Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 dragonları salmasına bakar ama onlarıda kontrol edemiyecek hem kendi adamlarını hem düşmanları yakmaya başlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 good guys win again! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Bence dragonları eninde sonunda kontrol edecek. Tyrion geldi artık, Westeros eninde sonunda Khalesi'nin olacak, Tryion'un olduğu yerde başarı gelir mutlaka, hem adam kralın eliyken de söylemişti, dragonları seviyorum falan diye, onlar da bu sevgiye karşılık verir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Tyrion reise dragon sürmek yakışır.Ne sürer dragonu valla tarla sürer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 elesso said: khalesinin kalbiyse çok kırılacak bence. snow iğleştirir o kalbı ilerde ben ne hikmetse çok yakıştırıyorum onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 elesso said: stanise mutlak başarısızlık yolu görünüyor. kızıl karıdan satış bekliyorum ben. jon snow aragorn gibi bişey olacak bu gidişle khalesinin kalbiyse çok kırılacak bence. başarı şansı hiç yok lekesizlerle falan. ama ne zamanki gözü döner katliam yapmaya başlar o zaman bir cacık olur.aynen stannis cok pis satis yiyecek gibi duruyor o kizil harundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 khaleside başlamasın you know nothing diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 çocukları ve WW kingi türk eleman yapmış :D http://www.log.com.tr/game-of-thronesun-white-walkers-tasarimlari-bir-turke-ait/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 O zaman olmamış çok kötüydü bölüm 2/10, soğan kokuyor tasarımlar ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 wow dan arak olmus gibi su whitewalker lar son bolum baya hissettirdi. John snow ashbringeriyla adeta trion. lich king de belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Llama said: elesso said: khalesinin kalbiyse çok kırılacak bence. snow iğleştirir o kalbı ilerde ben ne hikmetse çok yakıştırıyorum onları Yanyana hiç gelmediler, nasıl yakıştırıyosun? Kafanda mı hayal ediyosun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 aynı settelermiş pampa, sürekli yan yanalar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 İçinden geçirmiş kesin "ay bunlar bi araya gelse ne yakışırlar birbirine" diye. Pembe dizi kıvamında seyrediyor adam diziyi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 DA2019 said: Yanyana hiç gelmediler, nasıl yakıştırıyosun? Kafanda mı hayal ediyosun nedir? hiç mi ananız tanışmadığınız kızı size yakıştırmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 İşte onu diyorum sen o gözle seyretmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Ana yüreği tabi, içi sızlıyo. Çocuk pic ya anası falan ölmüş, kimse arabuluculuk yapmıyo. Kendi başına bi kız buluyo o da düşman falan. Öldü gitti. Helal olsun karşim. Gönlün temiz, dediğin gibi yakışırlar birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Llama said: DA2019 said: Yanyana hiç gelmediler, nasıl yakıştırıyosun? Kafanda mı hayal ediyosun nedir? hiç mi ananız tanışmadığınız kızı size yakıştırmadı...ana bacı karıştırma dfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Bu kim lan? Hayalet gibi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Kim kim? Double post yapıp mesaj kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Vallaha böyle çıktı bende. Ss de aldım. Karamürselli deli hamdi imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ayrıca mavi ne? ss de senın quote ettıgın bı post var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Hamdinin mesajı işte ana bacı karıştırma diye. Kırmışlar forumu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mürselli değil, mürseli. Ben onun mesajlarını görmüyorum diye sana paranoya yaptıracaktım da, sonra hatanı düzeltmek daha tatlı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 DA2019 said: Bu kim lan? Hayalet gibi??? karamürselidelihamdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar