senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 pozitiflik için yaşlandım ben artık sen ol pozitif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Rasmon said: allahtan kurumsal bi yerde çalışmıyorum. kurumsal şirketten geçilmiyor zaten burası nasıl oldu da sen kurumsalına düşmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Ben köydeyim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 pdf kitap aç oku yazılımla ilgili falan, vakit geçiyor hem de çalışıyor gibi görünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ben hs izliyom valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ben boş vakitlerimde sdn yardırıyorum bu ara mesela. evde boş vaktim olunca da ccnp'ye hazırlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 'Ofiste Sıkılanlar İçin Başlığı :.(...' nasıl bir türkçe bu? Ofiste sıkılanlar için başlık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Madcat said: ben hs izliyom valla. O NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Hayatta sıkılanlar ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 hayatta sıkıldığımız için çalışıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Theridone said: Madcat said: ben hs izliyom valla. O NE hart stone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 türkçe dil bilgisi çalışabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 O kadar yoğunlaştı ki bi anda resmen ALLAH ÇARPTI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Sequo said: 'Ofiste Sıkılanlar İçin Başlığı :.(...' nasıl bir türkçe bu? Ofiste sıkılanlar için başlık! =) Sıkıntıda ne yazdığımı bilemediysem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Ofiste sıkılınca eve geliyorum, evde sıkılınca ofise gidiyorum. Bazen çok sıkılıyorum o zaman da yatıp uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 çok işim var ama iş şevkim yok saat geçmio meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Evlenin cocuk yapin gecer sikinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 JrStorMesT said: Aralara da tumblr falan kat iste. bi tumblr bi de reddit... bu ikisinde nasıl zaman geçirilir cidden çok merak ediyorum. Kaç kere denediysem 10 dakikada sıkıntıdan geberdim. Bilmiyoz demek kullanmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 yasina uygun yerlere takil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 redditte hiç okumadığın bir konsept varsa zaman geçiyor, bi gün personal development bakıyorum bir gün personal finance öyle öyle geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 reddit muazzam bir site ya. tableti elime aldım mı 2 saat geçiyor kesintisiz minimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 senko said: hayatta sıkıldığımız için çalışıyoruz zaten. Adam çözmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Kendine her ay için bir uğraş belirle:akvaryum, fotoğrafçılık, bisiklet, koşu vs. Boş olduğun an internetten araştırma yap, ben bu şekilde 15 yılı tamamladım. Salyangoz yetiştirmeyi araştırıp ofiste cam faunusta elma salyangozu bile yetiştirmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ben de reddit'te takılıyorum, oyun haberlerine bakıyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 benim cok acaip bi onerim var ama yazamıyorum buraya akjgsfdkagsdfkadkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar