Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Warhammer

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

aral dan mı aldın aferim

kazıkçı aral, hırsız aral, dolandırıcı aral, kazıkçı aral, hırsız aral, dolandırıcı aral, kazıkçı aral, hırsız aral, dolandırıcı aral, kazıkçı aral, hırsız aral, dolandırıcı aral, kazıkçı aral, hırsız aral, dolandırıcı aral, kazıkçı aral, hırsız aral, dolandırıcı aral

Şu ana kadar çıkan tüm total warları kutulu aldım sevdiğim oyunun kutusunun elimin altında olmasını seviyorum he kazıkçı mı? evet dolandırıcı mı?-olabilir kaldıki çok da kazık değildi 150tl ye geldi bana 133tl g2a da zaten
Sosyal ağlarda paylaş

10 yillik plan varmis seri icin. 2012'de bunun yapimi basladigina gore kaldi 6 sene. 2018 ve 2020de diger 2 oyun ciksa iste + senede 10-20 dlc falan gelir zaten.

cikarken kredi kartini birakin topikte :p
http://2.bp.blogspot.com/-o9WmVa5HGkM/TdT6QPkn4dI/AAAAAAAAAY4/wYKaZEs7ZQg/s1600/gw%2Bmoney.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Çeşit çok ya, open fielda güzel olacak taktik değiştirmek.Cavarly hızını güzel kesiyor mesala summon zombielerle yada debufflıyor charge atanların first touchı çok kötü oluyor ilk sırayı delemiyorlar vs. bence kapışırız çıksında :D tek problem bütün ırkların toparlanması zaman alacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

o ne lan? bir spelle butun sıra sıra infantry leri yete yatırdı herif. oynamam arkadas :P

Yere yatırıyor da ölmüyorlar. Mesela giant tarzı üniteler de şöyle bir vuruşta 10 tane indiriyor gibiler ama kalkıyor sonra tipler.
O vortex benzeri spell'ler de disoerient ediyor bir nevi lethal değil yani.

Ayrıca evet siege'leri kolaylaştıracak ama bir yandan defender için de avantaj var çünkü eskisi gibi range'e girince piv piv piv diye ok atan kuleler yerine daha deploy edildiği gibi artillery yağdıran defanslar var.

Öte yandan gördüğüm kadarıyla eskisi gibi kapı gitti duvarlar indi siege bitti durumu olmayacak gibi, kale içi savaşları daha önem kazanacak gibi. Yani kapı/duvar gidene kadar adamdan alabildiğini al, sonra içeri girdiğinde yıpranmış orduyu tüket durumu olacak şeklinde gördüm ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...