paspatur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Yatak konusundaki görüş ve tecrübeleriniz nelerdir. Özellikle Visco kullananlar, yaylı kullananlar, sünger kullananlar vb. 2 - 3k ya değer mi Visco? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 visco ağrı yapıyo belimde rahat gelmiyordu bana yatsandan aldım bi tane her yay bi kesede on numara yatak yatip deneyeceksin tek tek bi süre yatsanda aldıktan sonra 1 ay değiştirme hakkında var yatsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 1200 - 1800 aralığında yeterince kaliteli yatak alınır, abartmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 altın yatak'dan al 1.5 kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Ikea'da da var 1-1,5k'ya güzel yataklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ikea'dan alma bence yaylı alcaksan tek tek paketli veya grup grup paketli olsunlar. çift taraflı olmasına kanma, nasıl kullancaksan ona göre al. yattığın tarafta yatağın sertliğinden bağımsız 5-8mm bir katman olsun. kan dolaşımı, ilk hissiyat falan için güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 lokal uretici buldum ozel yaptirdim yaylari piyasadakilerden daha sert -yada beni ole avuttular..- zaten sert yatak istiyordum sorun olmadi.. 2 kisilik yatak 600 tl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Daha sert olması özel ihtiyaca göre gereklilik olabilir ama yayların ömrü de önemli. Bir süre sonra gacur gucur bütün gece sizle konuşan, seks hayatınıza yorumlarla gelen bir yatak istemezsiniz. Aynı şekilde yatağın bazı yerlerinin yumuşak, bazı yerlerinin sert olmasını da istemezsiniz. Yatakların kaçınılmaz sonları bunlar ama en azından 10 yılı sorunsuz geçirmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Ben yilbasinda aldim ve cok kafa yordum EN IYISINI alicam diye, rahat oliyim diye Su viskoydu, bilmemneydi filan cidden gereksiz otesi, kac tane denedim visco bana daha kotu geldi hatta hic sevmedim. Pazarlama oyunu zaten cogu yok bilmemne ekledik, sistemismsoyle degistirdik filan. Yatak hani, ne kadar gelistiricen? Urun farklilastirma adina abuk subuk rahat olmiyan yataklari kakaliyorlar millete ucuk fiyatlara, yok efendim yan kismi bilmemne derisiymis, yok nano teknoloji harikadiymid vs Ikea dan yatak alicagina zaten parani cope at daha iyi Uc kriter onemli bence 1-yazllik ve kislik yuzu olucak ve cevirme sansin olucak, o uber teknoloji yataklarin hepsi tek yuzlu. Kirlendimi veya kaza oldumu at cope direk. Nerden biliyorum? Bi onceki yatagima kopus cisini kacirdi, alazi gecip yatak emince oymak zorunda kaldik. Hemde yazin serin, kisin sicak tutar mis 2- tam ortopedik olmali 3- sertlik kisiye uygun olmali Yatas in star comfort mi ne modelini aldim ben ve kullaniyorum iste ve cok memnunum, fiyat ucuk degil, cokme garantisi var ve herseyden onemlisi rahat. Cok agir bir amrliyat gecirdim yeni ve rahatlik su anda en aradigim sey agri sizi yuzunden, bu yatak ilac gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 sert yatak isteyenler için yatsan switzerland modeli on numara ben memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 hortlatıyım. Visco yatağımı atıyorum bıktım ağrılı uyanmaktan. Yarı ortopedik yaylı bişiler düşünüyorum. Bellonada buldum ama böyle mobilyacıdan alınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Viscoların en yumuşağı değil yarısı visco, yarısı yay olanları iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 yatak önemli... bütçenin el verdiği en kalitelisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Fistan said: sert yatak isteyenler için yatsan switzerland modeli on numara ben memnunum King coil mi neydi bi marka ithal ediyolar, bu hiltonlarin falan kullandigi. Sertligi baya iyi, 4-5 degisik katman var yaylarin uzerinde. Visco yun pamuk ne varsa koymuslar. En premium olmayan model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 yatas five z 3 senedeir kullaniyoruz, muhtesem bisi yari visco yari yayli yazlik kislik var falan o kadar da pahali deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 yataga para verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Suark said: yatas five z 3 senedeir kullaniyoruz, muhtesem bisi yari visco yari yayli yazlik kislik var falan o kadar da pahali deil biz de five z aldık, memnunuz baya. sevmediğim tarafları köşeleri çok yumuşak, örn tempurda etrafına çerçeve gibi daha sert yapıyorlar. yatağın köşesine oturunca falan baya çöküyor içine. diğeri de yatak baya ağır, diğerleri nasıldır çok kaldırmayı denemediğimden karşılaştıramıyorum başka markalar ile.. kışlık tarafı çok terletiyor, kara kışta kullanmadık ama yazlık tarafı daha konforlu gibi bi de kilolu, ağır insanlar için biraz yumuşak kalıp çökebilir zamanla, daha sert yatak seçimi doğru olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 beyler ben de ikeadan şunu aldım. yatak arıyorum şimdi. http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/karyolalar/karyolalar/89929232/tarvaluroy-cift-kisilik-karyola.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 logtrig said: beyler ben de ikeadan şunu aldım. yatak arıyorum şimdi. http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/karyolalar/karyolalar/89929232/tarvaluroy-cift-kisilik-karyola.aspx ranzada yatarken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 JÖMNA al geç. Fjellse karyolayla ikisi var bende. 3 sene önce idare etsin diye aldım hala kullanıyorum, kırılana kadar devam. 1.72 boya 90 kiloyum, çok rahat uyuyorum. Annem ziyarete geldiğinde de ona veriyorum yatağı. Onun da bel/sırt ağrıları var o da çok rahat ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 abi ben tombisim 95 kilo yani, hic cokme olmadi. bide alezsiz kullanmayin he xaty said: Suark said: yatas five z 3 senedeir kullaniyoruz, muhtesem bisi yari visco yari yayli yazlik kislik var falan o kadar da pahali deil biz de five z aldık, memnunuz baya. sevmediğim tarafları köşeleri çok yumuşak, örn tempurda etrafına çerçeve gibi daha sert yapıyorlar. yatağın köşesine oturunca falan baya çöküyor içine. diğeri de yatak baya ağır, diğerleri nasıldır çok kaldırmayı denemediğimden karşılaştıramıyorum başka markalar ile.. kışlık tarafı çok terletiyor, kara kışta kullanmadık ama yazlık tarafı daha konforlu gibi bi de kilolu, ağır insanlar için biraz yumuşak kalıp çökebilir zamanla, daha sert yatak seçimi doğru olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Tabi döl iz birakir yatakta. Ama alez de boktan bisi dogruya dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 bi alex degil (banlandi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Yatmayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 stimpak said: JÖMNA al geç. Fjellse karyolayla ikisi var bende. 3 sene önce idare etsin diye aldım hala kullanıyorum, kırılana kadar devam. 1.72 boya 90 kiloyum, çok rahat uyuyorum. Annem ziyarete geldiğinde de ona veriyorum yatağı. Onun da bel/sırt ağrıları var o da çok rahat ediyor. az önce ikeadan geldim, JÖMNA'yı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar