atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 benjani said: donanımhaberciler basmış incisözlük basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 KADIN ANAM'i uzun sure birincilikte kosturduktan sonra bayildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 TuckFrump yaptıydım nicki, 2. ve 3. full büyüttüler beni. Kappa da baya rağbet gördüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Eğlenmek için girdiğin oyunda: kürt s...en,biji apo ve daha bir sürü sacma nickle mesaj kaygısı görebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 takım modu eklenmiş, daha güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 miyaw33 said: Eğlenmek için girdiğin oyunda: kürt s...en,biji apo ve daha bir sürü sacma nickle mesaj kaygısı görebiliyorsun. nazi var lan orada onlara mı takıldın. en zevklisi de onları yemek oluyor zaten. genelde beceremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 di said: Server'lar max 64 kisilik, Europe'da var 10K kisi. Denk getirebildilerse beslesinler haklaridir da daha ilk dakkadan beri yapilan bisey. Simdiye kadar farkina varmadiysaniz ama Turkler yapinca battiysa bi anda sorun sizde arkadaslar. Cok hastasi degilim milletimin vatandasinin da iyice baydi bu gerekli gereksiz ozune bok atma olayi. aynı sunucuya girmenin yolu var yalnız, dh'de falan da dönüyormuş muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 adam besleme tam türklük ya kemalist falan olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 atesbenicagiriyo said: takım modu eklenmiş, daha güzel olmuş hic sansın yok yanlıs takımdaysan http://i.imgur.com/QvIqqmB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 fuck paticik nickiyle girdim, hiç yaşatmadılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 ben MerveYeditepe yapıyorum tüm türkler gelip yediriyo kendini. sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Lan unutmusum takim modunu kendi liderimi trap ile patlattim, pert olduk sdfsgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Ekşisözlük said: inanılmaz eğlenceli, aşırı saran oyun. arkadaşlarınızla birlikte oynamak istiyorsanız, chrome'u ya da firefox'u açıyorsunuz, chrome ise tampermonkey'i indirip, firefox ise greasemonkey'i indirip, extension olarak kuruyorsunuz, sonra sağ üst köşede icon'u çıkıyor, add new script'e gelip şu adresteyi script'in içeriğini yapıştırıyorsunuz: http://agariomods.com/mods.user.js kaydettikten sonra oyun sayfasını açıyorsunuz, bölge seçtiğinizde karşınıza ip çıkıyor, arkadaşınıza bu ip/port'u veriyorsunuz, onlar da aynı script'i indirdiğinde ip girme yeri giriyor, verdiğiniz ip'yi oraya giriğ yandaki refresh'imsi butona bastığında aynı server'dasınız, iyi eğlenceler. bu şekilde saatlerce birlikte oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 LEEEROOOOOY JEEENKIIIIIINS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 quixef said: Ekşisözlük said: inanılmaz eğlenceli, aşırı saran oyun. arkadaşlarınızla birlikte oynamak istiyorsanız, chrome'u ya da firefox'u açıyorsunuz, chrome ise tampermonkey'i indirip, firefox ise greasemonkey'i indirip, extension olarak kuruyorsunuz, sonra sağ üst köşede icon'u çıkıyor, add new script'e gelip şu adresteyi script'in içeriğini yapıştırıyorsunuz: http://agariomods.com/mods.user.js kaydettikten sonra oyun sayfasını açıyorsunuz, bölge seçtiğinizde karşınıza ip çıkıyor, arkadaşınıza bu ip/port'u veriyorsunuz, onlar da aynı script'i indirdiğinde ip girme yeri giriyor, verdiğiniz ip'yi oraya giriğ yandaki refresh'imsi butona bastığında aynı server'dasınız, iyi eğlenceler. bu şekilde saatlerce birlikte oynadık. oooo pati event ne zaman yapıyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 çöktü mü ne oldu giremiyorum ya bi türlü :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 osmanlının torunları çökertti oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Bugün bitmesi gereken ciddi bir proje vardı. Bütün gün ortağımla beraber oturduk, bunu oynadık. Adam gece gece mesaj attı "abi çizimler ne alemde?" diye. Evdeyim ve ben hala bunu oynuyordum. sfdajka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 sunucuyu taşıyorlarmış o yüzden bağlantı sorunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=LjkcQmCCm0U&feature=youtu.be aga bu nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Video çok iyiymiş ya :D Sondaki birleşme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ahaha resmen adamı once yenip sonra dünya barısı getirdi cinliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 yeni güncellemeler yapmışlar sanırım, başlangıcta herkesi sıfırdan başlatıyor, gayet 1. takılıyordum, reset atıp sıfırdan başlattı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 çok sapık bişi bu ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 reyou said: http://www.youtube.com/watch?v=LjkcQmCCm0U&feature=youtu.be aga bu nedir :D abi ahahha baştna sona harika video ya bayburtlu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar