Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Androidin dovusurken bruce lee yataktan kalkarken yururken teneke adam moduna gecisi.. Pricey:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 30 dk dayanabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Sonuna kadar git bari. Sonunda bir sey oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Diziyi bir an türkler falan yaptı sandım. turist ömer uzay yolu tadında bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Cizgiromanin sonuna geldiler bu arada, bundan sonrasi daha guzel olabilir, ya da kotu. Gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ilk bölümü izledim. Kötü gibi. android ölür hemen umarım. Ya da gözlerini çıkartsınlar. çok gıcık her seferinde kapaması. Taşak geçer gibi lan dizinin ilk bölümü. sıska erkek desen, dünyanın en kötü oyuncusu gibi. ama gene de 2. bölümü izleyeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Abi asiri kotu ya sdf. 2. Bolumu de izledim usenmeyip ama rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ben de 2. bölümü izledim. baya kötü. cidden bok gibi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 dizide izlenicek tek şey 2 numara'nın poposu. ama that ass..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Tihihihi Dizi cok eglendiriyor ya ne guldum :) arrow gibi B type dizi.. Nanitlerimde biriken statik enerjiyi kullandim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 7. Bölüm benim açımdan her anıyla efsaneydi. Dialoglar çok esprili idi. Eger robot yapay zeka seviyorsanız kaçırmayın. Ex machina dan kat ve kat daha iyi idi. gereksiz bilgi "Robotlar, ilk kez öz farkındalık testini geçti. New York Rensselaer Politeknik Enstitüsü AI (Yapay Zekâ) ve Reasoning (Mantık) laboratuvarı araştırmacıları, piyasada bulunan “Nao” robotlarına bir test uygulayıp robotların kendi varlığının farkına varabildiğini açıkladı. Yapay zekâ, tahmin ettiğimizden de önce hayatımıza girecek..." said: Bu Nao robotların yalan söyleyebildigini biliyormuydunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 adamlar o dondurulmuş uykudan uyanıyolar sonra ftl çalıştırıp ışınlanarak gidecekleri yere gidiyolar ya.. lan maden 2 dk da istediğin yere ışınlanabiliyon ne diye dondurdunuz kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Gemi paso FTL de zaten, nereye gittikleri belli degil, ceplerinde para da yok adam gibi. Chillin in space bro tadinda takiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Osuran_boğa said: adamlar o dondurulmuş uykudan uyanıyolar sonra ftl çalıştırıp ışınlanarak gidecekleri yere gidiyolar ya.. lan maden 2 dk da istediğin yere ışınlanabiliyon ne diye dondurdunuz kendinizi. O sanki birileri bunlarin hafızayı silip birakiyodu gemide. Ben mi yanlış hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 FTL ile bile uzun suren yerlere gitmek icin? :D edit: o gecmislerini gordugumuz bolum baya iyiydi bence story development acisindan, adamlar hadi suc yapak ehi ehi diye aranan olmamislar hep gote gelmisler falan. o bolum disinda hep cerezlik ama sci fi yoklugunda gider diye izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 çok dandik dizi ama her bölümü izliom cumartesi düşünce asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 kendinden bu kadar nefret ediyorsan kes bilekleri atla camdan asagi panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Osuran_boğa said: adamlar o dondurulmuş uykudan uyanıyolar sonra ftl çalıştırıp ışınlanarak gidecekleri yere gidiyolar ya.. lan maden 2 dk da istediğin yere ışınlanabiliyon ne diye dondurdunuz kendinizi. uyandıktan sonra kalan kısım ftl ile 2 gün sürüyordu son bölümde de söylediler uyuyarak masraftan kaçıyorlar ayrıca yaşlanmanın etkisini de azaltıyor. Ben scifi ci amcaların yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Hayat akip gidiyor uyuyarak cok anlamsiz diyecemde, bir geminin icinde 5 tane dallama, oyle hayat olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 knox said: kendinden bu kadar nefret ediyorsan kes bilekleri atla camdan asagi panpa 3 syfy dizisi var ucu de dandik amk defiance, killjoys ve bu ama yoklukta izlioz iste napak. Firefly var da mi izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ben sadece ilk 2 bölümü izledim de.ne bileyim hani diğer gemiden kaçmak için ftl ile asıl rotalarının olduğu yere ışınlanıyolar orda iç vakit geçmemiş gibiydi.olabilir tabi ben zaten ilk gözüme çarpanı söledim çok fazla böle şey oluyor ondan dayanamadım diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Sci fi tema olsun gerisi yalan dolan olsun demisler sigir karakter gelisimi Kaptan hatun kisinin en ufak indication vermeden en hanzo adamin kucagina atlamasi epic fail. Fan service diyecem o da degil, bu kadar kotusunu baska yerde gormemistim. Sonra donup bizim salak oglana yeniden asilmasi, aman aman. Kevase droid i kiskanip dekolte takilan kalas android diye de devam edecem de yazmakla bitmez. Surekli bir FTL deyiz havasi, nereye gittikleri ne bok yedikleri belli olmayan 5 yarim akillinin maceraleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Ilk sezon bitti, toplu izlemek icin biriktiren var ise. fuuuuuuuu Oyle boyle kotu bitmedi, iptal olacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 iptal olursa firefly gibi yer gok inler internet duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 hiçbir şey olmaz çünkü bokubok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar