GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 basi sagolsun herkesi, annem disinda son 10 yilda ailede hayatta kimse kalmadigi icin iyi bilirim, alzheimer hele cok kotu ayni evde yasayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 dostlar sağolsun. sağolun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Başın sağolsun. Mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 acını çok iyi anlıyorum. anneannem vefat ettiğinde sarsılmıştım. üzerinden 4 yıl geçti hala resmini görünce gözlerim dolar. ileride bir dövme yaptıracak olursam bu muhtemelen onun resmi olur. başınız sağolsun, sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Başınız sağolsun, allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Başın sağolsun, anneanne ve babaannenin yerleri bambaşka. İkisini de ayrı ayrı kaybettiğimde değerlerini çok daha iyi anlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Başın sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Kuddusi ve Trias başınız sağolsun. Babaannemi hiç görmedim bile, babam ortaokuldayken vefat etmiş ama anneannem vefat edince hakikaten çok üzülecem ya, çok severim tombulu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 başın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Kuddusi ve trias ikinizind de başı sağolsun... Mekanları cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Başın sağolsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Başınız sagolsun. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 benim ninemde 100 yaşına geldi alzheimer ninee nasilsin diyorum, sen kimdin diyor 10dk ya bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Başın sağolsun Trias. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 sabonis said: Trias said: Büyükleri sık sık ziyaret etmek lazım. Yılda en fazla 1 kez gördüğüm için çok pişmanım. İnsanın yaşı ilerledikçe farketmiyor, ancak eksikliğini gittiklerinde anlıyorsun. başın sağolsun. burası da çok doğru. ben kendime çok kızıyorum yeterince görüşmediğim için. ama öte yandan da gidip "Ee nasılsın, iş nasıl gidiyor, havalar da ısındı, chp nolacak akp nolacak" ile sınırlı bir muhabbet etmek de insanın gözünde büyüyor. suçlu hissettirdin yaw valla şimdi :S bu yazdıklarımı anneannem için yazmıştım, onu nadiren görüyorum. ama bu gece aniden beklenmedik bir şekilde 1 saat içinde babaanemi kaybettik... en kötü ayda 1, genelde 2-3 haftada 1 görürdüm babanemi ama mesela bu hafta sonu kahvaltıya gitmediğim için pişmanım şu anda çok...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 İkinizin de başı sagolsun. Nur içinde yatsınlar. Bu cuma güya küçük bi tatil yapalım derken, akşam vakitleri çok sevdigimiz bi arkadaşımızın annesinin vefat haberini aldık. Hatta dag başında falandık, hava kararmak üzereydi. Apar topar dün sabah döndük . Bugün de başka bi arkadaşın annesi şeker komasıyla hastaneye kaldırılmış, baya korktuk. Çok kötü bi hafta oldu bu hafta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Başın sağolsun. Yaşımız geliyor beyler. Farkettiyseniz şu yıllarda ananeler/dedeler ölmeye başladı. Orta yaşlarımızın sonlarına doğru anneler ve babaların ölümlerine şahit olucaz. Sonra da sıra bize gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 herkese teşekkür ederim. sabonis ve aktiftablet başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar