quixef Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 http://binarybeast.com/xHS1504224#brackets http://binarybeast.com/xHS1504224 Fikir alışverişine başlayalım diye açıyorum başlığı. Benim konuyla ilgili fikirlerim şöyle: - Lig olayı gereksiz uzatıyor, doğrudan eleme usulü - Her aşama için 3 günlük bir zaman aralığı belirleyeceğiz, o 3 gün içerisinde rakipler ne zaman anlaşırlarsa o zaman oynayacaklar, ancak bir kere bir maç tarih ve saati üzerinde anlaşılıp turnuva yöneticisine bildirildiğinde, o saat ile bağlı olunacak, taraflardan birinin 15 dk. gecikmesi halinde hazır bulunan taraf maçı kazanmış sayılacak. - Maçlar BO5, Conquest stili. Yani kazanan deck değiştirmek zorunda, kaybeden ister değiştirir, ister değiştirmez, deck banlamak diye bir şey yok. Fikirlerinizi alalım, hep beraber daha iyi turnuvalara sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 her şey iyi güzel de deck banlamak niye yok la? ha bi de 15 dakka geç kalınca elenmek extreme baya. atıyorum bi yağmur yağsa istanbulda zaten evine 2 saat geç kalıyorsun. veya random bir şekilde trafik olduğunda bile 1 saat geç kalabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Deck banlamak yok, çünkü herkesin 3 decki var ve kazanmak için 3 deck ile de rakbi yenmen gerekiyor bu sistemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 binarybeaastte yapmıştık 3. turnvayı orda self reporting olayı var, gayet akıcı gitmişti turnuva, excellerle falan ugrasmana gerek yok hiç conquest +1 bo5 cok gibi ama bana uyar turnuva topiginde de demiştim, şu blackrock winglerinin hepsi acıldıgı zaman yapalım turnuvayı meta settle olmadan; daha farklı farklı deckler görürüz keyifli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 hs gibi bi oyunda bo5'ın altı bence kötü. face hunter gibi spastik deckler olduğu sürece conquest format tercihi çok iyi. benimki hariçten gazel okumak gerçi, 2 class legendaryimle bulaşma niyetim yok zira. herkese bonne chance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 sabonis said: her şey iyi güzel de deck banlamak niye yok la? ha bi de 15 dakka geç kalınca elenmek extreme baya. atıyorum bi yağmur yağsa istanbulda zaten evine 2 saat geç kalıyorsun. veya random bir şekilde trafik olduğunda bile 1 saat geç kalabiliyorsun. İlk kısım cevaplanmış, ikinci kısım ise basit: Maç saatini herşey yolunda gittiğinde evine varacağın saatin 5 dakika sonrası olarak değil 2 saat sonrası olarak belirlersin. Bu konuda serbesti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 10da evde olacaksan, 12ye vermek zorundasın yani saati. mantıklı mı? neyse canım nasıl yapıyorsanız yapın, uyulur bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Çok uzun sürüyor diye kimse sallamadı bu sefer. Zaman olayını çözersek iş tamamdır. Hem telefonlara falanda geldi millet telefondan da oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 evet telefona gelmesi büyük etken. muhtemelen bu sefer daha kısa sürebilir. kayıt işi challonge'dan herkes kendi yapsın bir kişi uğraşmasın eğer oyuncular kendileri battle taglerini yazmazsa direkt diskalifiye geçen öyle tanımadığım bir turnuvaya girdim mail ile uyarı geldi maçınız var diye girdim kaybettim çıktım aynı gün turnuva bitti resmen... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 http://binarybeast.com/xHS1504224 Signup etmeye çalışın bakalım, ne olacak. Daha önce kullanmadım Binary beast, eğer kullanıcı adınız yoksa Btag iniz şeklinde kayıt olursanız faydalı olur. (XXXX#1234) gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 katıldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 groups to single elimination yapmayalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Aşırı uzuyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bende tıkladım teraziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 katıldım. pati dışından katılmak isteyen olursa arkadaşlarmızdan katılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Katılsınlar tabi, 32 yi tamamlar tamamlamaz vericez coşkuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 İteklemezsek tamamlanmaz biliyosunuz dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Bu turnuvaya da köri kokan destelerimle renk getireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 12 kişi kayıtlı hadi biraz reklam yapında dolduralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 quixef said: . - Maçlar BO5, Conquest stili. Yani kazanan deck değiştirmek zorunda, kaybeden ister değiştirir, ister değiştirmez, deck banlamak diye bir şey yok. Kazaninca deck degistirmek mi zorunda yoksa kazandigi deckle bir daha oynayamiyor mu? ornek deck 1 ile kazandi deck2 ile kaybetti deck 1 e geri donemiyor heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kazanan deck eleniyor conquestte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Ben de katılmak istiyorum ama hem yeniyim hs'da hem de ilk olcak böyle bir turnuva. Lig usulü değilse eleme de değil herhalde kaybeden deck değiştircek diyorsunuz? 3 lost mu eleniyor arenadaki gibi? Bilale anlatır gibi anlatabilecek var mı Bir de ben daha noob olduğumdan güvendiğim bir deckim var onun böyle 1 kart değişik halini başka deck diye yutturma açık gözlülüğünü yapabiliyor muyuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar