Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=9tyMi1Hn32I İyi korku filmi soran vardı, bu iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 karı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 trailerın son saniyesinden hemen önce korkunçlu efekt koymamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Su an izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bi senedir falan bekliyorum bunu. dandik çıkarsa oturup ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 peki kız ingiltereye uçakla gitse mesela, oraya da yürüyerek mi gelecek bu her neyse kızı takip eden şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kenarda dursun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Huh Bu mu? Meh.. 6/10 Edit : imdb de korku filmi olarak 7,5 gorunce heveslendim ama korku degil film tam. Aids anlatilmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 belirli bir standartın üstünde olduğundan tırt film furyasından ayrılıyor ama yetememiş. niye korkayım ben bundan. filmin sonunda aynı sonuca varıp, takılsın kenarda diyolar. ölüm mü mokoko mu karar veremedim. o da korkudan aldı götürdü. keşke havuz muharebesindeki yaratıcılık ve heyecan kalanında da olsaymış. freddy'den de esinlendim demiş. yeteri kadar esinlenememişsin, şuna dönmüş: http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Kanuni said: Huh Bu mu? Meh.. 6/10 Edit : imdb de korku filmi olarak 7,5 gorunce heveslendim ama korku degil film tam. Aids anlatilmis :) çakmışsın spoileri : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 trailerde soyluyor zaten, spo yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Aids ise geyik o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Selam; Ben bunu hep it flows okuyodum nedense... iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mc_Lovin said: peki kız ingiltereye uçakla gitse mesela, oraya da yürüyerek mi gelecek bu her neyse kızı takip eden şey yuruyerek takip ediyor, o bir kac defa vurgulandi filmde. mal gibi yuriceklerine, ucsunlar avustralya iste... birde hugh nerden biliyor o kadar seyi? madem bir gecelik iliski sonucunda ona gecmisse, kimden gectigini bile net bilmiyorken, o kadar kurali nasil bilebiliyor. dokununca su oluyor, sadece yuruyor, sadece cinsel iliski sonucunda geciyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 sinematografi biraz iyiydi onun dışında yine korkuya uzak insanı korkutamıyor senaryo saçma falan. özenli bir çekim, kadraj, renk paleti vb var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 güzel film. Dario argento sevenler sevebilir ama sevmeyebilir de. su oluyor ne ya, yukarda spoiler'da sorulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 muzikler cok epikti bu filmde ya ahuah, daha cok komedi/korku olmus, guzel olmus ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 soundtrack inanılmaz iyi. filmi izlediğimden beri sayısız kez dinledim. https://play.spotify.com/album/5frmL6YKJxXPl1Ookia4Ff?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 soundtrack swap, psycho & it follows https://vimeo.com/133764121 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar