GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 bıngıl konsolda ekle beni yorm-a psn id' im bitiricem seni olm çıplak resimlerimi gödnercem oyun oynarken sen evlendikten sonra. evlenenler o konsolu alsın demek ha. bitirdim olm seni oyun hayatınla oynayacağım kadın resimli psn hesabı açıp mesajlar atacağım. bak ya evlenenler o konsolu alsınmış mış. bizde gamer ız olum birazcık süremiz azaldıysa nolmuş yani? hanım oynasın diye little big planet aldım elini sürmedi . derdim büyük. bilsem başka oyun alırdım duruyo öyle ;_; dana22 seni de bitiricem ;_; bu arada pc siz bende yapamam orta sınıf pc imle herşeyi oynuyorum ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 evliligi fazla buyutuyorsunuz sanki :) ne olacak abi evlenince :) istedigini oyna istedigini al istedigine zaman ayir.. esi dogru sec yeter :P edit : iki tanede cocuk var bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 haha abi istediğini gönder ayıpsın ESO PS4'e çıksın beraber oynarız, tam konsol mmo'su. dün destiny denettim, baya sevdi das das das farmer olarak yetiştirmeyi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 gencler akbille karistirmissiniz evlenip coluk cocuga karismayi..ole bas gec le olmuyor o isler..sorumluluk kol boyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 forumda evli adamların yarısından çoğunda bacak kadar çocuk var abi, ne bas geçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yok o anlamda bas gec demek istememistim..bekara kari bosamak kolay gelir derler ya ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Biz bu zamana kadar local co-op plan oyunlardan diablo 3 / rayman / lbp 3 / child of light / helldivers / how to survive oynayip bitirdik hatun ile bu ara shiftlings oynuyoruz magicka 2 bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 gokturk'un kalbine inecek üstüne gitmeyin BOŞANMA DAYANAĞI NEDİR? COOP OYUN OYNAYAMIYORUZ SAYIN YARGIÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Kanuni said: evliligi fazla buyutuyorsunuz sanki :) ne olacak abi evlenince :) istedigini oyna istedigini al istedigine zaman ayir.. esi dogru sec yeter :P edit : iki tanede cocuk var bende :D Ben baya dert çektim o yoldan , en sonunda gerizekalı diziler izlenirken oflayıp pufflayıp dizideki karakterlere ana avrat sövmeye başlayınca hadi sen ps'in başına otur canıms'ı kaptım :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Aahah epik taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 pattisliborek said: Aahah epik taktik. Hatun taktiği hacı direk , normalde ben ps başına oturduğumda o söyleniyorken ben oturmadığımda söylenmeye başladım direk işe yaradı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 olm benim hanım destiny den nefret ediyor o arada çıkan müzik var deli müziği gibi destiny destiny valla atıcam camdan play siteyşını edi. bende pc de dota oynuyorum şimdi de ona sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Boyle seylerde bastan cizmek gerek cizgiyi sonradan olacak kazanilacak seyler hea onu da cezbedecek birsey bulunursa belki o zamanda koca kutuphanede tek oyuna takili kaliyorlar. Edit: Demin atlamisim bitirdigimiz bir diger oyunda never alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Biz ayrılmadan önce Towerfall: Ascencion oynuyorduk. Sürekli yeniliyor diye küsmüştü bana. Sonra bilerek yenildim, yine surat yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Burdaki konuyu actim yazin oyniycam ltb3 u sakin silme vaktim mi var! Dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Ben bi hevesle xbox one ve ps4'ü birer ay arayla aldım, onlardan önce de vita almıştım. Ben de evliyim, şöyleki televizyonda izlediği bir şey varsa o an konsol oynamak yalan. O yüzden pcde takılıyorum. Ayrıca konsollara ve oyunlarına verdiğim paraları kıyaslayınca pc çok daha ekonomik. Yeni nesilin exclusive sayısı da ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 o yuzden bizim evde 3 tv var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ha hic konsol kurup da oynayayim diye dusunmedim cocuklar isterse yaz tatilinde kuruluyor konsollar..haftasonlari da ipad le oynuyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Adamda edit tusu yok boyle boyle post kasiyor yazdiklarinin uctebiri editlemeden cift post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 abi editleyince bir de altina neden editledigini yazmak durumunda kaliyorsun uzun uzun saibe olmasin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Genwa said: televizyonda izlediği bir şey varsa o an konsol oynamak yalan. wii u' yu sadece şu yüzden çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Bende PC Master Race kafasindaydim. Sirf Destiny oynamak icin PS4 aldim. Sikilinca kaldiririm PS4'u rafa diye dusunuyordum ama suan PCnin yuzune bakmiyorum. Koltukta tosmikleri yayarak buyuk televizyonda oyun oynamak gibisi yok. Canavar gibi PC yatiyor kosede simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar