DaidaFlu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 kartı taa 2010 da aldım. 500 lira limiti vardı. öğrencilik vs derken umursamaz davrandım sonradan ödeyemedim. bi süre hiç bi şey olmadı. bi kaç yıl sonra finansbanktan bi hatun aradı böyle böyle 800 lira borç var 2 taksit yapalım ödeyin diye. param yoktu imkan olmadı. 1 sene sonra yine aradı 1000 lira oldu ikiye bölelim halledelim dedi. yine param yoktu. şimdi durumları biraz toparladım. ödemek istiyorum bu borcu. kadını aradım geçen gün, akbankta çalışıyormuş artık ben yardım edemem dedi. nabıcam ben? tekrar finanstan birinin aramasını beklersem daha da giricek bu borç. bi de geçen enpara için gelen kadın bana 'öğrenci kartıysa onun faizini falan düşürtürsün mazeret uydurup' dedi. bunu nasıl yaparım? şu an nasıl bi yol izlemem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 nası bi umursamazlık lan bu bonzai mi içtin sadf git aga bankaya,yahut ara call centerı,bu kadar üşengeçlik zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 üşengeçlik değil abi param yoktu gerçekten. trink 400-500 çıkaracak durumda değildim banka borcuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 2000 olmuştur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 lan tam yatacaktım,başlığı gördüm,baktım. ya olm,pes yaaaa. valla pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 boşver unutmuştur banka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 abi bankayı ara? veya git direkt konuş bu zekayla bu yaşa nası geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 @benjani hahahahah.ya olm dur,adam ciddiye alacak söylediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ahahah lan çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Biraz acındırırsan öpücüğe bile kapatırsın bence borcu 1000 lira çok bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Adam 2010 diyor 1000 lira mı kaldı 2010'da dolar bile 1.50 liraydı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 benjani said: boşver unutmuştur banka sadfasdfasdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 gece gece güldüm lan ben de adam finansbankı arıyor beyler bir yardımcı olalım ya, ben burda eşe dosta sorarım, bilgilendirecem seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 bi yardımcı olun ya ne bileyim param yoktu ödeyemedim. muhattap olmanın da bi alemi yoktu odemedikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 neye yardimci olalim la ara bankayi sor iste asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 banka bu kadar yıldır peşine düşmediğine göre bir iş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Bir de finansbank ın taktığı borç diye açmış başlığı :) yemiş içmiş 4 sene ödememiş bankaya kızıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Nasıl yani? Kredi kartından harcayınca geri bankaya para mı veriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 benim bildigim karsiliksiz kredidir kredi kartlari, geri odeme yapmana gerek yok seni kandirmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 basligi bobrek kactan gidiyor olarak degistirelim lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Quel-Thul said: abi bankayı ara? veya git direkt konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 müşteri hizmetleri diye bi hizmeti başladı bankaların, hadi iyisin yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ömrün boyunca kredi falan çekemeyeceksin haberin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Bunca zaman icralık olmadıysan zaten git hemen öde kurtul belki indirim bile yaparlar avukata gitmediyse taksit maksit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar