Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Editor'dan sunucuma DDOS

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yok, direk VPS saglayicisina gidecegim ben. Hatta bizim hukuk burosu araciligiyla gidebilirim Ingiltere'de tanidik avukatlar var, onun VPS saglayici da Ingiltere'de.

Reddit'e filan da yazacagim OVH kotu niyetli kullanicilar barindiriyor diye, baski olsun.
Mesaj tarihi:
Yukarıda arkadaş maddi zarar yok davaya gerek yok demiş, ben senin tüm değerlerine hakaret ediyim maddi zarar yok diye dava etmicek misin mesela beni? :)

Abi lityumunu almayı unutmasın editör gerçekten. LEL.
Zevk için uğraşılır bu dava ile.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O degilde, 3-4 yildir fail2ban kullaniyorum, ilk kez bir ise yaradi =)

Actim her seyi geri. Zaten bir yeni blog'um gitmisti ya.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Rakip filan oldugum yok aslinda. Paticik icin (ve bulup kullanacaklar icin) public DNS actim, birden saldirmaya basladi. Niye bilmiyorum.

Reklam'lari dogrudan engelliyor diye mi acaba?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
IP adresinin ona ait oldugu belli abi. Paticix diye aratsana bir forumda.

Hayir cidden musterileri varsa, sunucusundan hizmet veriyorsa, bu sunucu kapatilirsa OVH tarafindan o buyuk kurumsal musterileri tazminat davalarini acar zaten.

Yok su anda bir sey, saldiran ipler banlaniyor iste.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
DDoS abi distributed denial-of-service attack demek ve hedef makinenin tum kaynaklarini kilitleyerek hizmet sunmasini engeller. Iki farkli kaynaktan gelen saldiri buldum, 2 milyon satiri daha fazla kurcalamayip DDoS dedim.

Onu da beceremedin zaten, blog gitti sadece.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

İ. Melih gibi adam yahu, İ. Melih title'i verilsin.

Asadfasdfa. Kesinlikle katılıyorum.

Gerçi bizi Melih Gökçek'e şikayet eder falan. Yok o editör değildi başkasıydı. Olsun. Yine de uymuş bence.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...