Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ben gelen bir sms linkine meraktan tıkladım ne olacak diye. kızma abi üç gün içinde silmiş olacağız diye bitti olay. o üç gün listeden silinmek için geçerli max süre sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 arcane said: yarından itibaren izin istedikleri mesajları da şikayet edebiliyor muyuz? lutfen... http://www.nirmal.com.np/images/62/personal_appeal_from_Wikipedia_founder_Jimmy_Wales_donation.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 ne ugrasacaksin gider bulgaristanda sirket kurarsin sms ini de cagri tacizini de oradan yaparsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 bana gelen mesajların yarısında , artık mesaj almak istemiyorsanız bıdı bıdı sitesine girin ordan şunu arayın da ebesinin nikahı yani , bu dayılara cevap vermezsek noluyor yine devam mı tacize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 sabah bomboş sms kutusuna uyanmak http://media.giphy.com/media/10qcQYd6rcfS12/giphy-facebook_s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Sahibinden cok cin. Kanun cikmadan tum SMS ayarlarini istiyorum yapmis, istemiyorsaniz kaldirin diye mesaj atti. Bunu yapabilir otekiler de, istemiyorsaniz kaldirinlara bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 heryerden mail gelmeye başladı ve sadece EVET seçeneği var hepsinde hahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Aslında mailinator gibi one use identity de olmalı. Bi kere alışveriş yapıcağın yerden durmadan mesaj almak zorunda kalmıcan. Ben telefonda muteluyorum mailde kural koyuyorum benim için sıkıntı yok ama bence gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Dun mesaj gelmedi, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 pizza pizzayi özlicem 2 günde farkını hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 belediye başkanı bana hala atıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Dava ac, Idare'yi Idare'ye ceza odemeye mahkum et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Llama said: pizza pizzayi özlicem 2 günde farkını hissettim ahaha aynen her gün saat 11:30 da ve akşam 18:00 de atıyorlardı bana. şimdiye kadar da hiç sipariş vermemiştim oradan o da bir garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 yemek sepetinden alıyorlar bende hiç onları arayıp sipariş vermedim hep yemekten söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 yurdışından göndermek sertbestmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 haftaiçi geri döner o zaman kabus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 3 gündür telefonum bir sessiz, ortam bi rahat, kuş cıvıltılarını cırcır böceklerini, boğazdan esen hafif meltemin dokunduğu ağaç yapraklarının hışırtısını, martıların şarkılarını duymaya başladım tekrar. Ne güzel oldu bu ya... Kim akıl ettiyse, kim yasalaştırdıysa benden 10 puan. Uzun zamandır çıkan en güzel belki de tek güzel yasa. Son 2-3 haftadır her gün gelen spam izin isteme sms'leri bıktırmıştı ama değdi. Hayat bazen güzel. Adamlar çocuk kandırır gibi verecekleri 10 tane tabletin, 3 tane telefonun çekilişiyle, pizza yanına bi tane patatesle izin koparmaya çalışıyorlardı. Ulan sen beni hayatımdan bezdirmişsin, sen o tableti çekilişsiz kurasız cart diye önüme koyup al bu senin olsun desen bile vermeyecem o izni 10 tanenin çekilişiyle mi onay alacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Rerore said: yurdışından göndermek sertbestmiş Konuyla ilgili bir arkadaştan aldığım bilgiye göre öyle bir şey yok, sadece yurtdışında o ülkenin kanunları geçerli olduğu için geçerliliği kalmıyor bizimkilerin. Ama kanuna göre sms atan aracı firma değil reklamı yapılan firma ceza yiyeceği için yine onlara patlayacağından yapamazlar dedi. Ne kadar doğrudur bilmem, avukatlar bakınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Yok oyle bir sey. Yurtdisindan gondermek serbest degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Beyaz Tv IMG'den geliyor hala, ne yapıcaz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 GERGE said: Yok oyle bir sey. Yurtdisindan gondermek serbest degil yani. engelleyen şey ne @rew: x firması, y firması için reklam atıp ceza yedirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 O zaman bu sahtekarlığa girer çok daha ağır giderler okkanın altına, yoksa x firması billboard kiralayıp y firması adına "biz y olarak çok dandik firmayız" diye de reklam yaptırabilir aynı mantıkla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Rerore said: GERGE said: Yok oyle bir sey. Yurtdisindan gondermek serbest degil yani. engelleyen şey ne @rew: x firması, y firması için reklam atıp ceza yedirebilir abi engelleyen şey işte firmanın sonuçta kendi adına reklam yapacak olması. zaten devlet bu servis hizmetini teknik olarak kapattı diye bir durum yok yasakladı sadece sıkıyorsa atın diyor. istersen tanzanyadan yap bu işi sonuç olarak firmanın reklamını yaparken bas bas bağıracaksın firma ismini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Reklamı yapılan firmaya ceza kesilirse problem olur. O zaman parasını ver rakip firmaların reklamlarını yaptır, hem tüketici fitil olsun, hem de devlet ceza yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Jeeztro said: Rerore said: GERGE said: Yok oyle bir sey. Yurtdisindan gondermek serbest degil yani. engelleyen şey ne @rew: x firması, y firması için reklam atıp ceza yedirebilir abi engelleyen şey işte firmanın sonuçta kendi adına reklam yapacak olması. zaten devlet bu servis hizmetini teknik olarak kapattı diye bir durum yok yasakladı sadece sıkıyorsa atın diyor. istersen tanzanyadan yap bu işi sonuç olarak firmanın reklamını yaparken bas bas bağıracaksın firma ismini :) EE tmm ben x Virmayım B firmasına uyuz oldum 50 TL verip 10bin kişiye mail atarim adamın güncel bültenini .. şimdi o adama ceza gelirse nolcak ? komik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar