Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 yani özetle gelmez demiyorum, bir ihtimal kuş taşa çarpar 3 waagh olur ama bunun sorun olacağını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 http://www11.onrpg.com/wp-content/uploads/2015/12/TotalWarWarhammerMapEdit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 ilk defa total war oynuyorum (vurmayın tamam) chaos ile başladım (yanlış tercih biliyorum) bi taktik verebilecekmisiniz devamlı rushlıyorum emenike şehir yok bi mok yok lider öldünmü gg.birde kurtardığım yerli kabileler bile düşman oluyorum bi süre sonra temizlemek en iyisi kısaca chaos trick plz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Trick : Chaos oynama. İlk defa TW oynuyorsan Empire ya da Dwarf oynayıp öğrenmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 chaos oynamadım bende ama, tam olarak nelerin sorun yaratığını söylersen belki yardımcı olabiliriz. misal paramı bitiyor? misal askerlerin çok mu dayak yiyor? hangi zorlukta oynuyorsun? kimlerle savaş halindesin? falan filan... bu oyun gerçekten biraz farklı olmuş, eskiden çok düşük kazanma şansın var dediği savaşları bile bir kaç taktik numara ve askerlerimin kalitesi ile kazanırdım taaa ilk tw:shogundan beri böyleydi ama bu oyunda kazanamıyorsun... istisna cüceler, dün 6000-7000 kadar kelle undead di 1500 cüce ile tepeledim, %0,1 falan ihtimal veriyordu... öte yandan ezici güç olduğum savaşlarda oto.da benden daha az kayıp veriyor... imparatorda çok kolay değil oynaması bu arada, hele cüceler falan gibi rakiplerin varsa, ilk seviye adamları kolay tepeleniyor, ki son seviye adamlarıda süvariler ve tank harik kuş kondurmuyor, bir kaos, bir ork bir cüce değiller, oynaması zor ve kontrol gerektiyor. bu bakımdan, kaos ile oynamak, ilk kuruluş ve paraya erişim imkanı sağladıktan sonra seçilmiş piyade ve süvari ağırlıklı hellcanon takviyeli ve bir kaç canavar ile destekli bir ordu elini kolunu sallayarak oynarsın. ama işte ilk 10-40 turn arası yaptıkların önemli. birde, karşı savaştığım kadar biliyorum, kaosun ilk seviye adamları hafif süvari ve piyade onlara pek bel bağlamadan biraz gelişmiş adam kasmaya bakmak lazım, lordu sarı skiller vererek savaşta aktif kullanmak lazım falan diye tavsiye verebilirim. zira orklar ile oynarken de benzer bir şey yaptım, boyzlara çok bel bağladım sonra cüceler beni fena madara edecekti zor kurtardım kaosta benzer, sonra fena açılıyor, son seviye adamlar, süvariler falan çok kuvetliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 TW'a yeniysen ve sorunun savaşlarsa tooltip oku bir sürü. sağ tıkla ünitelere veya herolara, seni detaylı bilgi yer alan wikiye yönlendiriyor. ünitelere biraz aşinalık kazandıktan sonra zaten kafanda satranç taşları gibi oturmaya başlar ne ile ne yapman veya ne yapmaman gerektiği. feamer yazdığın mesajda çok ağır saçmalamışsın kendi varsayımlarına dayanarak. benim dediğim durumu yaşayan bir sürü oyuncu var redditten oyunun forumlarına kadar, gayet denk gelen bir olay yani. rng faktörü oyunun sonuçta AI scripted davranmıyor. ben hardda oynuyorum, dwarf oynarken bir kere greenskin'ın fırsatını görüp de dwarf'a karşı neutral kaldığını görmedim. ya raid atar, ya direkt girer eğer ordu üstünlüğü var ise. diğer factionlarda "aa birbirimizle savaşırken çücelere dalmayalım" demiyor, army strength'de eziyorsa önüne geliyor çünkü WAAGH. adam orç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Sonunda gercwkci bi tw yaptılar ondada agliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 şimdi mesele mekaniklerle alakalı, orkların waaagh yapabilmesi için ordunun en az 5-6 kere savaşmış ve kazanmış olması lazım, savaşın doğası gereği iki taraflı olacağı için savaşacağı bir tarafta olması lazım, ya bu oyuncu cüce yada diğer ai orklar veya cüceler olması gerekiyor ve bunun 10(+ -) turn içinde gerçekleşmesi gerekiyor. ha bug olur böyle bir senaryo gerçekleşebilir ama sabit bir bug ise koşulsuz olarak herkese ve her oyunda ortaya çıkması lazım ki ben görmedim ha bazıları bunun meydana geldiği söylüyorsa demek ki böyle bir hatanın ortaya çıkması için bir koşulun gerçekleşmesi gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 neyse uzatmayalım gereksiz aynı konuyu. greenskin bitirdim yine bayramda vakit yaratabildiğimce. mounted ünitelere kaydığın zaman greenskin 2 tık daha eğlenceli hale geliyor, onun dışında baya fıs greenskin. sonrasında çüce ile yeniden başladım, format atınca bitirmeye yakın save'ım gitmişti. çüceyle tech nodeları ilerleyince ve t3 ünitelere açınca oyun saçmalamaya başlıyor ya. artillery'ı ortaya koy, etrafına etten duvar, arkalarına slayer/quarrellers diz. sonsuza kadar falan tutuyorsun. slayer king'le başladım bu sefer, daha eğlenceli oldu. genel olarak hammerer yerine slayer gitmek fightlara zevk katıyor. suratımı sürüyerek kazanmak yerine biraz daha positioning, vur-kaç falan işin içine giriyor. slayer ile goblin archer kovalama keyfi gerçekten sivri sinek gibi ölmelerini riske etmeye değer yani hahah. çok güzel kesiyorlar lan, şiir gibi akıyor clutter. çok saçma sapan fightlar kazandım, böyle power göstergesinde ordum yok milyor tane orç geliyor ama ı ıgh alamıyorlar. ammunition techleri çok saçma. her fight yüzlerce ünite öldürüyor tek başına artillery ki hattı kırıp da girmek imkansız gibi bir şey. slayerlar dışında cücelerde meeeh ırk olarak, op ama oynaması eğlenceli değil böyle 3 orduya karşı savunmuyorsan falan. baya faceroll geçiyor very hardda. (flamethrower'ın da hakkını yemeyim ya, o da baya eğlenceliydi, ızgara greenskin keyqi çıtır çıtır) chaos aldım ama bakma şansım olmadı. hala favorim yampirler. empire'ı tekrar bitirmek istiyorum ama felaket gözümde büyüyor ya. çok sancılı ilk 80 turnu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 n ekullandın artilery olarak, ben sırf stone thrower kullandım, bide sonlarda gyro. cannon falan iş yapıyomu hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 4x grudge thrower kullandım baştan sona. runesmith'i baya geç aldım, onu daha erken alsam daha erken op olmaya başlayacaktı aslında asdasasd gyro'dur, irondrake'dir, flame cannon falan diğer orduda test ettim de aynı keyfi vermedi. flame cannon yine goblin yakarken keyifli asasd direkt panik oluyor şebekler. zaten armora karşı zayıf yanlış hatırlamıyorsam. organ gun'a çok iyi demişler ama deneme fırsatım olmadı. positioning i çok ızdıraplı. line of sightta bir şey olunca saldıramayan rangedler baya sinir ediyor. thunderer, irondrake sürekli obstructed oluyor. ironbreaker test etmedim ona bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 sanırım engi baya op ya. runesmith vardı bended euqestten gelen oyun boyunca ama ole cok cok atmadım rune. bi cok op runu var son acılan işte %44 dmg reduction gibi abzürd bişi. onun dısıda cok bi olayı yok. necromancer gibi bi etkisi yok yani savasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 bu arada ever quarellerlar varken thundererlar biraz cılız kalmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 enginar sadece artillery e yarıyor diye istemedim ama aslında uzun vadede daha mantıklıymış. baya op skilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 benim oyunda en sevmediğim olay snowball etkisi. çok hızlı bir şekilde snowball başlıyor oyunda. slayer king olarak oynadığım yeni oyunda greenskin'i 3 defa dövdüm ve bir daha toparlanamadı. turn 60-70'den