Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC mi, Konsol mu? (ps4 / xone)

totemic

Öne çıkan mesajlar

bıngıl konsolda ekle beni yorm-a psn id' im bitiricem seni olm çıplak resimlerimi gödnercem oyun oynarken sen evlendikten sonra. evlenenler o konsolu alsın demek ha. bitirdim olm seni

oyun hayatınla oynayacağım kadın resimli psn hesabı açıp mesajlar atacağım. bak ya evlenenler o konsolu alsınmış mış. bizde gamer ız olum birazcık süremiz azaldıysa nolmuş yani? hanım oynasın diye little big planet aldım elini sürmedi . derdim büyük. bilsem başka oyun alırdım duruyo öyle ;_;

dana22 seni de bitiricem ;_;

bu arada pc siz bende yapamam orta sınıf pc imle herşeyi oynuyorum ;_;
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

evliligi fazla buyutuyorsunuz sanki :)

ne olacak abi evlenince :) istedigini oyna istedigini al istedigine zaman ayir..

esi dogru sec yeter :P

edit : iki tanede cocuk var bende :D

Ben baya dert çektim o yoldan , en sonunda gerizekalı diziler izlenirken oflayıp pufflayıp dizideki karakterlere ana avrat sövmeye başlayınca hadi sen ps'in başına otur canıms'ı kaptım :) :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi hevesle xbox one ve ps4'ü birer ay arayla aldım, onlardan önce de vita almıştım. Ben de evliyim, şöyleki televizyonda izlediği bir şey varsa o an konsol oynamak yalan. O yüzden pcde takılıyorum.

Ayrıca konsollara ve oyunlarına verdiğim paraları kıyaslayınca pc çok daha ekonomik. Yeni nesilin exclusive sayısı da ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...