di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Kararsiz kaldigim bir olay yok aslinda ama konusunu acayim, kim ne diyecek bi goreyim istedim. Yarin kontratimin son gunu lakin ben isimi coktan bitirdim, bildigin bayginlik geciriyorum ofiste zira baska bir isle de ilgilenemiyorum, tekrar tekrar donup duruyorum ayni proje ustunde. Yarin ise gelmeme luksum var ama calistigim sure saat kadar para aliyorum. Haliyle gelmezsem yarin icin para alamiyorum. Simdi esas soru su; Bos oturacagini bildigin halde ise gelip havadan para mi almak yoksa yeter gelmeyeyim artik deyip paradan vaz mi gecmek? Sirketi maddi acidan etkileyen bir durum olmadigi halde etikten yana mi olmak ? Kara vermeyi zorlastirmasi acisindan bir iki de miktar belirteyim. 1 - Gelmeyecegim gun icin kaybedecegim para £300, sirketin cebinde kalacak £300 + araci komisyonu 2 - Sirketin bu ay kestigi fatura tutari £300K+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 git farmville oyna oturdugun yerden para kazan az türklük yap çakal ol it ol ankara bebesi ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Gelme, bu akşamdan itibaren 36 saat keyfini sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Etiklik bir olay yok ya, kontratı yaparken düşünecekti şirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 heartstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 hehe acik ofis ya. kabak gibi gorunuyo ekranim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 git ve o parayı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Bright said: Etiklik bir olay yok ya, kontratı yaparken düşünecekti şirket. Peki isi zamaninda bitiremeseydim nolcakti ? Onu kim dusuncekti mesela ? Her turu alakasi var abi etikle. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Bitiremesen yeteneksiz olacaktın. İstediğin açıdan bak, senin cebine giren para kimsenin ağzındaki lokmadan kesilmiyor o kadar büyük şirkette, tepedekinin kar marjından kesiliyor ki zaten o da para içinde yüzüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 olay 1 hafta 10 gün olsa etik derdim de 1 gün için ne onlar sorun eder ne sen sorun et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 keyfin yerindeyse uzat uzatabildiğin kadar. paralelde başka projeyle ilgili bağlantıları kurabilsen ne iyi olur pat diye geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 asıl gitmezsen etik olmaz. kontratına sadık kal, git ekstra iş yap. çayı sen demle mesela, ya da kek yap ne bileyim çiğ köfte partisi ver öğlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Yine calismamis oluyorum onlari yaparken. Timesheet'e girmiyorum molalari yemek arasini falan. edit : "iyi guzel mangal yaptin terasta ama biz istemedikki"ye doner diye diyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 caktırmadan patinın sisteme calıs. uzaktan bakınca hepsi code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 O 300'e alabileceklerini düşün, ya da bir gün boş oturarak bir ayın faturalarının parasını fazlasıyla çıkaracağını. Ama bunların bir daha iş verme ihtimali varsa böyle bitti abi, son gün sizde kalsın de tabii, altın ve kaz olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 yuzune hicbirsey demeseler bile, isi bitirmis bos bos gelmis aylaklik yapiyor uc kurus para icin diye arkandan konusurlar. ve gayet hakli olarak konusurlar tabi. isim bitti yarin gelmiyorum, bi sikinti olursa ararsiniz hadi eyvallah diyip giderdim ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ingilizlerden bahsediyoruz. iş için ayrılan bütçe sana teklif edilen max billableın üstündedir kesinlikle git paranı al çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 aracı kurum kızabilir la olm napıyon diye... senin patron aracı değil mi sonuçta? onların yorumu da önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 1. şıkkı oyladım ama kendim o durumda olsam kesin gitmezdim eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Arkadamdan konusmalarina gerek yok canim, gayet biliyolar. Lead developer'in yanima gelip dedigi sey "ekipteki en pahali asset sensin ama kimse sallamiyo nedense ustunde calistigin projeyi" deyip canimi sikmisligi var. Niyeti o degildi gerci elemanin da, oyle cikti agzindan. Ha bi de isi tamamen tahminler ve varsayimlar ustune bitirdim ben. Nolcak ne bitcek hic bi fikrim yok ama yazdigim kod icin onayimi aldim. Gerisini umursamiyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Ben olsam erken bitirdiğimi karşı tarafa bildirip güven tazelerdim. ya da böyle düşünebilirsin: Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 elesso said: aracı kurum kızabilir la olm napıyon diye... senin patron aracı değil mi sonuçta? onların yorumu da önemli Araci kurum recruitment agency abi. Ben calistigim surece para kazaniyo onlar da. %10-%30 arasinda bi komisyonlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ... derken Lead Dev geldi yine, bi is var yeaa acil, 1 hafta daha dursana dedi. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 yalnız günde 300 pound alıyorsan takdir ettim. londra gibi eşşek gibi pahalı şehir olsa bile güzel para baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 saat 300 pound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar