dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Kemerburgaz göktürk tarafında http://www.forestanbul.com/ Gidin, görün. Müthiş eğlendim. Alman ve Türk ortaklığında açılmış harika bir eğlence alanı. Paintball'da var. Ağaçlar üzerinde kolaydan en zora parkurlar var.Her parkurun sonunda zip line var telden kayarak parkuru bitiriyorsunuz. En son 2 parkuru tamamlayamadım o kadar spor yapmama rağmen ölüyordum bıraktım. Çok sağlam kondisyon isteyen yer eğer hepsini tamamlayacağım diye hırs yaparsanız =) Neyse gitmeden önce sağlam kahvaltı yapın Giriş 50 TL Eğer her şey dahil (atlama/tırmanma duvarı ve dev salıncak) 70 TL Tüm gününüzü alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Vay be çok iyiymiş, hemen Ankara'ya açmak için girişimlere başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 1 nisan'da açmışlar epey muhabbet ettik saat 7 de çıkarken kaç kişi geldi dedim 128 kişi gelmiş bugün =) çok yabancı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 suraya gidene kadar belgrada giderim mis gibin heyvanat da gorebilirim akıllı bi sirin olursam amele gibi ne kosturcam allasen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 benim eve 5 dakka bu. açılsın diye bekliyorduk zaten. bi gidelim arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 oha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 sirket icin aktivite bakiyordum, guzel gorunuyor da bizde yas ortalamasi 40li yaslarda. uyar mi yoksa genc isi mi tamamen acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 bir kısmınızın son parkuru olabilir aga kondisyon yoksa aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 70 TL verip hem paintball, hem oryantiiring, hem hoplama zıplama, hem başka şeyler falan mı yapıyoruz şimdi? Oha lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 paintball'u nasıl, oynayan olursa parkuru, fiyatları, alet-edevatı ve hakemleri değerlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 şirket etkinliği yapmalık tam. sonunda da mangal.. mekanı kapatabiliriz aslında. güzelmiş, bi kaç ufak eksiği var sadece.. bunun gibi başka yerler de var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 70 TL ye paintball dahil değildi. 30 TL verirseniz onu da dahil ederler ya da daha fazla gelirseniz zaten pazarlık yaparsınız belli olmaz. Kesinlikle çok uzun zamandır istanbul'da geçirdiğim en keyifli cumartesiydi. Şahsen çok eğlendim Mesela bir parkur var orada 2 kişi ilerlemek zorundasınız Spor yapan ancak köpek gibi içen biri olarak iyi kahvaltı yapmadım son 2 parkura giremedim bile hatta en zordan bir önceki (aslan parkuru) bildiğin asılı kaldım staff gelip kurtardı :) Mangal yapacak da harika yerler var ama burada müthiş bir efor sarfediliyor mangala hal kalır mı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 mangal timini klübede bekletiriz, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 grup olarak mı gitmek lazım yoksa 2 kişi gitsekte katılabilir miyiz aktivitelere paintball falan gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 paintball için sanmıyorum hazır bir ekip beklemiyor :) ama parkurlar için tek başına gitsen bile katılabiliyorsun dağınık zaten biz 10 kişi gittik ama parkurda sıra oluyor diye herkes kafasına göre takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar