Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kontratin sonunda ofiste bos bos oturmak ya da oturmamak.

di

Öne çıkan mesajlar

Kararsiz kaldigim bir olay yok aslinda ama konusunu acayim, kim ne diyecek bi goreyim istedim.

Yarin kontratimin son gunu lakin ben isimi coktan bitirdim, bildigin bayginlik geciriyorum ofiste zira baska bir isle de ilgilenemiyorum, tekrar tekrar donup duruyorum ayni proje ustunde. Yarin ise gelmeme luksum var ama calistigim sure saat kadar para aliyorum. Haliyle gelmezsem yarin icin para alamiyorum.

Simdi esas soru su;

Bos oturacagini bildigin halde ise gelip havadan para mi almak yoksa yeter gelmeyeyim artik deyip paradan vaz mi gecmek? Sirketi maddi acidan etkileyen bir durum olmadigi halde etikten yana mi olmak ?

Kara vermeyi zorlastirmasi acisindan bir iki de miktar belirteyim.
1 - Gelmeyecegim gun icin kaybedecegim para £300, sirketin cebinde kalacak £300 + araci komisyonu
2 - Sirketin bu ay kestigi fatura tutari £300K+.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
O 300'e alabileceklerini düşün, ya da bir gün boş oturarak bir ayın faturalarının parasını fazlasıyla çıkaracağını.

Ama bunların bir daha iş verme ihtimali varsa böyle bitti abi, son gün sizde kalsın de tabii, altın ve kaz olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadamdan konusmalarina gerek yok canim, gayet biliyolar. Lead developer'in yanima gelip dedigi sey "ekipteki en pahali asset sensin ama kimse sallamiyo nedense ustunde calistigin projeyi" deyip canimi sikmisligi var. Niyeti o degildi gerci elemanin da, oyle cikti agzindan.

Ha bi de isi tamamen tahminler ve varsayimlar ustune bitirdim ben. Nolcak ne bitcek hic bi fikrim yok ama yazdigim kod icin onayimi aldim. Gerisini umursamiyorum o yuzden.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

aracı kurum kızabilir la olm napıyon diye...

senin patron aracı değil mi sonuçta? onların yorumu da önemli

Araci kurum recruitment agency abi. Ben calistigim surece para kazaniyo onlar da. %10-%30 arasinda bi komisyonlari var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...