Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Matter (2015) - SyFy

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
7. Bölüm benim açımdan her anıyla efsaneydi.
Dialoglar çok esprili idi.
Eger robot yapay zeka seviyorsanız kaçırmayın.
Ex machina dan kat ve kat daha iyi idi.

gereksiz bilgi

"Robotlar, ilk kez öz farkındalık testini geçti. New York Rensselaer Politeknik Enstitüsü AI (Yapay Zekâ) ve Reasoning (Mantık) laboratuvarı araştırmacıları, piyasada bulunan “Nao” robotlarına bir test uygulayıp robotların kendi varlığının farkına varabildiğini açıkladı. Yapay zekâ, tahmin ettiğimizden de önce hayatımıza girecek..." said:

Bu Nao robotların yalan söyleyebildigini biliyormuydunuz ?

Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

adamlar o dondurulmuş uykudan uyanıyolar sonra ftl çalıştırıp ışınlanarak gidecekleri yere gidiyolar ya.. lan maden 2 dk da istediğin yere ışınlanabiliyon ne diye dondurdunuz kendinizi.

uyandıktan sonra kalan kısım ftl ile 2 gün sürüyordu son bölümde de söylediler uyuyarak masraftan kaçıyorlar ayrıca yaşlanmanın etkisini de azaltıyor. Ben scifi ci amcaların yalancısıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sci fi tema olsun gerisi yalan dolan olsun demisler

sigir karakter gelisimi

Kaptan hatun kisinin en ufak indication vermeden en hanzo adamin kucagina atlamasi epic fail. Fan service diyecem o da degil, bu kadar kotusunu baska yerde gormemistim. Sonra donup bizim salak oglana yeniden asilmasi, aman aman. Kevase droid i kiskanip dekolte takilan kalas android diye de devam edecem de yazmakla bitmez.

Surekli bir FTL deyiz havasi, nereye gittikleri ne bok yedikleri belli olmayan 5 yarim akillinin maceraleri.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...