Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yatak

paspatur

Öne çıkan mesajlar

ikea'dan alma bence

yaylı alcaksan tek tek paketli veya grup grup paketli olsunlar.
çift taraflı olmasına kanma, nasıl kullancaksan ona göre al.
yattığın tarafta yatağın sertliğinden bağımsız 5-8mm bir katman olsun. kan dolaşımı, ilk hissiyat falan için güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha sert olması özel ihtiyaca göre gereklilik olabilir ama yayların ömrü de önemli.

Bir süre sonra gacur gucur bütün gece sizle konuşan, seks hayatınıza yorumlarla gelen bir yatak istemezsiniz. Aynı şekilde yatağın bazı yerlerinin yumuşak, bazı yerlerinin sert olmasını da istemezsiniz. Yatakların kaçınılmaz sonları bunlar ama en azından 10 yılı sorunsuz geçirmeli
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yilbasinda aldim ve cok kafa yordum EN IYISINI alicam diye, rahat oliyim diye

Su viskoydu, bilmemneydi filan cidden gereksiz otesi, kac tane denedim visco bana daha kotu geldi hatta hic sevmedim. Pazarlama oyunu zaten cogu yok bilmemne ekledik, sistemismsoyle degistirdik filan. Yatak hani, ne kadar gelistiricen? Urun farklilastirma adina abuk subuk rahat olmiyan yataklari kakaliyorlar millete ucuk fiyatlara, yok efendim yan kismi bilmemne derisiymis, yok nano teknoloji harikadiymid vs

Ikea dan yatak alicagina zaten parani cope at daha iyi

Uc kriter onemli bence

1-yazllik ve kislik yuzu olucak ve cevirme sansin olucak, o uber teknoloji yataklarin hepsi tek yuzlu. Kirlendimi veya kaza oldumu at cope direk. Nerden biliyorum? Bi onceki yatagima kopus cisini kacirdi, alazi gecip yatak emince oymak zorunda kaldik. Hemde yazin serin, kisin sicak tutar mis

2- tam ortopedik olmali

3- sertlik kisiye uygun olmali

Yatas in star comfort mi ne modelini aldim ben ve kullaniyorum iste ve cok memnunum, fiyat ucuk degil, cokme garantisi var ve herseyden onemlisi rahat. Cok agir bir amrliyat gecirdim yeni ve rahatlik su anda en aradigim sey agri sizi yuzunden, bu yatak ilac gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Fistan said:

sert yatak isteyenler için yatsan switzerland modeli on numara
ben memnunum

King coil mi neydi bi marka ithal ediyolar, bu hiltonlarin falan kullandigi. Sertligi baya iyi, 4-5 degisik katman var yaylarin uzerinde.

Visco yun pamuk ne varsa koymuslar. En premium olmayan model
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

yatas five z
3 senedeir kullaniyoruz, muhtesem bisi
yari visco yari yayli
yazlik kislik var falan
o kadar da pahali deil

biz de five z aldık, memnunuz baya. sevmediğim tarafları köşeleri çok yumuşak, örn tempurda etrafına çerçeve gibi daha sert yapıyorlar. yatağın köşesine oturunca falan baya çöküyor içine. diğeri de yatak baya ağır, diğerleri nasıldır çok kaldırmayı denemediğimden karşılaştıramıyorum başka markalar ile.. kışlık tarafı çok terletiyor, kara kışta kullanmadık ama yazlık tarafı daha konforlu gibi

bi de kilolu, ağır insanlar için biraz yumuşak kalıp çökebilir zamanla, daha sert yatak seçimi doğru olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben tombisim 95 kilo yani, hic cokme olmadi.

bide alezsiz kullanmayin he
xaty said:

Suark said:

yatas five z
3 senedeir kullaniyoruz, muhtesem bisi
yari visco yari yayli
yazlik kislik var falan
o kadar da pahali deil

biz de five z aldık, memnunuz baya. sevmediğim tarafları köşeleri çok yumuşak, örn tempurda etrafına çerçeve gibi daha sert yapıyorlar. yatağın köşesine oturunca falan baya çöküyor içine. diğeri de yatak baya ağır, diğerleri nasıldır çok kaldırmayı denemediğimden karşılaştıramıyorum başka markalar ile.. kışlık tarafı çok terletiyor, kara kışta kullanmadık ama yazlık tarafı daha konforlu gibi

bi de kilolu, ağır insanlar için biraz yumuşak kalıp çökebilir zamanla, daha sert yatak seçimi doğru olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

JÖMNA al geç. Fjellse karyolayla ikisi var bende. 3 sene önce idare etsin diye aldım hala kullanıyorum, kırılana kadar devam.

1.72 boya 90 kiloyum, çok rahat uyuyorum. Annem ziyarete geldiğinde de ona veriyorum yatağı. Onun da bel/sırt ağrıları var o da çok rahat ediyor.

az önce ikeadan geldim, JÖMNA'yı aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...