KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 arkadaşlar. outlook da eposta yazarken nereye dokunduysam aniden bütün karakterler bit gibi oldu. yukarıdan karakterleri büyütüyorum yazdıklarımı görebilmek için ama tabii ki karşı tarafa arial 72'de göndermek istemiyorum(ki zaten göndermeden önce yeniden arial 10'a küçültüyorum). Ama neticede nedir sıkıntı?nasıl çözerim?hadi bir el atın,nasıl outlookta eposta ekranımda bu sorunu hallederim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 CRTL+ Mouse scroll yapmış olmayasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 sağ altta %'li bi sayı ve altında bi bar olması lazım. orayı %100 yap geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 abi yardım çözemedim sorunu control+mouse scroll yapmışsam nasıl çözeceğim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 CTRL'e basarken scroll'u ileri itersen zoom yapar kendine doğru çekersen zoom out yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 kuddusi ss at bakam. olay cidden ctrl + scroll ise asistan falan tut olm kendine, patiden remote yapip senin icin mail atcak 1 milyon adam bulabilirim dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 outlook'un sag alt tarafında 100% yazan zoom bolumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ya birak 72 punto gitsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 sağolun arkadaşlar valla tıpkı sıkıntı aniden ortaya çıktığı gibi çözümü de aniden buldum outlook expressteki seçenekleri biraz kurcaladım,orada yakınlaştır diye bir sekme var oradan hallettim tenks e lat (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bir daha aynı problem olursa alt tuşuna basarken f4 tuşuna bas. otomatik olarak eski haline döndürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Outlook express türkçe olmasına rağmen kullanamamış adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 (tu) bilmiyordum,öğrendim.sağol. ben de safım canım. şimdi anlayarak okudum da, az değilsin bıngıldak. bir gün olur da bir yerde paticik buluşması vs nedeniyle tanışırsak az ne olduğunu söyleyeceğim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bingildak said: bir daha aynı problem olursa alt tuşuna basarken f4 tuşuna bas. otomatik olarak eski haline döndürür. o bayagi ilkel haline dondurur yalniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bingildak said: bir daha aynı problem olursa alt tuşuna basarken f4 tuşuna bas. otomatik olarak eski haline döndürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 KuddusiMavra said: şimdi anlayarak okudum da, az değilsin bıngıldak. bir gün olur da bir yerde paticik buluşması vs nedeniyle tanışırsak az ne olduğunu söyleyeceğim. B)- ibnemi demek istedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar