yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 (tu) spompas said: "fakir olmam için zengin olmayı istemem lazım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 İlgimi çekmedi ya kitap, eyvole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 yildirimokur said: (tu) spompas said: "fakir olmam için zengin olmayı istemem lazım." bunda tırnak içine alınacak bişey yok. söylenmiş bi laf zaten kim söylemişti bilmiyorum fakirlik az malın olması değil çok isteğin olmasıdır diye. esas tırnak içine alınacak söz allahım sen beni insan algısından koru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 İnsandan başka seni kim algılayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 belki kaybeden goril anlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 insan değil toplum, ortak kanı felan diyebilirsin. kesin vardır bi terimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ben anlıyorum ya, geçtim o yollardan çöp toplamadım ama ama anlamlandıramıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 e herkes geçiyor diye düşünüyorum bende zaten. bi benim gibi mallara nasip oluyor dillendirmek sdfdsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 dublinden nasıl boru hattı çekerim onu düşünüyorum bak geliştirdim kendimi çalış senin de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 işyerinde şarap içerken babasına yakalanan sen değil miydin? baban patronas nasıl bu kadar fakir olabiliyıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Bu iki kamil arkadas ya eminim artik banlayacam tipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 mutlu olmana sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 masa said: KuddusiMavra said: ama gözüm , siz diyeceksiniz hadi abi diye. bak 21-23 nisan almanyadayım. döneyim yapalım bir organizasyon. sen,ben,vaperon,masa.başka gelmek isteyen varsa da buyursun gelsin. ok? ben kesin gelirim tamamdır(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Flassh said: işyerinde şarap içerken babasına yakalanan sen değil miydin? baban patronas nasıl bu kadar fakir olabiliyıon o mc lovindi galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 hala fakir diyo adam ya. askerliği bedelli yapan adam fakir olurmu. iki tane çöp fotosu koydum diye çöpçü yaparsınız bide. 4-5 kere anca gitmişimdir o arkadaşımla beraber. ilginç geldi bana ilginizi çeker diye anlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mal ağır trolledi lan forumu. 8 Lira olsa da şarap içsek diyen adam askerliği bedelli yapmış. Olsun. Sen yine de geldiğinde haber ver.İçeriz. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yok ya ne trollü. aynı anda olabiliyor işte ikisi. babam sağolsun bedelliyi o halletti. tamam gelince haber vercem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 8 liraya hangi sarapı alıyon bu arada bende fakirlikten carfurda ki en ucuz sarabı alıyom 11 lira xaxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 markası bağcı ilk defa aldım bunu. baya iyi marka belli http://www.bagcisarap.com.tr/bagci/ öbür ucuz şaraplar gibi ekşi asitli miğde yoran değil. sabah kalktım hiç etkilemedi ne baş ağrısı nede miğdeyi. dimitrokapulo sevilen felan köpeköldüren gibide bu değil baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 8 lira mı bu şimdi ben de alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 her modeli ucuz değildir. modelde yazmıyor üstünde. gamay cinsault alicente üzümü diyor küçük harflerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 türkiye'de şarap algısı çok değişik ya. kaliteli şarap deyince millet oo hmm 150'den başlar hmm falan yapıyor. ithal şili şarabı desem mesela oo abi 70-100 vardır falan denebilir ama 30 lira 40 lira bişeymiş lan. alıp deneyemedim ama başka yere gidecektim çantada heder olsun istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 abi egitimsiz bir dimag o saraplarin farkini sununu bununu algilayamaz..egitim dedigim de anatomik-fizyolojik olarak uygun olacaksin-super tad reseptorlerin vs olacak- arti bir tadimhanede sana kokulari tadlari ogretecekler.. belgeselin birinde vardi.marketteki en les sarabi -yabancilarin kopekoldureni- alip 2 farkli standa koyuyorlar..standlardan birinde normal bir sarap sisesi normal bir etiket normal bir marka ismi, atiyorum 20 dolar fiyat.. otekinde janjanli bir stand sekil bir sise sekil bir sarap markasi ismi fransizca filan bir jan jan li etiket ve 300 dolar fiyat.. herkes gusto kesilip 300 luk sarap hakkinda methiyeler duzuyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 cumartesi şarabı var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 topiğe hiç gitmeyecek ama şu anglosakson şarap kadehlerinden nerde bulabilirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar