Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 yada dur, yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 dreagloth said: aral dan mı aldın aferim kazıkçı aral, hırsız aral, dolandırıcı aral, kazıkçı aral, hırsız aral, dolandırıcı aral, kazıkçı aral, hırsız aral, dolandırıcı aral, kazıkçı aral, hırsız aral, dolandırıcı aral, kazıkçı aral, hırsız aral, dolandırıcı aral, kazıkçı aral, hırsız aral, dolandırıcı aral Şu ana kadar çıkan tüm total warları kutulu aldım sevdiğim oyunun kutusunun elimin altında olmasını seviyorum he kazıkçı mı? evet dolandırıcı mı?-olabilir kaldıki çok da kazık değildi 150tl ye geldi bana 133tl g2a da zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 10 yillik plan varmis seri icin. 2012'de bunun yapimi basladigina gore kaldi 6 sene. 2018 ve 2020de diger 2 oyun ciksa iste + senede 10-20 dlc falan gelir zaten. cikarken kredi kartini birakin topikte :p http://2.bp.blogspot.com/-o9WmVa5HGkM/TdT6QPkn4dI/AAAAAAAAAY4/wYKaZEs7ZQg/s1600/gw%2Bmoney.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 para kazanacaklarsa böyle oyunlardan para kazansınlar daha iyi, mobil tier grafikli oyunda kasa bilirlerdi... bkz. civ VI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Greenskin Campaign, savas esirlerini yiyebiliyorsunuz asf http://www.youtube.com/watch?v=5et0A5sDwtY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=86uMy9hAJ74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Eyv bunu bekliyordum, güzel counterlar magicler çıkacak ve bu tarz diğer TW'den ayıran ana özellik olacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 hala anvil of doom yok dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Cheat yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 o ne lan? bir spelle butun sıra sıra infantry leri yete yatırdı herif. oynamam arkadas :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 bu buyu etc olaylari sehir siegeleri falan kolaylastiracak gibi duruyor bence onceki oyunlara gore, merdivenmis towermis mancinikmis falan ugrasmadan hop kapi onune toplananlara at buyuyu erisin adamlar topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Çeşit çok ya, open fielda güzel olacak taktik değiştirmek.Cavarly hızını güzel kesiyor mesala summon zombielerle yada debufflıyor charge atanların first touchı çok kötü oluyor ilk sırayı delemiyorlar vs. bence kapışırız çıksında :D tek problem bütün ırkların toparlanması zaman alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Namessar said: o ne lan? bir spelle butun sıra sıra infantry leri yete yatırdı herif. oynamam arkadas :P Yere yatırıyor da ölmüyorlar. Mesela giant tarzı üniteler de şöyle bir vuruşta 10 tane indiriyor gibiler ama kalkıyor sonra tipler. O vortex benzeri spell'ler de disoerient ediyor bir nevi lethal değil yani. Ayrıca evet siege'leri kolaylaştıracak ama bir yandan defender için de avantaj var çünkü eskisi gibi range'e girince piv piv piv diye ok atan kuleler yerine daha deploy edildiği gibi artillery yağdıran defanslar var. Öte yandan gördüğüm kadarıyla eskisi gibi kapı gitti duvarlar indi siege bitti durumu olmayacak gibi, kale içi savaşları daha önem kazanacak gibi. Yani kapı/duvar gidene kadar adamdan alabildiğini al, sonra içeri girdiğinde yıpranmış orduyu tüket durumu olacak şeklinde gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 bu aralar çıkmayacak mıydı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Haftaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 sistem gereksinimleri baya düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=2pA9R9a7XR0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 yarin review ve video ambargosu da kalkiyor. http://www.youtube.com/watch?v=0xLEtMZW6E8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 alanlar icin pre-load baslamis sanirim, zaten 9.3 gb hepi topu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 twitch ler başlamış https://www.twitch.tv/directory/game/Total%20War%3A%20WARHAMMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 oo coop, alırım bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Salı günü oyun release etmek ne demek ben onu anlamıyorum zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 20+ yıl önce sega başlatmış sonic için, sonra herkes taklit etmiş. sinema için cuma neyse salı o olmuş oyunlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 (:P) Not: Görseller TWT'ye özel, başka yerden alıp üzerine gömme yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 bastım pre-order'ı şu oyun 40k olsaydı keşke efsane olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar