dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 toparladı sonra wh, pvp fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Valvyn said: En büyük pişmanlığım şu warhammerın mmo su çıktığında oynanamamak oldu en iyi pvp'li mmo'yu kaçırmışsın cidden, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Daoctan sonra buyuk hayal kirikligiydi warhammer ama doneminin alternatiflerinden iyiydi tabi yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 daoc la ne alakaları var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Warhammer online sandiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 o zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 mhytic yeni daoc yapacaz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 yav he he dendi mi? kapanmadı mı zaten mitik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 en son medieval total warı zevkle oynadım(ondan önce rome total war çok eğlendirmişti) o zamandan beri total war oynamaya korkuyorum leş çıkacak diye mutlaka oynamalısınız dediğiniz m2tw sonrası total war oyunu ve modu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 attila hariç ondan sonra çıkanların hepsini oynadım. tavsiyem shogun 2 oyna mod'suz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 emin misin modsuzdan? korsanla alakalı sorular sormayınız. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 arkadaşı banlayalım. moderator göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 aaa yardım istedik ispiyonladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Korsan muhabbeti yasak gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Değil. Misal: http://forum.paticik.com/read.php?35,919892,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Komutan said: Değil. Misal: http://forum.paticik.com/read.php?35,919892,page=1 dsfşklmdsklfmkdslmfdsklm abi naptın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 hollwanderrr said: emin misin modsuzdan? Son çıkan TW oyunları arasında mod gerekli diyeceğim sadece Empire. Diğerleri için moda gerek yok. Elbette bazı insanlar modlara daha meraklı. En küçük değişikliği bile gerekli görebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 GokTuRK said: Komutan said: Değil. Misal: http://forum.paticik.com/read.php?35,919892,page=1 dsfşklmdsklfmkdslmfdsklm abi naptın sen Şu sıcakta iyi gelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Geldi cidden, nostalji patlaması oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 rome 2'de kozmetik mod'lar kullanıyorum, onların haricinde. sell your slaves, traits, talents, duties. 4 years per turn dresden's sack, liberation şunların arasında bi 4 years çok önemli bana göre diğerleri olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 sanırım basıcam 75i :( eski makinayla oynayamıyordum bu seriyi çok uzak kaldım ondan oynamak istemiyorum da 75 de çok be bi yerde de çok kaliteli bi rome 2 total war modundan bahsedilmiş, o mod shogun 2 den iyiyse direk rome2 alayım daha yeni oyun sonuçta grafikleri özellikleri falan daha gelişmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bence attila... nedeni ise roma2 güzel yanlarını, medieval 1-2 den beklenen özellikler ile harmanlayıp, üstüne yeni şeyler katması, göçebe tarzı oynanış bunlardan biri ve bence çok başarılı, attilanın hakkı yenmemeli, ama tabi kronik bazı sorunlarda yok değil bunun dışında s2 ve tw:e den hoşlananların rome veya dönemdaşları ile uyumlu ilişki içinde olmama gibi durumları da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bence rome2 açık ara en iyisi, hem setting olarak hem de gameplay olarak. atilla setting hariç bayağı sıkıntılı bir oyun maalesef, bozdular düzgün çalışan sistemleri. shogun2 setting olarak yavan, (diğer tw'lere kıyasla, yoksa hakir görmüyorum dönemi) faction farklılığı da doğal olarak yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 valla ben uzun zamandır oynamadım ama r2 den daha sıkıntılı bir şey görmedim, baya akıyordu... ha sorun diye, wre ın dayak yemesini veya gelirlerde ki alakasızlık falansa evet öyle şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 yok kastım o değil ya, bütün statları allak bullak ettiler. crossbowlar bir volley sallıyor yüzlerce insan yatıyor. shock cavalry bir charge yapıyor yarı ordu yatıyor. her birim tek bir işte iyi olmak üzere statları uçurulmuş, diğer statları facia. bütün oyun hiçbir tw'de olmadığı kadar taş-kağıt-makas kafasında. yani oynanıyor gene, bir empire veya napoleon kadar düz ve yavan değil ama bayağı arcade kafasında yaptılar birim dengelerini. abuk sabuk fertility'nin dibe düşüşü vs bayağı büyük sorunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar