Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Küçük bir yoklama yapma gereği duydum bir iş için. Bir el atarsanız sevinirim patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 alıyorum derken para karşılığı almayı mı kastediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Almıyorum, fiziksel kitabı tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Evet ücretli olanlar. Belirtmeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Türkçe kitapları mobi formatında daha rahat bulsam daha çok alacağım. Elebette türkçe e-kitapların da artması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Google Play Türkiye merkezli e kitap satışına başladı, yakında Amazon ve Appstore da başlayacak. Amazon e kitap satamıyor şimdilik kanunlarımızın dandikliği yüzünden. E kitap satabilmek için o kitabın basılmış olması gerekiyor sıkıntıyı bu çıkarıyor. Google nasıl bir çözüm buldu bilmiyorum. Bir de evet mobil platformlar için yayınevleri inanılmaz dandik işler yapıyorlar, okuyucuyu resmen bu alandan uzak tutmaya çalışıyorlar. Amazon girdiğinde sektöre halleri harap olacak farkındalar bunun. Türk yayınevlerinden bıkmış biri olarak kendi kitabımı kendim yayınlamayı düşünüyorum, o yüzden ufak bir anket yapayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 korsan indiririm acimam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 hiç e-book almadım, genelde referans kitabı aldığım için e-book olarak bulamıyorum, bi de klasikleşen yazarları kütüphanemde tutmayı seviyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 dana22 said: korsan indiririm acimam.. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 E-kitapla normal kitap arasında 2 lira fark olunca almıyorsun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 BabacumMostors said: bi de klasikleşen yazarları kütüphanemde tutmayı seviyorum ehehe bob guccione,larry flynt, hugh hefner..benim de en sevdigim isimler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 okudugum tum kitaplar ingilizce ve 3leme 5leme 15leme falan oldugu icin ilk 1-2 kitabini okuyup begenirsem tek tek degilde seri olarak paket halinde aliyorum eger o sekilde varsa epub. zaten fiziksel kitabi komple birakali da 8-9 sene oldu cok memnunum o acidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Haftada bir filan alıyorum 6 senedir filan, arşiv epey büyüdü. Ağırlıklı olarak sff ama. Kitabın satılması için basılı hali olması gerektiğini ilk kez duydum ama, kaynak istiyorum. Bir sürü firma basılı olmayan kitaplar satıyor çünkü. Google, Kobo, Baen ve Smashwords'den alıyorum, hepsi de Türkiye'ye satıyor tüm kitaplarını. Bu arada Amazon'dan da alıyorum, hesap ayarlarında US seçmek gerekli sadece. Amazon çok iyi selfpublishing platformu, oradan neredeyse sadece self published alıyorum diyebilirim. Son senede 30 tane filan self published sff kitabı aldım adamlardan. Will Wight'ı tavsiye ederim. Hatta Amazon şu anda tek işe yarar self published kitap platformu bile denilebilir. Smashwords artık popüler değil, oradan adını duyuran kitap çıkalı çok oldu. Amazon'dan kitap çıkartıp sonra big five ile anlaşma yapan bir sürü yazar oldu son 1-2 yılda. Google kullamanızı tavsiye ederim ama yayınevi olan kitaplar için, fiyat olarak Amazon ile aynı, ePub formatı da iyi. Bu aldığım kitapların hepsinin DRM'sini kaldırıp Calibre'ye ve opds sunucuma yüklüyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Kojiroh said: Almıyorum, fiziksel kitabı tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Türkiyeden satın alma için değil Garge, Türkiyeden satmak için dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Ekrandan bir şey okumak keyifli gelmiyor bana. Mastır tezi sırasında kaç tane makaleyi çıktı aldım da öyle okudum o yüzden. Evvelki sene anneme bir Kindle aldıydık, sonra başka bir yerden I-Pad gelince ona geçti Kindle'a da ben yerleştim, onda okumak yine bir nebze idare ediyor, ama hala fiziksel olarak kağıt kitabın elde verdiği mutluluğu tam yaşatamıyor. Kindle dışında normal bilgisayar, laptop, tablet, telefon vb ekranında tatsız iş. Geçenlerde bir alışverişimde siparişim geç gelince hediye olarak audiobook yolladı sipariş verdiğim dükkan, normalde audiobook'a da çok önyargılı olmama rağmen bir ara arabada falan deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Kindle'larin ekranlarini sevmiyorum ben, ustunde capacitive layer oldugu icin tam kagit tadi vermiyor. Infrared dokunmatik kullanan Kobo modelleri daha basarili bence kagit duygusu vermekte. Kobo'nun ekrani bile dokunus hissi olarak kagida yakin, puruzlu filan. Bir de Kindle'da kerning kotu ve hyphenation olmadigi icin tam kitap tadi iyice yok. Su olay nedeniyle Kindle kullanamam ben: http://imgs.xkcd.com/comics/kerning.png =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Kobo denemedim bilemeyeceğim, Kindle dediğim gibi aynı tadı vermiyor, ama yine "hayatta okumam" denecek seviyede değil bende. Diğer ekranlarda zaten hiç okuyamıyorum. Özellikle çizgi roman için kullanıyorum Kindle'ı, çok ucuza yüzlerce çizgiroman alınıp rahatça okunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Hyphenation ve kerning yuzunden almam ben duzgunleri varken. Su tarz seyler hep oluyor Kindle'da: http://i.imgur.com/tT6z6Zg.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Ben çok memnunum kindle'dan ama kobo falan denemedim onları bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 et kagida degecek abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 gergecim, bu konuda insanları yanlış yönlendiriyorsun. bütün dökümanlar bu şekilde değil kindle'da, hatta ben böyle olanı görmedim. extreme örnekler gerçekse bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 kullanan adam şu tarz dizilimleri 98% görmeyecek yani. buna takılıp, otizme bağlayıp karar vermek için kriter haline getirmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 kagit kebabi diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Gerge, orjinal dökümanlarda olmuyor o bahsettiğin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar