Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
2 tane tinerci kılıklı tipe denk geldim oyunda, yeğen ve arkadaşı güzel güzel görev yaparken bir baktım analı bacılı küfürler havada uçuşuyor.

"bakın burada küçükler de var küfrünüzü başka yerde edersiniz" dedim

karşıdaki köprüaltı bebesi demez mi "senin küçüğünü de..." ben bu kadar potansiyel suçlu görmedim.

Evet oyun +18 ama bu demek değil ki benim kotrolüm altında küçük yaştaki yeğenim araba süremez bu oyunda. Aranızda oynatma küçükse falan diyeniniz çıkabilir de bırakın abi öyle bir dünya yok. Neyse.

Bir insanın bu kadar küfürbaz olması ve bu işi zevk alırcasına bir ses tonla yapmasına imkan yok. Başka bir yaşam formu olması lazım. Anneye küfredenin annesiz falan olması lazım. Kutsallara küfredenlerin falan benim gibi beyni, kalbi olamaz imkan vermiyorum. Zira bu mahluklar insan ise biz neyiz ulan.

10 yılı aşkındır oyunlarla çok meşgul + sektörde de olan birisiyim bu kadar sinirlenmedim. Adam gibi bir metin yazıp + görsel de aldım bu potansiyel suçluları Rockstar'a şikayet edeceğim umarım bir şeyler olur. Bu hayvanların hiçbir şey olmamış gibi bu oyunu eğlenerek oynamalarını istemiyorum.

"GivenDying" ve "98Willow" takma isimlerini görürseniz siz de bir zahmet şikayet edin. Bunu yaparsanız çok müteşekkir olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin de farkın yokmuş, ulan eğlencemiz baltalanıyor oyunları ne diye oynuyoruz biz?

Bir de forumda ortak paydanın oyun oynamak olduğu biri, bir husustan yakınıyor, beğenmiyorsan cevap verme ya da başka bir şey ile alakalı ileti at geç. Bir de yanlış anlama yazmış.

Laubalilik seviyesizlik moda mıdır nedir anlamadım. Herkesin ağzı beyni olmuş lağım.
Sosyal ağlarda paylaş

o yas kisitlamalarini ve online playde olusucak tecrubenin kendileirni baglamadigini bosuna soylemiyorlar

ha turkler kadar "kufur" kafasinda olan baska millette yok, yabancilarda BANA KUFUR ETTI kulturu yok cunki. kimse bana son of a bitch dedi diye adam oldurmuyor disarda, turk halki gereksiz kompleksli, hassas, obur yandan kufurlu konusmanin "cool" oldugunu sanan baska bir ezik guruh var
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...