Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc Net Mi ? Chip Mi ?

MagicGladiator

Öne çıkan mesajlar

eskiden pc magazine turkiye vardı en iyisi oydu bence. ama o türkiye yayınını kapattı uzun süre önce şimdi ise pcnet yazarları felan değişti sanırım yine bir süre önce çip daha kaliteli sayılar çıkarıyor ama kapağa ve cdsine bak öyle karar ver yine de bi tanesine bağlanmak iyi olmaz[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

chip ya pcnet cok newbie kacıo benim görüşüm ama chipide bi 6 aydır almıyorum sanki hep aynı konular dönüyormuş gibime geliyor birde 5ytl bilmem ki okuyunca uff boş diyip geçiyorum yani.. ne bilim anlain :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Sosyal ağlarda paylaş

valla kapı gibi internet var tamam da,
her köşeyi her siteyi teker teker takip etmek, önemli haberleri bulup okumak baya bir kaşış iş.
dergiyi açıp okumak daha kolay oluyor.
yüzlerce link arasında kaybolup gitmek yerine dergiyi açıp ilgini çeken haberleri okumak çok daha zahmetsiz ve rahat.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 22 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
Kardeşim internet nereye kadar????

Ben tuvalete sıçmaya gittiğimde internettenmi okuyacam dergimi?
Alıyor elime bi yandan zıçarken dier yandan dergimi oluyor.

printerın yok mu?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...