Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 4-5 aydır şarap içmiyorum. 4 kişi 2 şer tl gönderse bi şişe şarap alırım diyip ibanımı vercektim konu açacaktım. gönderen olmasa bile eğlence olur dedim. ama cidden gönderen olursa ve şarap alırsam tütün filtresi yok dedim gidip filtre alıyım önce tütüncü kapanmadan. gelirken yolda 20 tl buldum ADASFADFSAGHODGGHİOAHNİBVN http://i.hizliresim.com/d54aL4.jpg
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 gelirkende düşünüyodum kesin fistan allah versin yazar bende yapıştırırım cevabı hani sen allaha inanmıyodun diye. şimdi allah mı vermiş oluyor yoksa şarap tanrısı dionysos un işimi bu. ilk yudumlar bunları düşündürüyor hadi hayırlısı. canımı da youtube da şu önerilen video çektirmişti. http://www.youtube.com/watch?v=R1ChgCFChCU
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 adam kendine özel habitat yaratmış o nasıl bir ortam lan.
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 harcamadan eve mi getirdin e şarabı nası aldın
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 imamizer said: 8 liraya şarap mı var bu arada? Kopek olduren
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 fatih'in işi bu http://www.youtube.com/watch?v=8QDq98EKo9M
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Bi 8 lira bulamamak nasil bi yasam turu ya. Biraz anlat mal ne yiyor iciyorsun. Otobus , taksi kullaniyor musun
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 yerdeki 9 lu çokomel kutusu. koltuğun üstünde de abur cubur paketleri var. tepsiyle yatarken kucağa almak rahat oluyor fanı kapanmıyor. fistan bak aklında olsun bi gün gene canım şarap çekerse direk konu açıcam zor durum kontenjanım olsun. evin bir apartman gerisinde buldum zaten. kimse görmesin diye hemen eve girdim sdsfadasaf bu christellede sevmediğim bişey vardı anladım şimdi. ne alakası var aq bunun still got the blues la. çok bozuyor dozunda yapmıyor improvezeyi.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 internete 3g modemden mi baglaniyorsun
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 @fenn valla 8 lira buluyorum fazlasınıda buluyorum. otobüs derdi felan yok sahil bölgesi her yere bisiklet. sabah sahilde 45 tane şişe topladım mesela 10 tl ediyor ama hepsini birden satamıyosun. markette boş kasa kadar veriyosun gerisi bekliyor. yarına olsa bulurdum 8 tl yi. bi yerde testi var mesela antikacıya satardım kablo bulurdum yada bakır ne biliyim.
spompas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 adam fotoda fakirliğin el kitabını yazmış :(
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mal anne baban veya esin cocugun veya sevgilin yok mu? Bu paralarla gecinilmesi zor.
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 fakir başka bişey benim farklı bi durum. fakir olmam için zengin olmayı istemem lazım. ayvalıktayım. demin bi topikte yazdım istanbulu özledim. istanbula gitmem lazım 3-4 ay içinde. bi ayvalık bi ankara bi istanbul 5 senedir 3 ayrı hayat gibi. istanbul bambaşka. demin yazdım istanbula haydarpaşa garına elimde bavula inişim aklımda 5 sene önce. koduğumun istanbul edebiyatı işte. macera meydan okuma. gerçi ben diyordum oğlum istanbul niye yeniyim seni ben, düşmanmıyız sanki. istanbulla ilgili en güzel anım istiklali baştan sona elimde dibinde 4-5 yudum kalmış şarap şişesiyle, tren rayının ortasından geçişimdi. o an bi tek ben vardım dünyada.
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ne var abi fotoda anlamadım ben? dağınıklık mı?
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Tableti bu arkadaşa vermeliydiniz. Gözlerim doldu yeminle. http://www.youtube.com/watch?v=kJU0VG6S_zM
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 masa 50 sene öncesine ait, laptop desen çözünürlük fakiri. Tepsi ne olm? Çok fakirsin lan üzüldüm.
masa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mal istanbula geldiğinde haber et, beraber içelim
Öne çıkan mesajlar