Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 iş yeri taksiyi karşılıyor kendi arabana koyduğun benzini kaşılamıyor bende km de 0,3 kuruş yakıyor hesabıyla taksi fişi bulup uyduruyorum çok saçma geliyor helal-haram para karışmadan hesap yapmak yoruyor taksiyle gitsne çok yazıyor manasız buluyorum yorumları alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 taksiyle git niye iskence cektiriyorsun kendine arabayla ugrasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Ben araba almak konusunda çok kararsızım ya. İstanbulda yaşadığım sürece araba almak falan istemiyorum herşeyimi taksiyle halledebilirim gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Firma yazmış hocam ne helali ne haramı.Bin taksine eğer arabana benzin alma isteğin geri teptiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 derdini seviyim butonu eklenmeli yeni forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 taksiyle git, şirket ona göre hesabını yapıyordur eğer ki taksi masrafı çok gelirse "benzini siz koyun" dersin olur biter bi de kendi arabanın kilometresini artırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Valla taksiyle 50 lira yazan yere kendi arabanla gitsen (otopark ve eskime bedeli dahil) 20 liradan fazla harcamazsın. Fiş uydurabildiğin sürece yaptığın gayet normal ve adil bir şey olmuş. Win-win bir yerde. Taksi aramakla, dandik şöför riskiyle falan uğraşmıyorsun, adamlara da az giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bizim vergimizden çalıyorsun. hakkımı helal etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Baggio haklı bence de. Ama evet arabanı kullanman senin için negatif biraz sanki he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 forgiver ve dertleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 istanbulda taksi ile ulaşım diğer illere nazaran daha ucuz olduğundan arabayı çıkarmaya ihtiyaç duymuyorum şahsen. gerçi biz de yakıt da karşılanıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kendi arabana yaktığın yakıtı belgelendiremiyosun. benzin fişi alsan bile plaka tutmadığı için firma onu muhasebede kullanamıyor. sana o şekilde para öderlerse kasa açık verir. tek çözüm benzin alırken şirketi arabsının plakasını yazdırtmak POMPACIYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Rerore said: iş yeri taksiyi karşılıyor kendi arabana koyduğun benzini kaşılamıyor bende km de 0,3 kuruş yakıyor hesabıyla taksi fişi bulup uyduruyorum çok saçma geliyor helal-haram para karışmadan hesap yapmak yoruyor taksiyle gitsne çok yazıyor manasız buluyorum yorumları alayım taksiyle git tabii ki yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 yav said: derdini seviyim butonu eklenmeli yeni forumda aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 taksiyle gitmeninde dertleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 madem araba yakıtını karşılamıyor o zaman işe motorla gidip gel. sistemde bug buldum. rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 forgiver geri mi gelmiş nolmuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Suark said: taksiyle gitmeninde dertleri var ne gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 elesso said: kendi arabana yaktığın yakıtı belgelendiremiyosun. benzin fişi alsan bile plaka tutmadığı için firma onu muhasebede kullanamıyor. sana o şekilde para öderlerse kasa açık verir. tek çözüm benzin alırken şirketi arabsının plakasını yazdırtmak POMPACIYA Muhasebede kullanamıyor dediğin gider gösteremiyor, üç kuruşu vergi matrahından düşemiyor, o kadar. Genelde gider gösterememekten değil de kişisel kullanımı ayırt edemezler diye vermiyorlar. Kişinin gezme sıklığına göre "ayda x depo" diye koysalar en temizi olur aslında, taksiden pahalıya da gelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Dworgian said: Suark said: taksiyle gitmeninde dertleri var ne gibi? Taksi bulamamak, şöförün kafa ütülemesi, kötü kullanması, kısa mesafe tribi, makbuz al-masraf yaz çilesi, makbuzu biten taksici, nakit taşıma ihtiyacı, gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 her gün fiks gidip geliyorsan zaten anlaşıyorsun bir taksiciyle. o dertlerin hepsi yok oluyor. edit: kafa ütülemeye çözüm -> kulaklık / kötü kullanmaya çözüm -> yeni taksici. ayrıca taksi her türlü araba kullanma çilesinden iyi bence. tabii ben sevmiyorum araba kullanmayı ondan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 İşe gidip gelmek için söylediğini sanmıyorum topak sahibinin, iş yerinden sağa sola ziyarete giderkendir. Hangi şirket servis veya 1-2 depo benzin parası vereceğine ayda 40 defa taksi parası verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 taksici dırdırı başlı başına topik hakediyor ( ki vardı bitane zaten ). Evden toplu taşımaya kadar gidersin dırdır eder. Arabada izinsiz sigara içer arabası pis kokar Paranın üstünü eksik verir. 9.30 yazarken durması gereken yerde durmaz az daha gidip 9.50 yapmaya çalışır. Kalabalık günde eczane hastaneye gıdeceksındır gidemem der, şikayet ederim dersen sinirlenir. Sinir gösterirsen arabadan iner üzerine yürür, sonra özür diler arabasına biner. Zorla radyo dinletir. Salak gibi kullanır. Arabadakileri rahatsız edicek bilimum davranışa girer. Arabada lahmacun yer,( yer yani gördüm ) sürekli şikayet eder. Yağmurda çalışmak istemez. ihtiyacın oldugunda asla yoktur iyi taksici 1/1000 falan herhalde, çok sık kullanıyorum ben. Dworgian said: Suark said: taksiyle gitmeninde dertleri var ne gibi? not: her gün binince cidden anlasmaya baslıonuz da yanı bazen o adam olmuyor cekılmıyor kaprıslerı ya. Sanki assolist yani. Ulan işin işte ben nereye git diosam gidiceksin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 abi ben de taksi kullanıyorum fazla mesaiye kalınca, sadece bir kere taksicinin fişi yoktu ertesi gün gittim duraktan aldım bir kere de taksi kalmamıştı durakta, acaip bir gündü, sivil araç ayarladılar parayı peşin verdim fişimi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 >taksiye bin >adres söyle >rota seçimi varsa belirt >kulaklık tak problem solved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar