KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Kırgızistan'daki Karl Marks köyünden Hacı Lenin isimli bir kişi, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'na (İHH) başvurarak köyünde Kuran kursu açılmasına öncülük etti. http://odatv.com/n.php?n=islamcilar-bunu-da-yapti-2704151200
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 k1nJo said: komik değil. Genç Komünistler rahatsız.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 bu haber bence son ayların en komik haberiydi. ilginçsiniz patidaşlar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Lenin Türkçe yazılır alfabe farklı olduğu için ama Marks değil, Marx olmalı alfabe aynı olduğundan. Gıramer Nazi vas hiır.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 forgiver duzeyinde su haberin komikligi direk, hatta dahada kotu olabilir :D uzulme gerge http://s.mlpforums.com/uploads/post_images/img-129584-1-grammatik_macht_frei_by_blackcaeser-d47tn00.jpg
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Son ayların en komik haberi ve odatv.. lel bu bile daha komik.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 şaşırtma beni laurelin,ne olur?hep böyle ol. :D
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 GERGE said: Lenin Türkçe yazılır alfabe farklı olduğu için ama Marks değil, Marx olmalı alfabe aynı olduğundan. Gıramer Nazi vas hiır. ben buna açıklama getireyim çünkü cümleyi anlamadım. latin alfabeleri said: Latin Harflerini Kullanan Dillerdeki Özel Adlar 1. Latin harflerini kullanan dillerdeki özel adlar özgün biçimleriyle yazılır: Beethoven, Byron, Cervantes, Chopin, Eminescu, Grimm, Horatius, Molière, Puccini, Rousseau, Shakespeare; Bologna, Buenos Aires, Iorga, Ile-de-France, Karlovy Vary, Latium, Loire, Mann, New York, Nice, Rio de Janeiro, Vaasa, Wuppertal vb. Ancak Batı dillerinde kullanılan adların okunuşları ayraç içinde gösterilebilir: Shakespeare (Şekspir) vb. but 3. Yabancı özel adlardan türetilmiş akım adları Türkçe söylenişlerine göre yazılır: Dekartçılık, Epikürcülük, Kalvenci, Kalvencilik, Kalvenizm, Kartezyenizm, Lüterci, Lütercilik, Marksçılık, Marksist, Marksizm vb. yani isim: Karl Marx (Karl Marx) kiril alfabesi said: Rusça Özel Adlar Rusça özel adlar yazılırken Rus harflerinin ses değerlerini karşılayan Türk harfleri kullanılır: Bolşevik, Brejnev, Çaykovski, Çehov, Dostoyevski, Gogol, Gorbaçov, İlminskiy, İlyiç, Katayev, Klyaştornıy, Malov, Mendeleyev, Prokofyev, Puşkin, Şolohov, Tolstoy, Yeltsin; Moskova, Omsk, Orenburg, Petersburg, Volga, Yenisey vb. yani isim: Ленин (Lenin)
Öne çıkan mesajlar