Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 axedice said: Kitaplarda white walkerlar bu kadar çirkin zombi tipli değil ondandır fark. Misal Kitap tasvirlerinden yola çıkan çizimler http://awoiaf.westeros.org/images/6/6b/Marc_Simonetti_an_Other_ice_sword.jpg http://i.imgur.com/tD9uN.jpg cidden çok çirkinler ya. baldırı çıplak zombi yapmışlar dizide.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 moriQ said: jon snowun kılıcı kimindi ki ? bilmemne çeliğinden amcası vermemişmiydi duvara giderken
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Llama sen okumaxi bilmek bab0? Valyrian steel kılıç, Mormont Reyizin. John a veriyor hayatını kurtardığı için.
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 dizide öyle olmuyor seneryoya muhaleffetten banlansın
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 moriQ said: jon snowun kılıcı kimindi ki ? abi şunu daha bu bölümün introsunda gösterdiler.
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bana böyle bölümlerle gelin. yine 7 tane boş bölüm üstüne 3 güzel bölümle kalpleri çalacaklar dsf
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Sanıyorum savaş veya Red Wedding tarzı bir olay olmayınca boş bölüm sayılıyor. Neyse bu bölüm epey oyalar, cumaya kadar meme muhabbetine dönülmez herhalde.
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yok abi savaş istemiyoruz. arya'lı cercei'li kısımlar iyi gidiyor ama işte araya salak salak çok fazla theon ve tarly koyduklarında bayıyorum ben. dorne kısımları da çok kötü gidiyor o yüzden iyi bölümdü sdfs yoksa savaş ztn son kısımlarda oluyor. geri kalan 50 dakka da önemli. bi de hangimiz jorah olmadık ki yeri gelince. adama çok üzülüyorum.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Neyine üzülüyorsun ya, karı Peşinde heder olmuş bir hıyar.
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Bu sezon beğenmediğim bir tek Dorne. Kings Landing'deki olaylarda da hoşuma gitmeyen kimi kısımlar var ama genel olarak kötü bulmuyorum.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Dorne kitapları okurken en zevk aldığım yerlerden biriydi, dizide tam tersi yapmayı başardı adamlar.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Llama said: moriQ said: jon snowun kılıcı kimindi ki ? bilmemne çeliğinden amcası vermemişmiydi duvara giderken dizinin yazarları da senaryoyu böyle yapıyo heralde
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 of bölüm çok iyiydi. o kadın ölmeseydi lan keşke. bir de neden dragonglass'ı almak için hayatını tehlikeye atıp eve gitti ki john kar? güneyde çok bulunan bir taş değil mi o? iki mektup yazarsın kasa kasa dragonglass getirirler koskoca lord kumandansın. bir de tayyipçilerle ilgili bilgileri unutmuşum biraz o baştaki çığ gibi şeyler neydi?
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 he sfsd bir de şöyle bir mantıksızlık vardı bir kılıç darbesiyle parçalara ayrılan, kemikleri dağılan o küçük küçük zombiler neden 60 metreden düştükten sonra parçalanmadılar?
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yok la bulunuyomus asdf, dragonstoneda madeni varmis.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 1- O çocuk zombiler farklı bi class mı? 2- Zombiler dokununca ölüyosun gibi bi muhabbet yok muydu ya? 3- Jon Snow da kimin tekerine çomak soksa "fakat delikanlı çocuk" onaylaması alıyor ha. Zombi kralları bile uzaktan bakarken onayladı adamı sanki.
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 zombi king kolları kaldırınca gelsene oç ne kaçıyon der gibiydi
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 dragonglass bulunuyor gayet ya.aynı zamanda valyrian steel'inde diğer bi adı dragonsteel.aynı şekilde etkili oda white walkerlara karşı. dizinin bu sezonki standartına göre gayet iyiydi bölüm.Wun Wun reis(tu)
Cute Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 HADI BEYLER ! JONNNNNN SNOWWWWWWWWWWWW
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 8 inci kitapta dragonlar gelip normal camları ejderha ateşi ile yakıp ejderhacami yapmiyormuydu
Öne çıkan mesajlar