sonra hiçbir şeyde sorun yaşamadım, nereye istediysem saldırdım ve aldım. army strength'ın artması ile milletin suyuna gitmesi (mantıken) bu olaya çok eğim veriyor. suyuna gitmek yerine karşına geçerek confederation kursalar daha keyifli olurdu sanki. doğru warhammer evreni ırkları itibariyle buna çok olasılık vermiyor. empire gidip yampirle bir araya gelemiyor veya greenskin empire falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 işte waaaghlar chaos falan o yüzden var. ama archaon sole 3-4 koladan gelse bi sürü cenavarla falan bi tarumar etse ortalığı bole iki orduyla geliceğine daha güzel olur. yoksda cucesin abi tabiki istediğin yeri alıcakısn orası normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 bingildak said: benim oyunda en sevmediğim olay snowball etkisi. çok hızlı bir şekilde snowball başlıyor oyunda. slayer king olarak oynadığım yeni oyunda greenskin'i 3 defa dövdüm ve bir daha toparlanamadı. turn 60-70'den sonra hiçbir şeyde sorun yaşamadım, nereye istediysem saldırdım ve aldım. army strength'ın artması ile milletin suyuna gitmesi (mantıken) bu olaya çok eğim veriyor. suyuna gitmek yerine karşına geçerek confederation kursalar daha keyifli olurdu sanki. doğru warhammer evreni ırkları itibariyle buna çok olasılık vermiyor. empire gidip yampirle bir araya gelemiyor veya greenskin empire falan. Bu her TW oyununun kronik problemi. Shogun 2 sonrası buna buldukları çözüm de cataclysmic event mantığı. İşte Shogun'un bütün factionları sana salması, Rome 2'da Senate'ın enemy of Rome ilan etmesi, Atilla'da malum kişinin sahneye çıkması, bunda da Chaos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 en son oynamayı düşünüyordum ama adı çok geçince kaos ile oynamak için ork oyunumu yarım bıraktım. öncelikle baya zevkli bir oyun olduğunu belirtmek isterim, öncelikle senaryo olarak ve ana görevler olarak tekdüzelikten uzak ve eğlenceli bir zorluk sunuyor, ek olarak göçebe tarzı takıldığımız için aman arkamdan saldırıp kasabalarımı yıkmasınlar tasası da çekmiyorsunuz, canının istediği yere eğer cesaretin varsa gidebiliyorsun... ama dediğim gibi ilk 10-20 turn da yaptıkların çök önemli, misal bence, -not: radious mod ile oynarsanız lvl atladığında daha fazla skill geleceği için daha kolay bu aşamalar ulaşarak oyunu daha zevkli bir hale getirebilirsiniz... 1)- Archaon the Everchosen ı seçin, skill olarak başlangıç olarak 1 puan serve or die, 4 puan tribes of chaos ve 1 puan Lightning Strike a vererek mavileri tamamlayın, ateş büyülerinden Cascading Fire-Cloak ve herhangi bir alan vuruş büyüsü alına bilir ama bunu Thick-Skinned gibi savunmaya yönelik skillere puan verdikten sonra yapmak zaten çok güçlü olan L.lordu da çoook daha güçlü yapacağı için baya bir fark yaratacaktır... mesela ben ordunun en önüne koyuyorum ve tek başına üstüne atlayan 3-4 birimi tanklayabiliyor ki bunu lv15 civarı yapabiliyorsun, bu sayede kafana Piercing Bolts of Burning falan atarak çevre saldırganlara max. hasar verebiliyorsun örneğin, 800 küsür kişinin kaldığı savaş sonrası orduma iki tane toplamda 2000 yakın imp. ordusu saldırdı, harita olarakta Reikland runefag görevinin haritası çıktı -galiba o bölgede sabit- savunmada olduğum için de galiba sırtım tepede, insanlar sahilden saldırdı, yamaca topları koyup, kenar ormana yarım Chosen with great w. ve Chosen halberd vardı onları koydum, ortaya düz Chosenları dizdim, arka bir ölüm büyüsü çırak sihirbazı, ortaya bir mantikor binen hero, ve üç hafif 3 şövalye süvariyi ise açığa yerleştirdim... gerçi böyle böyle yazdım ama pek yazmaya gerek yoktu sonuçta herkes öldü geriye bir everchosen ve mankiorlu hero kaldı, ikisi düz imp. lordu ve 6 heroyu öldürmekle birlikte Archaon tek başına 700 yakın adam öldürdü, tabi kalabalıkta atılan ve iyi tutan Flame Storm gibi büyülerinde etkisi var... 2)- Lightning Strike skilline en az bir puan vermek lazım, zira çok önemli, niye önemli zaten açıklamada yazdığı gibi 3 kişinin arasına dalıp teker teker tepeleye biliyorsun, yeter ki 3 kişi seni kıstırmasın, bunun içinde biraz istihbarat ve harita bilgisi gerekiyor... bu sayede sayıca kendinden fazla rakiplerini kendi ayarına çekebiliyorsun. 3)- tribes of chaos mutlaka alınmalı diye düşünüyorum, hızlı gelişen bir kabile daha iyi ve çeşitli bina ve askerlere ulaşacağı için çok önemli burada benim izlediğim yol, ilk olarak ana binayı bitirmek, sonra seçilmiş piyadeleri açan binayı yapmak, bu sayede hem bakım masrafını düşüyorsun ve gelişmiş askerlerin oluyor, sonra direk para getiren ve bakım masraflarını düşüren binalara yol almak lazım, diğer canavar binalarını ise bence pek itibar etmemek lazım en azından ilk başlarda... gerçi bu binaların özelliklerini moda değiştiriyordu galiba bence modu da yükleyin pişman olmazsınız 4)- asker seçimi olarak düz seçilmişler çok faydalı askerler ve oldukça güçlüler, süvari için 2-3 tane hafif süvari işe yarar olduğu anlar oluyor ama kuş kondurmaz, şövalyeleri çok faydalı en az 3 en fazla 6 benim tavsiyem, iki hellcannon ve bir büyücü bir savaşçı iki lord... açılış için ise, süvari ve köpeklere yatırım yapmayı doğru bulmadım, bakımları pahalı ve tek başlarına iş yapamıyorlar, maruder yapıp sonra warriorlara geçip, süvari ve köpekleri başlangıçta olanları bıraktım, seçilmişlere yol aldım... canavarlar ise etkileri dev ve büyük ogre hariç ki onlarda basit adamlara karşı etkililer- patlayıcı etkileri yok, bazı durumlarda savaşı kazandıra biliyorlar. misal ork oyununda cüce ordusuna bir türlü galip gelemiyordum ve savaşı kazanıp şehri tutmak uzun vade elzem bir durumdu, ai tam trol yapacakken saldırmaya karar verdiği için elimde trol olmadan savaştığım da, dengede duran savaşta fark yaratacak bir birim -trol- un ihtiyacı hissediliyordu, çünkü boyzlar bir yere kadar cücelerle başa baş savaşıyor sonra süvari veya canavar gibi patlayıcı birimlere ihtiyaç duyuyorlar. kaos da ise böyle bir durum ile pek karşılaşmadım, maruderin zaten kafa kaya kalacağı tek birim spearman veya goblin gibi vasat adamlar, c. warrior ise vasat üstü bir adam olduğu için misal insan swordsman den filan güçlü, hem ayrıca zaten -gerçi vaniya halini bilmiyorum belki mod ile gelen bir özelliktir, bazı binalara ek özellik veriyor, şövalyelerin bakımları oldukça ucuzlaya biliyor ve bir trol veya iblis vari adamlardan çok daha versatil bir birime sahip oluyorsunuz, ha versatil derken bir trol kadar gerektiğine hattı tutabilirken, arkadan çevirme ve menzilli birimlere saldırıda daha kullanışlı hızlı bir birim ayrıca liderlikleri daha fazla, ha canavarlar kullanışsız değil ama sınırlı ha ama misal dün aklıma geldi ama uygulamaya fırsat bulamadım, bir kaos devi için şurada: http://whenc.totalwar.com/#/unit/wh_main_chs_mon_giant 400 altın bakım masrafı olduğunu yazıyor, şuraya gelmek istiyorum, dün custom battle dememde bir dev ve kaos ejderhasına binen ateş büyücü tek başlarına 15-17 kadar breton mızraklı ve halbercisine karşı savaştılar ve gerçi kaybetim ama 600-800 arası adam öldürme potansiyeline sahipler. demem o ki, bir dev ve güçlü bir ejderhalı büyücü ile bir güruh 400 altın masraf ile ortalama bir askeri güce karşı kendini rahatça savuna bilir, bunu yapacak sıradan askerin ise bakımı en az 1000 altın olur... ha mesela bir mızraklı şövalye ile deve saldıran adamlara vur kaç yaparsan daha fazla adam öldüre bilirsin onunda birim bakım maliyeti 400 vanilya yaptığın bina -%30 düşürüyor, 280 altına geliyor binanın getirisi ise 300 altın 20 altın kardasın :), dev de bınası -%30 diyor ama kafama takıldı bu 400 maliyey %30 düşmüş hali mi? aksi halde oldukça saçma zira o binanın tek amacı dev yapmak ve başka şekilde o birime sahip olamıyorsun, ve olacak olanda yok... ha tabi böyle bir iş yaptığında o hordenin sana getirsi ne olur onu ayrıca bir hesaplamak lazım... 5)- kamp yapmak önemli, yürüyüş için harcanan barın son çentiğin biraz üstünde olması kamp kurmak için yeterli, vasalın veya uyanmış müttefiklerinin toprakların isen yenileme puanlarında artış artıyor, iki güruh çok yakına, misal takviye mesafesi, gelmeleri haricinde aynı bölgede olmalarında bir sakınca oluştuğunu gözlemelemedim, tw:a da ise aynı bölgede güruh olduğunda baya ceza alıyordun. ha son aklıma geldi, yürüyeceğiniz yare sağ tuşla basarsanız, bardan ne kadar harcayacağınızı gösteriyor... bu özellik ne zamandan beri var ben bilmiyorum ama imp. ile kaos kabilelerine karşı savaşırken keşfettim :) 6)- unutuyordum, 50-100 turn içinde ikinci veya daha fazlası ek horde yapılması sıkıntı yaratabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 olm bu kadar uzun nasıl yazabiliyorsunuz kıskanıyorum he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 14:00 dan beri yazıyorum ara ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 organ gun çok iyi ama düz arazide hattından arkasından düşmana vuramıyor, ben hiç bir topçu veya tüfekçinin vurduğunu görmedim, kırmızı çıkıyor ok işareti, bu yüzden cücelerde ve imp. oynarken arbalet ve taş atan yapmıştım ilk kısa hedef bitirmede, ama sonra uzun için devam ederken, tüfeğin ve topların daha çok iş yaptığını söyleye bilirim. birde radious mod ile oynayın, savaşlar çok daha uzun sürüyor, biraz daha taktik yapmaya imkan veriyor ve ai çok daha güzel dengeli ve elit adamlı ordular kuruyor. kaos ile oynarken lvl 30 Karl Franz swordsman ve spearman 2 menzilli bir şövalye ile geldi, Deathclaw sırtında, benimde bölge ikinci bir ordum vardı çoğunluk olarak maruder ama süvari ve köpeklerim vardı 3-4 tane bunda fark yaratır diyordum, 3 tanede warrior vardı, arti birde hero, lord ölüm büyücüsü lvl 15, hero lvl 15 yeter diyordum ama karl bir daldı ortalıya hero ile lordu kesmesi 1dk az sürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 benim key patlamış gg g2a. A Steam Product code you activated has been removed from your account. 10 Jun Total War: WARHAMMER Retail (ROW) Your recent Product code activation has been revoked due to a problem processing payment for this item. The games associated with this product code can no longer be played as a result. This could be due a problem with the payment methods you used to acquire this item from a third-party seller; or a problem with how the third-party seller acquired the Product code. Please contact the seller you acquired the Product code from for assistance. If you would like to purchase the item, please visit the Steam Store. Otherwise you may choose to delete the local content associated with these games. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ahahahaha calıntı mal alıyonuz elijnizde patlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 g2a refund etmezse yakarım ortalığı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 dün yazmayı unutum, organ gun ve top, trol, dev ve lord/hero gibi birimlere karşı oldukça etkili... Helstorm rockets de bir araya toplanmış zırh askerleri kalabalık olmak şartı ile çok güzel harcıyor, kuzeylilere, orklara falan karşı oldukça etkili olur, salacak lordu veye steamtankı, sonra topladığı adamların üstüne sallayacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar