama sonrasında klasik gaza gelip ağzını kırıcam ifadesi var işte. Ama evet, bi Türk mutfağı göstersinler, dolma dedi lan ehe ehe diyip milli gururumuzu yaşayalım, sonra kaldığı yerden nasıl devam edeceklerse etsinler işte :p Gerçi bayağı sağdan soldan toplama bi mutfak, arap/fars/balkan/kafkas/rum herbişey birbirine girmiş durumda, hangisi arak hangisi orijinal belli değil. Ben mangaka olsam türk mutfağı diye konuya girişip te saçma sapan tepkilerle uğraşmaya kalkışmazdım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Roma lejyonları gibi işte, onun kılıcını, şunun zırhını vs almış füzyonlamış, tam japon gazlamasına uygun işte birlikten kuvvet doğar mutfağı. Bizim mutfağın kuvveti o alaşımlar zaten, konoha nincaları gibi tek tek o parçaların birleşmesiyle souma'nın ruhuna diz çöktürüp tövbe ettireceğiz! ama evet hint de olabilir cidden. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ehhe daha önce spo almıştım bu bölümle ilgili çok şaşıramadım bu nedenle. erina olayına şaşırdım ama bir de endingi seviyordum ben ya değiştirmeselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Mortis said: ya evet ne zaman bi türk mutfağı dolmalar, patlıcanlar, kebablar görecez ya mangadan spoiler hayama dönerli ve köfteli (kofta yani, bildiğin türk köftesi) hamburger yapacak bir ara, ondan sonra türk mutfağının bahsi geçmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 15 muazzam bolumdu. 16 da akacak. butun kizlarin souma'ya dondugu sahne cok iyiydi hakikaten ya ahaflksdjfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 16 yoketti çocuğu, natsu vs cildartsu gibi oldu iyi de oldu lol. ama yenilmezlik flag'ini de koydu giderken, "babam dedi YENİLMEMELİYİM" diye invin invin gitmez umarım. yalnız tasvirler koparıyor ya çok iyiydi uyuyan güzel lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 16 da enfesti. Her bölüm kombat var ya, süper. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 17 dev kahkahaydi ya. asiri iyi bolumdu yine. basta boyle filler mi lan bu havasi verdi ama hemen akti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 asıl manitayı untumusuz geldii iyi oldu, kötü kac mezunu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 kotu mezun degil bence. ikinci sinif benim anladigim kadariyla. bizim geyle cok informal konusuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 17 ilk bölümdeki arkadaşları acaba dönüş yapacak mı diyordum, yaptılar. iyi de olmuş. sarışın kız komikti, keşke devamlı yancılardan biri olsaymış. :/ gene kansai'den paragöz birisi çıkmış gelmiş lol http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140121164642/kill-la-kill/images/3/37/2c3506bc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 17 Nikumi best girl (tu) İlk bölümdeki kızdan bi cacık olmaz, karakteri Megumi ile overlap ediyor çok bariz. Yalnız Erina şöyle süper böyle uber diyip duruyorlardı, 10. muymuş şimdi meeh. 1. filan sanıyordum ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 hime sama e 10'du zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 önceden söylemişlermiydi onu? dikkat etmemişim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 evet evet. ama onun olayi tensai olmasi zaten. birinci sinif baska yok sanirim elite. belki kuzeni vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 kuzeni olsa söylerlerdi ve evet, birinci sınıftan başka kimse yok bildiklerimiz arasında. onunculuğu söylemişlerdi ilk bölümlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 memeci kız bayağı iyi. erina'nın 10. olmasına ben de şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 otellerin sahibi olan senpai soma'ya hamamda demişti erinanın muazzam bi potansiyeli var, en çok ona dikkat etmen lazım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 villain in glasses bizim gintoki cikti lan ahahhaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 18 bir dürüm shop gelse bütün esnaf kepenk kapatacak demek ki. o kızarmış tavuklar diz çöküp tövbe ister. 24 bölümmüş ya birşey kalmadı, mangaya devam ederim ama güzel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Niye ki? KFCnin tırt dürümleri bile her yeri dürümcü kaynayan Türkiyede ayakta durabiliyor, karaage her türlü alıcı bulur (Gerçi istisnalar hariç köşe başı dürümcüleri de çok rezil oluyor, düzgün biryerden yemediğin sürece kebap çeşitleri bayağı vasat yemekler. Biraz onun da payı var) Ama season 2 gelir herhalde ya. Mangada kaç chapter çıkmış diye baktım, 129 chapter çıkmış. Anime 40 lara kadar gelmiş (sırasını değiştirmişler sanırım, baba bölümleri karaageden sonra, ama en son 43 işte). Fazlasıyla materyal var yani. Satışlar iyiyse sezon 2 kesin gelir -ki iyidir diye tahmin ediyorum, şu an yayınlanan en iyi animelerden biri. En fazla 1-2 cour atlarlar sonra devam ederler diye umuyorum. preview Baharat dolu masa filan gösterdiler, tarçıncı herif gelicek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 soma reyiz yine mal karıya verdi ayarı qapaq xdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Ooo Hayama'yı Kuruokodaki Aomine'yi seslendiren herif seslendiriyor. Tam aklımdaki gibi olmus sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 bankaisini göstermeyecekti, defeat flag açtı onu gösterince. yoksa döverdi aslında bankai sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar