Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 hırdavatlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 züccaciyecilere bakması lazım değil mi fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 pasabahce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 mensucatlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 dana22 said: abi egitimsiz bir dimag o saraplarin farkini sununu bununu algilayamaz..egitim dedigim de anatomik-fizyolojik olarak uygun olacaksin-super tad reseptorlerin vs olacak- arti bir tadimhanede sana kokulari tadlari ogretecekler.. belgeselin birinde vardi.marketteki en les sarabi -yabancilarin kopekoldureni- alip 2 farkli standa koyuyorlar..standlardan birinde normal bir sarap sisesi normal bir etiket normal bir marka ismi, atiyorum 20 dolar fiyat.. otekinde janjanli bir stand sekil bir sise sekil bir sarap markasi ismi fransizca filan bir jan jan li etiket ve 300 dolar fiyat.. herkes gusto kesilip 300 luk sarap hakkinda methiyeler duzuyordu.. Kötü şarap ayırt ediliyor da, orta halli şarapla iyi şarabı ayırmak meziyet. Benim iyi - kötü şarap algım fiyattan ziyade damak tadıma uygunluğu mesela; geçen yaz arkadaş Porto şarabı getirdi kalitelisinden, bir kadeh içemedim. Zevkime göre fazla tatlıydı; öte yandan Sevilen 900 mesela ben bayılarak içiyorum 70 80 lira bir şey fiyatı; Porto şarabını getiren arkadaş beğenmiyor, Pamukkale'nin 20 liralık cabarnetini daha çok seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Ben mesela terranın kalecik karasını beğeniyorum ama boğazlere hiç hoşuma gitmiyor. Dananın bahsettiği daha çok şarabın içindeki bilmemne esanslarını alma meselesi bence. Boğazkereyi şu senepten sevmiyorum, kalecik karası şu yüzdn iyi diyemem. Boğazkere ağzımı buruyor diyebilirim sadece sdf. Yoksa bariz gövde farkları hissediliyor, günde üç paket uzun lark içmiyor olmak yeterli. Aynı kafa kahvecilerde de var meaela. Şimdi bu kahvesen şeftali aromaları alacaksınız falan diyo barista, herife kör tadım yaptırsam blendle single origini ayırt edemez. Herkes şov herkes yalan Her tarafımız şarlatan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Civcivhead said: Mal diye nick alıp insan algısından korkmak mazoşistliğe girmiyor mu Mal abi? şimdi tekrar göz gezdirdim topiğe, buna şimdi kafa kaldırmaz açıkmlamaya demiştim kaldırmamış cidden. üye olduğum zaman paticik 4chan türkiye şubesi gibiydi. 4chanin en revaçta olduğu zamanlar. üyeler genelde orda takıldığı için ordaki muhabbetler buraya taşınıyordu. ortama göre seçtiğim nickte tam uygun düşüyordu. sonra paticik değişti tabi, bi ara değiştircektim niki yok dediler çok yakışıyor sana bende iyi kalsın o zaman dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Mal said: hala fakir diyo adam ya. askerliği bedelli yapan adam fakir olurmu. iki tane çöp fotosu koydum diye çöpçü yaparsınız bide. 4-5 kere anca gitmişimdir o arkadaşımla beraber. ilginç geldi bana ilginizi çeker diye anlattım. ben bedelli yaptım ama fakirim lan :( elimde avucumda ne varsa verdim yine tek maaşa kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 tepside netbook nedir abi SÇDFMÖSÇDFÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 gümüş tepsiye koyunca gülmüyonuz ama? http://i.hizliresim.com/NbYl3O.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 dfjhskjdfjhks abi gümüş tepsi. YANİ NEDEN TEPSİ ABİİ? ASFKDJLSAJLDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Ahahahahah offff baltazar tier direk gumus tepsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 tasinabilir duz zemin oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 laptop ne abi koylu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Dizustu bilgisayari yataga, koltuga , yumusuk kumas vb. yerlere koydugunda havalandirma bosluklari kapaniyor. Islemci, anakart, hdd vs... yaniyor. (Benim boyle 2 tane yandi , hatun kisi saolsun) Bu altina tepsi koymus iste. Adam cagdas Diogenes.(Gölge etme, başka ihsan istemem!) Ben de bazen icip icip, buraya, Facebook'a sonradan pisman oldugum seyler yazabiliyorum ehu. Sarap konusunda da kotu sarap ya sirke gibi oluyor yada fazla yumusak meyve suyu gibi. Kalitesiz sarap sonrasi da kotu oluyor, rahatsiz oluyorsun. Iyi saraplari birbirinden ayirip suranin urunu diyemesem de, iyi, kotu biraz ayirabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bilir. sigaranın yarısını sen içersin yarısını o. rüzgar uçurmuş elinden parayı büyük ihtimal. paraları tütün torbasının içine koymuştum. söylememeye karar verdim para bulduğumu. tütünü sararken yemek kabını bi pencere önüne koymuştum. çaaat dedi düştü kırıldı kavanoz. yemek yerlere saçıldı. birazını temizledim kalanını kediler yer dedim. o arkadaş müşterilerle ilgilenirken gittim sigarasını verdim. adamın dibisin dedi. yemek döküldüğü için 15 tl nin 7,5 tl sine kuru fasülye yedim. doğru rüzgar kader felan herşey birbirine karışmıştı. aşık olmak güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ne diyo bu salak diyceksiniz. reklam sitenin ağzına sıçmış. yarım gönderdi msjı mobilden. internet kafeye geldim. başı aşşada. dün yemek almaya gidiyodum. ramazan diye yemek dağıtıyolar. kapla gidip alıyosun. ara sokağa girdim araba kapatmış geçemedim bisikletle. hay sokayım dedim, geri dönerken yerde 5 tl buldum. bi süredir doğru rüzgarı arkama aldığımı hissediyordum. aşık oldum ve bu doğru rüzgar demekti. son bi kaç gündür kaybediyormuyum o rüzgarı diye endişe vardı. yerde 5 tl bulmam endişeyi hafifletti keyiflendim. ana yola çıktım. ve rüzgarla yerde yuvarlanan bir 10 tl daha gördüm. anında döndüm, kimseyi umursamadan 10 tl yi bisikletle takip ettim ve sonunda ayağımla üstüne basıp aldım. etti 15 tl. o kadar kaptırmışımki cebime koyarken etraftakilerin bana gülümsediğini farkettim. yemeği aldım geri dönerken bi kaç sefer beraber takıldığım bi arkadaşımı gördüm. belediyeye girmiş. ana caddede park yapanlara bilet kesiyor. naber felan derken sigara varmı dedi. sarıyım dedim. o gitti park eden birine bilet kesmeye. ben ona sigara sararken anladımki 15 tl yi o kaçırmış elinden rüzgarda. ayvalığın rüzgarını bilen bilir. sigaranın yarısını sen içersin yarısını o. rüzgar uçurmuş elinden parayı büyük ihtimal. paraları tütün torbasının içine koymuştum. söylememeye karar verdim para bulduğumu. tütünü sararken yemek kabını bi pencere önüne koymuştum. çaaat dedi düştü kırıldı kavanoz. yemek yerlere saçıldı. birazını temizledim kalanını kediler yer dedim. o arkadaş müşterilerle ilgilenirken gittim sigarasını verdim. adamın dibisin dedi. yemek döküldüğü için 15 tl nin 7,5 tl sine kuru fasülye yedim. doğru rüzgar kader felan herşey birbirine karışmıştı. aşık olmak güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 arkadasinin parasini nie caliyosun olm? git geri ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 şarap konusuna günah çıkarmaya gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 emin değilimki onun parası olduğundan. bu topiğin konusu da para bulmak ya ordan bağlantı kurdum. günahım olduğunu düşünmüyorum. aşk diyorum doğru tarafında durursan güzel. her şey gibi. zor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 o fakirlikle nasıl aşık olabildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 aşk da mı parayla http://www.vidyo.co/uploads/thumbs/1f4b29e8b-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 paradan sıkıntı yok ya 1500 liram var şuan. bi gün arayla kovulduk işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ben bu adamın mesajlarını seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar