Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-ticaret Düzenlemesi (1 Mayıs 2015 - Yeni Yasa)

bingildak

Öne çıkan mesajlar

3 gündür telefonum bir sessiz, ortam bi rahat, kuş cıvıltılarını cırcır böceklerini, boğazdan esen hafif meltemin dokunduğu ağaç yapraklarının hışırtısını, martıların şarkılarını duymaya başladım tekrar.

Ne güzel oldu bu ya... Kim akıl ettiyse, kim yasalaştırdıysa benden 10 puan. Uzun zamandır çıkan en güzel belki de tek güzel yasa.

Son 2-3 haftadır her gün gelen spam izin isteme sms'leri bıktırmıştı ama değdi.

Hayat bazen güzel.

Adamlar çocuk kandırır gibi verecekleri 10 tane tabletin, 3 tane telefonun çekilişiyle, pizza yanına bi tane patatesle izin koparmaya çalışıyorlardı. Ulan sen beni hayatımdan bezdirmişsin, sen o tableti çekilişsiz kurasız cart diye önüme koyup al bu senin olsun desen bile vermeyecem o izni 10 tanenin çekilişiyle mi onay alacaksın?
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

yurdışından göndermek sertbestmiş

Konuyla ilgili bir arkadaştan aldığım bilgiye göre öyle bir şey yok, sadece yurtdışında o ülkenin kanunları geçerli olduğu için geçerliliği kalmıyor bizimkilerin. Ama kanuna göre sms atan aracı firma değil reklamı yapılan firma ceza yiyeceği için yine onlara patlayacağından yapamazlar dedi.

Ne kadar doğrudur bilmem, avukatlar bakınsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

GERGE said:

Yok oyle bir sey.

Yurtdisindan gondermek serbest degil yani.

engelleyen şey ne

@rew:
x firması, y firması için reklam atıp ceza yedirebilir

abi engelleyen şey işte firmanın sonuçta kendi adına reklam yapacak olması. zaten devlet bu servis hizmetini teknik olarak kapattı diye bir durum yok yasakladı sadece sıkıyorsa atın diyor. istersen tanzanyadan yap bu işi sonuç olarak firmanın reklamını yaparken bas bas bağıracaksın firma ismini :)
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

Rerore said:

GERGE said:

Yok oyle bir sey.

Yurtdisindan gondermek serbest degil yani.

engelleyen şey ne

@rew:
x firması, y firması için reklam atıp ceza yedirebilir

abi engelleyen şey işte firmanın sonuçta kendi adına reklam yapacak olması. zaten devlet bu servis hizmetini teknik olarak kapattı diye bir durum yok yasakladı sadece sıkıyorsa atın diyor. istersen tanzanyadan yap bu işi sonuç olarak firmanın reklamını yaparken bas bas bağıracaksın firma ismini :)

EE tmm ben x Virmayım B firmasına uyuz oldum 50 TL verip 10bin kişiye mail atarim adamın güncel bültenini .. şimdi o adama ceza gelirse nolcak ? komik...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...