Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Yok, direk VPS saglayicisina gidecegim ben. Hatta bizim hukuk burosu araciligiyla gidebilirim Ingiltere'de tanidik avukatlar var, onun VPS saglayici da Ingiltere'de. Reddit'e filan da yazacagim OVH kotu niyetli kullanicilar barindiriyor diye, baski olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 shit just got real editör ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Yukarıda arkadaş maddi zarar yok davaya gerek yok demiş, ben senin tüm değerlerine hakaret ediyim maddi zarar yok diye dava etmicek misin mesela beni? :) Abi lityumunu almayı unutmasın editör gerçekten. LEL. Zevk için uğraşılır bu dava ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 nebula zamanlarından beri lamer title'ını bu kadar hakeden biri daha olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 O degilde, 3-4 yildir fail2ban kullaniyorum, ilk kez bir ise yaradi =) Actim her seyi geri. Zaten bir yeni blog'um gitmisti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Ahah editör kendine rakip çıkmasını kaldıramamış,adam vpn dağıtıyor ama daha kendı ızını saklamayı becerememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Rakip filan oldugum yok aslinda. Paticik icin (ve bulup kullanacaklar icin) public DNS actim, birden saldirmaya basladi. Niye bilmiyorum. Reklam'lari dogrudan engelliyor diye mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 GERGE said: Niye bilmiyorum. ezik olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 editör reis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Abi adamin yazdiklarini gormuyor musunuz neden sorusu bile sacma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 GERGE'yi çok severim, herkes sever. Ama editör de bu forumn bir rengi, bir karakteridir be arkadaşlar. Hemen infaz etmeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 hemeni mi kaldı yahu yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ASFLKJASF iyi oldu bu Konu bi yazım şu dengesiz konuşanların nicklerini bilelim kim kimmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Yalnız fail2ban bile olsa bi şekilde meşgul etmiyo mu sunucuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 IP adresinin ona ait oldugu belli abi. Paticix diye aratsana bir forumda. Hayir cidden musterileri varsa, sunucusundan hizmet veriyorsa, bu sunucu kapatilirsa OVH tarafindan o buyuk kurumsal musterileri tazminat davalarini acar zaten. Yok su anda bir sey, saldiran ipler banlaniyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 sen önce bi ddos un ne olduğunu öğren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 de bir sormak lazim ..harbi editor sen mi yapiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Editor said: sen önce bi ddos un ne olduğunu öğren :) banlamadık, kickledik tarzı bir yorum olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Editor durum ne aciklama yap kacamak cevaplar verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Editörden tayyip çıkışları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 saldirdim ama once bi sorun niye saldirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 DDoS abi distributed denial-of-service attack demek ve hedef makinenin tum kaynaklarini kilitleyerek hizmet sunmasini engeller. Iki farkli kaynaktan gelen saldiri buldum, 2 milyon satiri daha fazla kurcalamayip DDoS dedim. Onu da beceremedin zaten, blog gitti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 İ. Melih gibi adam yahu, İ. Melih title'i verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Bonzi bile fazla suna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 GERGE said: İ. Melih gibi adam yahu, İ. Melih title'i verilsin. Asadfasdfa. Kesinlikle katılıyorum. Gerçi bizi Melih Gökçek'e şikayet eder falan. Yok o editör değildi başkasıydı. Olsun. Yine de uymuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar