µh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 çok varoş bir muhabbet olmuş .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Ya benim anlamadığım varoşluğun nesi kötü. Ben gayet seviyorum varoş insanları. Candan oluyorlar lan bir kere. İnsanları varoş diye ayırmak çok mantıksız. Ben severim hotkütür hatun. Paldır paldır konuşacak. Seksi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Varsa bi derdiniz basin sikayet butonuna, birbirinize hakaret edip durmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Sequo said: Ya benim anlamadığım varoşluğun nesi kötü. Ben gayet seviyorum varoş insanları. Candan oluyorlar lan bir kere. İnsanları varoş diye ayırmak çok mantıksız. Ben severim hotkütür hatun. Paldır paldır konuşacak. Seksi geliyor bana. varoş tanımları birbirinden farklı ve değişik heralde insanların sorun burdan kaynaklı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 sizi gidi zevksiz cahiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 o kadar koyup cara delevigne koymuyosunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Fistan said: Sequo said: Ya benim anlamadığım varoşluğun nesi kötü. Ben gayet seviyorum varoş insanları. Candan oluyorlar lan bir kere. İnsanları varoş diye ayırmak çok mantıksız. Ben severim hotkütür hatun. Paldır paldır konuşacak. Seksi geliyor bana. varoş tanımları birbirinden farklı ve değişik heralde insanların sorun burdan kaynaklı sanırım Aynen öyle. Çoğu kişi varoş kültürü homeless gibi sanıyor. Ben size varoşluğun nasıl bişey olduğunu anlatayım. Nişantaşında büyümeyip, yemeği midpointten ziyade evinde yiyen. bale yada piyano kursuna değil de, mahalle maçlarında büyüyen, ip atlarken, yakar top oynarken büyüyen insandır varoş. Hadi kalk reina ya gidelim dendiğin de; 'ya gereksiz para oralar ve kasıntı gel gidelim galata köprüsünde rakı balık yaparız' cevabı veren hatundur varoş. Hasta olduğun da -Ay bana da geçmesin hemen doktora git- diyen değil de -ben sana bi çorba yaparım bide masaj hemen ayağa kalkarsın- diyen hatundur varoş. Çünkü annesinden öyle görmüştür. Parasız pulsun kaldığında -ay ben babamın evinde böyle bişey görmedim boşanalım- diyen değil de -ne olacak aşkım klübede de yaşarım senle- diyen hatundur varoş. Miden bulanıp kustuğunda bir yandan sırtını sıvazlarken diğer yandan da kus kus rahatlarsın diyen hatundur. Eliylede o kusmuğunu temizler. Senin için yeri gelince kavga eder, kıskanır, ölümüne bağlanır. İşte ben bunları seviyorum. VAROŞ CANDIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 kara koymayın abi selahattin demirtaşın gabar pozunda yanında duran kaırlar gibi. abv kara delevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Sequo said: Fistan said: Sequo said: Ya benim anlamadığım varoşluğun nesi kötü. Ben gayet seviyorum varoş insanları. Candan oluyorlar lan bir kere. İnsanları varoş diye ayırmak çok mantıksız. Ben severim hotkütür hatun. Paldır paldır konuşacak. Seksi geliyor bana. varoş tanımları birbirinden farklı ve değişik heralde insanların sorun burdan kaynaklı sanırım Aynen öyle. Çoğu kişi varoş kültürü homeless gibi sanıyor. Ben size varoşluğun nasıl bişey olduğunu anlatayım. Nişantaşında büyümeyip, yemeği midpointten ziyade evinde yiyen. bale yada piyano kursuna değil de, mahalle maçlarında büyüyen, ip atlarken, yakar top oynarken büyüyen insandır varoş. Hadi kalk reina ya gidelim dendiğin de; 'ya gereksiz para oralar ve kasıntı gel gidelim galata köprüsünde rakı balık yaparız' cevabı veren hatundur varoş. Hasta olduğun da -Ay bana da geçmesin hemen doktora git- diyen değil de -ben sana bi çorba yaparım bide masaj hemen ayağa kalkarsın- diyen hatundur varoş. Çünkü annesinden öyle görmüştür. Parasız pulsun kaldığında -ay ben babamın evinde böyle bişey görmedim boşanalım- diyen değil de -ne olacak aşkım klübede de yaşarım senle- diyen hatundur varoş. Miden bulanıp kustuğunda bir yandan sırtını sıvazlarken diğer yandan da kus kus rahatlarsın diyen hatundur. Eliylede o kusmuğunu temizler. Senin için yeri gelince kavga eder, kıskanır, ölümüne bağlanır. İşte ben bunları seviyorum. VAROŞ CANDIR. tamam da bu varoş demek değil ki mıahhauah cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 DoGMeaT said: selam kesin trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 DoGMeaT said: sizi gidi zevksiz cahiller solucan yemeği olmuş bu kadını da bir bok sanıyorsunuz, beyaz perdede asılı ürün işte, zamanında üzerinden para kazanmışlar, biraz da üzerine çıkmışlardır o sırada, moda ikonu diye pazarlamışlar işte, kerhanelerde ne karılar var bunu ve bunun gibileri cebinden çıkarır, nasıl pazarlandığı önemli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 bu ne lan seviye tespit edilemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Bir an ramses konustu sandım. Ramses'in laneti yayılıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 bakıyım şu konuya b dedim gene kiev otobusu olmus >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 o kadının kaşı şöyle olunca daha güzel göründü gözüme http://i.imgur.com/zO2BV5H.jpg not: kaşlar megan fox'tan arak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 http://www3.jjc.edu/ftp/wdc14/jford/images/Satsuki%20Kiryuin.jpg BUTA-DOMO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Laurelin said: bakıyım şu konuya b dedim gene kiev otobusu olmus >_< Ne otobüsü bildiğin kamyonun damperine atladık gidiyoruz alet edevat elimizde. testesteron püskürtüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 sezen aksu sharon stone muge boz cara delevingne sunlara ince kas şoplayın bakalim bi ne hale gelecekler sonra bik bik konusun densizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Bu kadini guzel bulanlar sadece kadinlar abi. Bi erkek suna guzel demez yani binlerce mukemmel ornek varken. DoGMeaT said: selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 kalın kaş saglık ve genclik gostergesidir, o yuzden bu kada rmanyaklık oldu. tıpkı bronzluk modası gibi bişeydi ince kaş olayı, hayır bide kaşlar nankor cok alındımı bir dahada cıkmıyor ve zaten yaşlandıkça gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Mantikli bi noktadan yaklastin. Kadin acisindan genclik de guc demek oldugu icin kalin kasla herkesin kendini 22 f ist sanmasi dogal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Laurelin said: kalın kaş saglık ve genclik gostergesidir, o yuzden bu kada rmanyaklık oldu. tıpkı bronzluk modası gibi bişeydi ince kaş olayı, hayır bide kaşlar nankor cok alındımı bir dahada cıkmıyor ve zaten yaşlandıkça gidiyor Biz onu sarkmamis gogusle, kaz ayagi ve selulit olmamasiyla .... Anliyorduk. Simdi bildigin harun abi oluyor bazilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Esh said: Bu kadini guzel bulanlar sadece kadinlar abi. Bi erkek suna guzel demez yani binlerce mukemmel ornek varken. DoGMeaT said: selam +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Güzel kız.. Ama sadece bunda güzel durmuş. Başkasında güzel duracak diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar