Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

abi allah aşkına yeter kitaptan spoiler vermeyin artık

son uyarı, bundan sonra ilk şikayette banlıyoruz.

abi kitabi gec diziyle ilgili spo da var sikayette ediyoruz ama nafile.

elesso said:

genç adama abi yapar gene. yamuk suratlı kızdan varys mi olur.

ben olsam bende yakardım, ama kızda kral kızına yakışmayan hareketlerde bulundu yanarken asdf

allahtan dizi boktanlasti :D kimsenin umrunda degil artik sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

ya diziyle ilgili spoiler var ne demek, son bölümü izlemediysen başlıkta ne işin var?

yahu izledim o zaman spoiler tagi neden var ? basliga yazalim izlemediysen girme diye olsun bitsin.

birde oyunlarda bile spoiler diye azar isitiyoruz kisiye ozel mi nedir spoiler ?

neden bir cok kisi spoiler kullaniyor o zaman.

dizi-film izlemeden girmiyorum zaten konulara aldim agzimin payini onceden..

bu arada bu muhabbet deja vu yasatti bana bir ara gene bos bos yazmistik.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

ya diziyle ilgili spoiler var ne demek, son bölümü izlemediysen başlıkta ne işin var?

Abi şu çok aptalca bir yaklaşım lütfen çıkın şu kafadan ya. Eşşek gibi çalışıyorum, günde belki 1 tane dizi izleyecek vaktim var bu aralar. Game of Thrones mu izlesem başka bişi mi izlesem, dur bakim bizim çocuklar bölümü beğenmişler mi diye topiğe giriyorum kim kime mızrağı vermiş, kim kime neresini sokmuş görüyorum. Böyle saçma bir şey mi var abi? Azıcık başkalarını da düşünün, herkes her dizinin her bölümü çıktığı anda izleyemiyor, yorumları görüp seçim yapmak istiyoruz evelinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Sparkcaster said:

Abi şu çok aptalca bir yaklaşım lütfen çıkın şu kafadan ya. Eşşek gibi çalışıyorum, günde belki 1 tane dizi izleyecek vaktim var bu aralar. Game of Thrones mu izlesem başka bişi mi izlesem, dur bakim bizim çocuklar bölümü beğenmişler mi diye topiğe giriyorum kim kime mızrağı vermiş, kim kime neresini sokmuş görüyorum. Böyle saçma bir şey mi var abi? Azıcık başkalarını da düşünün, herkes her dizinin her bölümü çıktığı anda izleyemiyor, yorumları görüp seçim yapmak istiyoruz evelinde.

Abi böyle bir mantığı da ben anlamıyorum. Bölüm sonrası gelip doğal olarak bölümü konuşuyoruz.O zaman sadece spoiler olur burda.Ya da sizin için beğendik ya da beğenmedik yazıp çıkalım.Ne bilim ne kadar kötü spoiler yiyebilir ki aktif GOT izleyicisi bölüm öncesi.Ha gelip buraya Joffrey öldü lan diyip spoiler'a almazsan o ayrı ama gayet lekesizler mal,dragon tırt yazarsın.Sonuçta bana göre öyle olabilir ama sana farklı gelebilir.Onu da zaten sen izleyince karar verirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...