Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CoD: Black Ops III

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cod modern warfare ilk oyun dışında diğerleri sıkıcıydı da, black ops 2 itibaren drone teknolojisi üstüne yoğunlaştılar ve çok çok sıkıcı oyunlar çıkmaya başladı. bitse artık şu seri.
Mesaj tarihi:
Çok uzun zamandır ilk kez cod serisinin bir oyunu ilgimi çekti diyebilirim. Öncelikle single ne kadar belli bir kalitede olsa da kendini oynatsa biliyorsunuz 3 günde max gidiyor zaten. Bence mühim olan multi kısmı şu devirde.

Cod:AW Nin en büyük fail nedeni (pc) dedicated serverlarının olmamasıydı, bu nedenle özellikle pc de lag, spike fest server stabilite sorunları milleti bezdirdi.

Bunda kesinlikle dedicated serverlar koyucaz ve pc için ekstra featurelar olucak diye resmi twit hesaplarından yazıldı. Cod:aw daha cok console icin yapilmisti ve pc ye port gibi geldi bu sefer ise olay tam tersi.

Yenilik olarak da şunları vaad ediyor: 9 farklı class evet cod serisinde bir ilk bf deki recon, assault, engineer vs gibi. Ama daha detayli yani class secimi sadece silah ceşidini degil abilityleri de belirliycek. Biraz overwatch daki classlara benzetebilirsiniz mesala bir class abilityi kullaninca 3 snye öncesinde olduğu noktaya teleport olucak.

Tamamen ayri olarak gelistirilen zombie modu ekstra bonus oyun olarak verilecek ve cok detayli olacak deniyor.

Son olarak gelelim AAA+ fps için futuristik ortam seçimine. Şimdiye kadar çok başarılı olan olmadı ama çokta bir yenilik gelmemişti 1 drone la 1 ziplamayla olucak şey değil bu. Bu sefer bu konuya eğilinmiş ve risk alınarak baya detay eklenmiş yani adamlar ciddi cesaret ile klasik beklentini dışına çıkılmış android robot ve gear olarak cok fazla şey var ve oynanış olarakta.

Tl:dr im hyped
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Beta PC'ye de çıkmış. 13 gb. 30 Ağustosta bitiyormuş.

Kod arıyorsanız Amazon'dan pre order verin. Gönderiyorlar direk beta kodunu. Sonra iptal edin siparişi. Amazon oyun çıkış tarihinde çektiği için parayı sıkıntı olmuyor hiç. Aldım öyle kodu ben.
Mesaj tarihi:
tam bir sene önce steam storedan cod Aw yi 99 TL ye almışım

şimdi cod black c0cks 179 TL

vay lan

not:ağustos 2014 - doler 2,1655 - cod aw 45$
ağustos 2015 doler 2,9199- cod c0cks 61,21 $
Mesaj tarihi:
hiç mp cod oynamadım ama beta yapmışlar diye bi deneyeyim dedim.

tek güzel şeyi find match, loading, respawn'ı fln çok hızlı. gta dan sonra dünya varmış dedim. hiç kesilmiyor oyun. ama kalite olarak bf'nin çok gerisindeymiş oyun. en azından bu öyle. eskileri bilemem.

ayrıca v-sync açınca input sıçıyor (delay). açmayınca da gereksiz bi takılma oluyor oyunda ortalama 120fps fln alıyor olmama rağmen. beta diye mi öyle yoksa hep mi öyle bilemiyorum. ping 100'dü. bu o kadar etkilemez gibi.
Mesaj tarihi:
df said:

tek güzel şeyi find match, loading, respawn'ı fln çok hızlı. gta dan sonra dünya varmış dedim. hiç kesilmiyor oyun. ama kalite olarak bf'nin çok gerisindeymiş oyun. en azından bu öyle. eskileri bilemem.

ayrıca v-sync açınca input sıçıyor (delay). açmayınca da gereksiz bi takılma oluyor oyunda ortalama 120fps fln alıyor olmama rağmen. beta diye mi öyle yoksa hep mi öyle bilemiyorum. ping 100'dü. bu o kadar etkilemez gibi.

Nasıl server seçme lobbysi fln var mı ? Serverlar dedicated mi acaba en önemli soru bu. Server secme ekranı yok diye dedicated olmıycak diye birşey yokta, list varsa % 90 dedicated dır.

1 - 2 oyun en çok serverın tepkisi nasıl diye test edebilirmisin desync , rubberband , netcode problemi var mı ? Pc nin aa da tamamen ignore edilen multiplayer problemi buydu çünkü.

Eğer teknik olarak bu problemler aşıldıysa o zaman işte içerik te iyisi son zamanların en zevkli fps lerinden olabilir.
Mesaj tarihi:
Edriel said:

df said:

Nasıl server seçme lobbysi fln var mı ? Serverlar dedicated mi acaba en önemli soru bu. Server secme ekranı yok diye dedicated olmıycak diye birşey yokta, list varsa % 90 dedicated dır.

1 - 2 oyun en çok serverın tepkisi nasıl diye test edebilirmisin desync , rubberband , netcode problemi var mı ? Pc nin aa da tamamen ignore edilen multiplayer problemi buydu çünkü.

Eğer teknik olarak bu problemler aşıldıysa o zaman işte içerik te iyisi son zamanların en zevkli fps lerinden olabilir.

find match diyince kendi bi lobby'e sokuyo otomatik. seçme yok. betada diye mi yoksa hep mi böyle olacak bilemiyorum. bf4'teki gibi bir netcode sorunu da görmedim ama 2 saat oynadım. çok emin olamam bu kadar sürede.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu call of duty serisinde ne yapmaya çalıştıklarını anlamış değilim. cyberpunk yapmaya çalışıyorlar desem değil, metal gear solid özeniyorlar desem o da değil. daha futuristik silahlar koyup ordu dışında dünyayı nasıl etkilediğini umursamadan drone war masturbasyonu üstünde gidiyorlar. zaman, emek ve para israfı resmen.

yapacaklarsa ikinci dünya savaşı veya vietnam savaşı felan yapsınlar diyecem de, geliştiricilerin öyle bişi becerebileceğini sanmıyorum. 10 yaşındaki çocukların oyuncaklarını dövüştürmesi edasında oyunlar çıkartıyorlar.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...