yumy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 İyileştirme kısımlarını enerjisi çokmuş, eight inner gates açmış global çakra dağıtıyor kadın vs. falan deyip geçelim hadi... (Dalga geçmek için söylemiyorum, yanlış anlama) Klasik karşı tarafı ikna etmek adına saydırdığı falcı benzeri tahminlere ne demeli? Baban şöyle, annen böyle, küçükken şunu yemişsin şurandan bu akmış falan... Bunların olaylarla ne ilgisi olabilir ki ? Yani senin şikayetçi olduğun sağlık sorunlarını gidermesi için bunları söylemekteki amacı nedir, dayanağı nedir? Bu tarz bilgilere sosyal medya ile olmasa bile sicil kayıtlarından tut,hastane,vergi,sabıka vs her şeye ulaşabilen çok büyük şarlatan grupları mevcut. E bu tarz bir bilgi ağını kullanan birisinin de iyileştirici gücü olacağı ihtimali absürd geliyor kulağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 dasBock said: bir de şu açıdan bakalım o halde: evren etrafımızda atmosferi geçtiğin an bambaşka bir ortama girmiş oluyorsun. marsa cihaz indirecek göktaşına iniş yapabilecek teknolojimiz var hubble teleskopuyla başka galaksileri inceliyoruz. bunları başarabiliyorken hala kara deliklerin sırrını çözemiyoruz. zamanın ötesinde boyutlar var diyoruz ancak ispatlayamıyoruz. dünya dışı canlılar var diyoruz ancak ispatlayamıyoruz (ya da ispatlatmıyorlar). ancak bunların hepsi HALA/HENÜZ yapılamıyor. çünkü elimizdeki teknoloji kara deliğe giren bir cisme neler olacağını sadece kuramlar halinde açıklamalar getirebiliyor ancak HENÜZ ispatlayamıyor. ben de bunu benzer buluyorum. metafiziksel öğeleri varlığını kanıtlayamamız HENÜZ kanıtlayamamızdan ötürüdür diye düşünüyorum. bundan 500 yıl önce insanların cep telefonuyla iletişim kurup görüntü aktarabileceğini kimse ama hiçkimse akıl edemiyordu çünkü böyle bir teknoloji de düşünce de kimsenin aklına gelmiyordu ya da akıl edilemiyordu. elimizdeki imkanlar doğrultusunda insanoğlunun başardıkları ortada ancak bu ileride daha çılgın şeyler başaramayacağı anlamına gelmiyor. Kara delik, uzayın, evrenin bilinmezliği teknolojik yetersizlikten ibaret dediğin gibi evet ama mesela şu tarz şifa dağıtan bir kadının 5 10 tane bilirkişi eşliğinde kayda alınması ve birisini iyileştirirken incelenerek kaydının tutulması ve bu olayı defalarca yapabiliyor olduğunun tespiti, bilimsel açıdan ispatlanması için yeter de artar bile. O yüzden teknolojik yetersizlikler ile kıyaslamak saçma bu olayların bilinmezliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ismi lazım değil ninja hazretleri gelir belki bu konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Ben hala fiyatı öğrenmek istiyorum. Oradan anlarız durumu ve her ay görüşülüyor mu bu kadınla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 yumy said: İyileştirme kısımlarını enerjisi çokmuş, eight inner gates açmış global çakra dağıtıyor kadın vs. falan deyip geçelim hadi... (Dalga geçmek için söylemiyorum, yanlış anlama) Klasik karşı tarafı ikna etmek adına saydırdığı falcı benzeri tahminlere ne demeli? Baban şöyle, annen böyle, küçükken şunu yemişsin şurandan bu akmış falan... Bunların olaylarla ne ilgisi olabilir ki ? Yani senin şikayetçi olduğun sağlık sorunlarını gidermesi için bunları söylemekteki amacı nedir, dayanağı nedir? Bu tarz bilgilere sosyal medya ile olmasa bile sicil kayıtlarından tut,hastane,vergi,sabıka vs her şeye ulaşabilen çok büyük şarlatan grupları mevcut. E bu tarz bir bilgi ağını kullanan birisinin de iyileştirici gücü olacağı ihtimali absürd geliyor kulağa. sen doktor olsan hergün onlarca hasta gelse kliniğine ha bi de uzmanlaşmış olsan kemik yapısı üzerine kaydını aldığın herkesin facebookuna siciline bakıp araştırırmıydı para yapmak için. kadın zaten doktor her ülkenin kendi şartlarına göre doktorlar iyi kazanır. kaldı ki peygamberliğini ilan etme gibi bir niyeti de yok. medyumluk benzetmesi çok yanlış savunduğumdan demiyorum seans sonrası konuştuğu şeyler ikna çabası içerisine girmemelidir. bunu ikna etmek için değil konuşurlarken söylemiş sadece. öte yandan yaptığın tek şey kadının karşısına geçip oturmak sen bişe demeden o sana derdini sıkıntını anlatıyor. 7 yaşında kolumu kırmışım bu bilgiye rusyanın göbeğindeki kadın nasıl ulaşabilir? 13 14 yaşında sağlam ayağımı burkmuşum bundan kız arkadaşımın bile haberi yok hangi sicil kaydında nerede yazar bu? omzumu kırdığımı ailem bile bilmiyorken bu kadın hangi kaynaktan bu bilgiye erişebilir? kaldı ki omzumu kırdığım ülke almanya hasta kayıtlarını istek dışında sızdırırsan şırıngayla alırlar bedelini. dolayısıyla fikrine saygı duymakla birlikte çok önyargılı yaklaştığını düşünüyorum. ha ben de önceleri yok lan öyle şey olmaz diyip yine de bir açık kapı bırakıyordum büyük konuşmamak adına. yaşadım ve gördüm. bir gün sizin de başınızdan böyle değişik bir tecrübe geçince bana hak verirsiniz eminim. ayrıca bence konuyu biraz amacından saptırıyorsun. defalarca söyledim kadın sadece adımı ve doğum tarihimi biliyor. hangi şarlatan grup ki bunun varlığından şüpheliyim bu iki bilgi üzerinden dünyanın öteki ucundaki bireyin çocukluk kazalarını çıkartabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 insan psikolojisi cok acaip bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 var var böyle şeyler oluyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 allaha inananlar buna da inandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 dasBock said: sen doktor olsan hergün onlarca hasta gelse kliniğine ha bi de uzmanlaşmış olsan kemik yapısı üzerine kaydını aldığın herkesin facebookuna siciline bakıp araştırırmıydı para yapmak için. kadın zaten doktor her ülkenin kendi şartlarına göre doktorlar iyi kazanır. kaldı ki peygamberliğini ilan etme gibi bir niyeti de yok. medyumluk benzetmesi çok yanlış savunduğumdan demiyorum seans sonrası konuştuğu şeyler ikna çabası içerisine girmemelidir. bunu ikna etmek için değil konuşurlarken söylemiş sadece. öte yandan yaptığın tek şey kadının karşısına geçip oturmak sen bişe demeden o sana derdini sıkıntını anlatıyor. 7 yaşında kolumu kırmışım bu bilgiye rusyanın göbeğindeki kadın nasıl ulaşabilir? 13 14 yaşında sağlam ayağımı burkmuşum bundan kız arkadaşımın bile haberi yok hangi sicil kaydında nerede yazar bu? omzumu kırdığımı ailem bile bilmiyorken bu kadın hangi kaynaktan bu bilgiye erişebilir? kaldı ki omzumu kırdığım ülke almanya hasta kayıtlarını istek dışında sızdırırsan şırıngayla alırlar bedelini. dolayısıyla fikrine saygı duymakla birlikte çok önyargılı yaklaştığını düşünüyorum. ha ben de önceleri yok lan öyle şey olmaz diyip yine de bir açık kapı bırakıyordum büyük konuşmamak adına. yaşadım ve gördüm. bir gün sizin de başınızdan böyle değişik bir tecrübe geçince bana hak verirsiniz eminim. ayrıca bence konuyu biraz amacından saptırıyorsun. defalarca söyledim kadın sadece adımı ve doğum tarihimi biliyor. hangi şarlatan grup ki bunun varlığından şüpheliyim bu iki bilgi üzerinden dünyanın öteki ucundaki bireyin çocukluk kazalarını çıkartabilir? Benimkisi örneklendirmeydi sadece, senin kadın bunları bunları yapmıştır, yapıyordur şu gruba üyedir diye atıp tutmuyorum. Bu tarz olayların genel sonucundan bahsettim sadece yapısı incelendiğinde. Sen tabi olayı birinci elden yaşadığın için, kadının Rusya'dan geçmişini-geleceğini görmüş olması ihtimali, senin hakkında Rusya'dan bilgi edinmiş olması ihtimalinden daha yüksek görünüyor sana tuhaf bir şekilde. Dışarıdan birisi için bir sürü soru işareti dolu olayda. Hani kadın bu kadar uzman bir doktorsa gider çatır çatır yapar araştırmasını yayınlar makalesini vs. madem amacı da sadece şifa dağıtmak, para kasmak değil. İspatlar bu yeteneklerini, herkese hayrı dokunur yani. En başta dediğim gibi, ilginç. Samimiyetine inandığım için bu tarz bir diolaga girdim. Amacım söylediklerinin saçmalığını veya kadının sahtekarlığını ispatlamak değildi. Olaylardan etkilenmiş olduğun aşikar, belki gözden kaçırdığın, kendini kaptırdığın bir durum olmuştur diye irdelemek istedim. Kendinden emin görünüyorsun ama şu an, kadının seni bir şekilde enerji yoluyla iyileştirdiğine ve söylediklerine inancın, kuşkudan ziyade onaylama çabası gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 masa said: Kız veya konuyu açan akıl hastası. Yalancı da olabilir. Üçüncü bir ihtimal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 @yumy henüz tam olarak iyileştim geçti bitti diyecek bir durumum yok birkaç gün sürecek dedi. öte yandan bugün kız arkadaşıma sordum nasıl başlamış bu işe diye. birkaç yıl önce bu tedavileri uygulayan biriyle tanışmış. bu doktor kadındaki enerjiyi farketmiş ve bunu hizmet olarak sunması için çok zorlamış ancak kadın uzun süre mantığa sığmadığı için inkar etmiş. en sonunda da deneyerek başlamış ve alternatif tıp olarak uygulamaya devam etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 enerjiyle pipi büyütüyosa iyi müşteri çıkar burdan burun kemiğiyle zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 medyum virali. okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sen rusça mı konuştun doktorla?başka dil bilmiyor demişsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 dasBock said: masa said: Kız veya konuyu açan akıl hastası. Yalancı da olabilir. Üçüncü bir ihtimal yok. kız değilim seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm :) ama inanmak istemediğin birşey yüzünden böyle düşünüyorsan yalancı ve akıl hastasıyım maksat sen üzülme :) canım, o kız derken seni değil, kız arkadaşını kastetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Ücretini öğrenmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bu mu şifacı abla? http://www.allasvirinskaya.com/PressArticles.php?ID=9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 mutlu sonlu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Abi force iste alla alla. Hepimizde var bu ozellik. Uyuyan birinin karninin uzerinde 1 saat falan tutun elinizi osurabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 KuddusiMavra said: sen rusça mı konuştun doktorla?başka dil bilmiyor demişsin de. kız arkadaşım tercüme etti verdiğin linkteki kişi değil ismini bilmiyorum. kız arkadaşıma da sordum vereyim mi bilgileri diye açıkcası verme dedi. ben de sıcak bakmıyorum. sonuçta başkasının bilgisi. sallıyorum gibi düşünebilirsiniz, fark etmez. olaylar gerçek kişiler gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Dostum bak kötü niyetle yazmıyorum bunları. Yaşadığın olay tamamen bir dolandırılma hikayesi. Kadın bir kere senin kafanda şimşek çaktığında oradan seni koşullayıp yürüyor. son vuruşunu yaptığı ataların büyük acılar çekmiş GENELLEMESİ tüm balkan ve ortadoğu insanları için farklı anlam ifade eder. Benim için köyü ermeni çeteciler tarafından başılmış atalarımı ifade eder, daha yakında ailesinde öldürülmüş katledilmiş devrimciler,ülkücüler balkanlardan 1 gece içinde göçmek zorunda kalanlar yaz yaz bitmez. Yazdıklarından çıkardığım kadarıyla büyük arayış içindesin bu senin kandırılmanı daha kolay hale getiriyor. İlla bunlara para kaptıracağım diyorsan en büyüğünü hatırla Sai Baba'yı hatırla. 22 sene daha yaşayacaktı ama altın boğazında tıkandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 dasBock said: @yumy henüz tam olarak iyileştim geçti bitti diyecek bir durumum yok birkaç gün sürecek dedi. öte yandan bugün kız arkadaşıma sordum nasıl başlamış bu işe diye. birkaç yıl önce bu tedavileri uygulayan biriyle tanışmış. bu doktor kadındaki enerjiyi farketmiş ve bunu hizmet olarak sunması için çok zorlamış ancak kadın uzun süre mantığa sığmadığı için inkar etmiş. en sonunda da deneyerek başlamış ve alternatif tıp olarak uygulamaya devam etmiş bu kadın da sendeki enerjiyi fark etmişti dimi? panpamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Tenekeadam said: Dostum bak kötü niyetle yazmıyorum bunları. Yaşadığın olay tamamen bir dolandırılma hikayesi. Kadın bir kere senin kafanda şimşek çaktığında oradan seni koşullayıp yürüyor. son vuruşunu yaptığı ataların büyük acılar çekmiş GENELLEMESİ tüm balkan ve ortadoğu insanları için farklı anlam ifade eder. Benim için köyü ermeni çeteciler tarafından başılmış atalarımı ifade eder, daha yakında ailesinde öldürülmüş katledilmiş devrimciler,ülkücüler balkanlardan 1 gece içinde göçmek zorunda kalanlar yaz yaz bitmez. Yazdıklarından çıkardığım kadarıyla büyük arayış içindesin bu senin kandırılmanı daha kolay hale getiriyor. İlla bunlara para kaptıracağım diyorsan en büyüğünü hatırla Sai Baba'yı hatırla. 22 sene daha yaşayacaktı ama altın boğazında tıkandı. işte dışardan böyle gözüküyor ama işin aslı öyle değil inan. ben böyle şeylere hayatta para vermem ki vermedim de. kız arkadaşımın annesine kitlemişler sdfs ama normal muayene ücretiymiş ekstradan bir talep yok yani. ayrıca kaç kez dedim bilmiyorum ancak kadın isim ve doğum tarihimden öteye hiçbir bilgiye sahip değil. dolayısıyla bana doğrudan 'senin büyük annelerin değil de önceki jenerasyonların suçsuz yere acı çekmiş' deyince ister istemez etkileniyorsun çünkü rahmetli anneannemden dinlediklerimi aklıma getiriyor dedikleri doğru yani. öte yandan skype görüşmesinde (yine yazdığım gibi) sol tarafımın hep sorunlu olduğunu geçen yaz kaza geçirip sol tarafıma hasar verdiğimi yine aynı kolda daha ciddi bir rahatsızlığım olduğunu (7 yaşında kolumu kırdım 2 mm ile atar damarı ıskaladığım için kesmediler) yine uzun zaman önce sol ayağımı ciddi derece incittiğimi bildi. bu bilgilerden hadi omuz kırığı ve kol kırığını hastane kayıtlarından buldu desen ayağımdaki sakatlığı bilemez çünkü hiçbir kaydı yok hastaneye gidilmedi. görüşüne inan saygı duyuyorum çünkü dışarıdan öyle gözüküyor ancak insanları hele ki resmi olarak doktor kimliğine sahip olan insanlara dolandırıcı yakıştırması yapmayı doğru bulmuyorum. hadi diyelim bu kadın doktor sadece mikro ölçekli rahatsızlıkları enerji yoluyla tedavi ettiğini iddia ediyor, bir takım kimseler (ki bunlara kesinlikle para vermeyi yanlış buluyorum) geçmişine ve geleceğine dair çok ciddi bilgilere ulaşabiliyorlar. önceki sayfalarda anlattım abimin eski iş arkadaşı -adı Aysun- avcılarda medyuma gidiyor ve ilk sorusu beni ikna et oluyor. aklından bir isim tutturuyor ve adam Feyyaz kolay oldu başka birşey tut diyerek tersliyor. 3.kişilerden duysam hassiktir lan der geçerim de bunlar birebir tanıdığım güvendiğim insalar. demek istediğim belli ki bazı enerjilere sahip insanlar var ya da evrendeki enerjiyi nasıl kullanacaklarını bizden daha iyi biliyorlar. tamam çoğumuz mühendisiz bilimin içindeyiz ancak bu bir takım realiteleri doğrudan inkar etmemiz anlamına gelmemeli. açıklayamıyorsak bu dolandırıcılık ya da düzenbazlık değildir, belki bir açıklaması vardır ancak henüz keşfetecek yeterli bilgi dağarcığına sahip değilizdir. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 biyoenerjiyse yaptığı şey öyle cin peri hikayesi gibi değil zaten. doğu avrupa ülkelerinden çıkma bişeymiş rus olmasını destekliyor said: Biyoenerji, vaktiyle Doğu Avrupa ülkelerinde, özellikle Çekoslovakya ve Sovyetler Birliği’nde parapsikolojik araştırmalarda bulunmuş bilim adamlarınca verilmiş addır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 boyle birsey basima gelse ilk soracagim sey seans ucreti olur. sen ne seans ucretini biliyorsun sen skype nickini ne de ss almissin isim misim de yok. ben olsam bir sonraki skype gorusmesinde ekran video kaydi yapan program indirir acik tutar kayit alirdim. sonra kadini ve dediklerini daha iyi arastirmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar