Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babanem vefat etti

Trias

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

Trias said:

Büyükleri sık sık ziyaret etmek lazım. Yılda en fazla 1 kez gördüğüm için çok pişmanım. İnsanın yaşı ilerledikçe farketmiyor, ancak eksikliğini gittiklerinde anlıyorsun.

başın sağolsun.

burası da çok doğru. ben kendime çok kızıyorum yeterince görüşmediğim için. ama öte yandan da gidip "Ee nasılsın, iş nasıl gidiyor, havalar da ısındı, chp nolacak akp nolacak" ile sınırlı bir muhabbet etmek de insanın gözünde büyüyor.

suçlu hissettirdin yaw valla şimdi :S

bu yazdıklarımı anneannem için yazmıştım, onu nadiren görüyorum. ama bu gece aniden beklenmedik bir şekilde 1 saat içinde babaanemi kaybettik... en kötü ayda 1, genelde 2-3 haftada 1 görürdüm babanemi ama mesela bu hafta sonu kahvaltıya gitmediğim için pişmanım şu anda çok......
Sosyal ağlarda paylaş

İkinizin de başı sagolsun. Nur içinde yatsınlar.

Bu cuma güya küçük bi tatil yapalım derken, akşam vakitleri çok sevdigimiz bi arkadaşımızın annesinin vefat haberini aldık. Hatta dag başında falandık, hava kararmak üzereydi. Apar topar dün sabah döndük .

Bugün de başka bi arkadaşın annesi şeker komasıyla hastaneye kaldırılmış, baya korktuk. Çok kötü bi hafta oldu bu hafta :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...