Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hala chip mhip diyorlar yahu. Kapı gibi Gameworld, Pcworld falan varken ?[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eskiden pc magazine turkiye vardı en iyisi oydu bence. ama o türkiye yayınını kapattı uzun süre önce şimdi ise pcnet yazarları felan değişti sanırım yine bir süre önce çip daha kaliteli sayılar çıkarıyor ama kapağa ve cdsine bak öyle karar ver yine de bi tanesine bağlanmak iyi olmaz[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 chip ya pcnet cok newbie kacıo benim görüşüm ama chipide bi 6 aydır almıyorum sanki hep aynı konular dönüyormuş gibime geliyor birde 5ytl bilmem ki okuyunca uff boş diyip geçiyorum yani.. ne bilim anlain :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ikisini de al birinin eksik yonunu digeri kapatacaktır elbet...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 harbi yani ben de hiçbirini almıyorum yeni gelişmeleri takip etmek istersen gir ilgili net sayfasına, yatakta okumak istersen de printerdan çıkar allahalla[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 valla kapı gibi internet var tamam da, her köşeyi her siteyi teker teker takip etmek, önemli haberleri bulup okumak baya bir kaşış iş. dergiyi açıp okumak daha kolay oluyor. yüzlerce link arasında kaybolup gitmek yerine dergiyi açıp ilgini çeken haberleri okumak çok daha zahmetsiz ve rahat.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bone o zaman açalım biz bir site bu kitleye hitaben he[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 olur böyle dergi gibi 2 sayfa birden görürsün reklam felan da koyarız :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bi ara pc neti takip ediyordum baya iyi bir dergi (oyun bölümü baya sallamaydı ama) bence pcnet[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 acalım harbiden ya gruptan herkez 1 dergide dikkatini ceken haber yazsa manyak hit alırız belki pc net falan dava da acar :P[signature][hline] Under Construction . Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kardeşim internet nereye kadar???? Ben tuvalete sıçmaya gittiğimde internettenmi okuyacam dergimi? Alıyor elime bi yandan zıçarken dier yandan dergimi oluyor. Ayrıca CHİP ![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hehehe hatta web sayfalarına dergi efekti yapan bir plugin yazarız firefox a tam olur :-)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: blackchaos, 22 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: Kardeşim internet nereye kadar???? Ben tuvalete sıçmaya gittiğimde internettenmi okuyacam dergimi? Alıyor elime bi yandan zıçarken dier yandan dergimi oluyor. printerın yok mu?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 doruk printerdan da up uzun sayfayı cıkarana kadar tuvalette dergi okumak yerine sigaramı icer gelirim daha iyi =P o printerdan cıkacak die altımıza mı sıcacaz ?[signature][hline] Under Construction . Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 önceden hazırla sen de o zaman ya da canonun yeni çıkardığı printerlardan al[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 siteye bununla ilgili bir rehber hazırlarım =)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 o zaman gıcımıza uyarıcı takıcaz 30 dk önceden haber vericek =P[signature][hline] Under Construction . Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Resimlerinide basarsın. 5 milyonluk dergiye 30 milyonluk bi kartuş harcarsın bi hela zevki için[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Chip daha donanım ağırlıklı.... Bence Byte...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kapak konusuna göre değişir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben her ay ikisini de alıyorum chip in donanım yazarı nusret agabey benim eski quake oyuncum olduğu için chip ise zaten çok iyi bir dergi.[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Alem[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 zaten eternaldan mantıklı cevap beklemiyorduk :-P[signature][hline] Under Construction . Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yOK BuLvar[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar