Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Jeeztro said:

ya arkadaş 3. ekran kartını taktım totalde oyun içerisinde 9gb ekran belleği gösteriyor gene full açamıyorum. epeydir girmiyordum zaten gene vazgeçtim.

aslinda 3gb ram in var da o yuzden. Ben de dusmustum ayni hataya.bir de threeway sli da ucuncu kart physics dedicated olmuyor muydu? Emin degilim. Birisi aydinlatsin.
Sosyal ağlarda paylaş

texture quality'den değildir o başka bir ayardandır. şu guidelara göre bi optimize edebilirsin

http://www.gamersnexus.net/game-bench/1909-gta-v-graphics-optimization-guide
http://community.pcgamingwiki.com/page/blog/_/features/port-reports/pc-report-grand-theft-auto-v-r181

ati kart varsa direk MSAA'ı kapatın zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

1.700.000.000 ulastim.

sehri alacagim :P

http://www.ign.com/wikis/gta-5/Assassination_Investor

linkte baggionunkilere ek bir sey daha var. vice assassinationda.

ben şey imerak ediyorum. 1-2b paramız olduğunda fazladan yatırım yapamıyor muyuz? ona göre üşenmeyip yeni oyun açacağım çünkü.
trevor ve franklin zaten 2-3 tane siksok yer alabiliyor, haftalık 10-20k getiri var.
michael için sinema + golf 180 ediyor.

hadi hepsi için araba tank helikopter bişeyler alsak adam başı 50m, michael için 250m yetmez mi?

aydınlatın beni
Sosyal ağlarda paylaş

en pahalı olan 3 yer golf club: 150m, cinema1: 30m (micheal only), cinema2: 10m (micheal only). Yani sadece golf clubünü almak için parayı kafaya takabilirsin başka hiç birşey yok.

%87.1 progressteyim tonla hiden obje topladım hiç para için reset atamam progresse :P

Üstelik golf club %100 progress için gerekmiyor.

Bu arada Social club sayfasında career'in altında checklist sekmesi var. En altta mapte bulduğunuz ve bulamadığınız eventler, questler, hidden objectler vs var. %100 için de neler tamamlamanız gerektiğini gösteriyor. O mapi tabletle ya da 2. ekranla açıp en kötü alt+tab yaparak progressi kolay ilerletebilirsiniz.

http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/pc/career/checklist
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha 3. dimi şaka gibiydi o ya 9dk falan yüzerek başlıyorsunuz 12dk falan mapin yarısından fazlasını dolanıyosun bisikletle sonra da koşu.

Bir de www.epsilonprogram.com oyun içi siteden micheal a aldığın questline eziyet -.- 5.5 mil çölde yürüyüp/koşman gerekiyor bir partında.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

yine de 3 tane 280x'in nşa altından kalkması lazım abi rahatça
ben 2x7950 ile öyle sıkıntılar çekmiyorum aşağı yukarı aynı kartlar

280x rebranded 7950 zaten. hemen hemen aynı kart.

crossfire yapınca kart performans olarak altından kalkıyor muhtemelen zaten. o texturelara yetmeyen vram in. 3gb vram li o kart.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

PrudenT said:

yine de 3 tane 280x'in nşa altından kalkması lazım abi rahatça
ben 2x7950 ile öyle sıkıntılar çekmiyorum aşağı yukarı aynı kartlar

280x rebranded 7950 zaten. hemen hemen aynı kart.

crossfire yapınca kart performans olarak altından kalkıyor muhtemelen zaten. o texturelara yetmeyen vram in. 3gb vram li o kart.

Anlamadım ne demek istediğini abi ikisi de 3gb zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Androidde "my gta 5 map" diye bir uygulama var abi, spaceship partları, letterları scarpları, stunt jumplari herşeyi gösteriyor ama en önemlisi her birinin youtube videosu var çünkü bazilari acayip yerlerde cikiyor mapteki yerini bilsende. Tavsiye ederim bu programı. Ama tabi hangisini yaptim hangisini yapmadim kismini gene offical olarak social clubtan takip etmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Ign de iyi.. Social club herseyi gosteriyor bende onlar sandim. Yapiyorum yapiyorum hic ilerlemiyor checklist sonra ign baktim lol yaptigim gorevlerden cogu etkilemiyormus 100% u meger .. Aslinda daha iyi oldu bitsin istemiyorum hic.

Expansion sart oyun dunyasi kusursuz. Doldur doldur oynayalim yani o derece sehir.

Bunca sene neden cikarmamislar expansion oda ilginc. Ciktigi an 20milyon adet satar herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...