madcow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Bir gunde emdim. Kaliteliymis. 1. sezonu daha cok begendim ama 2. sezon da gayet iyi ortalarında biraz sıkılsam da. Sensei en iyi.
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 madcow said: Sensei en iyi. iki sezonu üç kelimeyle çok iyi özetlemişsin kardeşim
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ilk sezon daha iyiydi sanki ikinci de sürekli bir drama havası var. gene de her türlü dönem animelerini döver iki sezonu da. s2 < s1 < iroha
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 niye sub çıkmadı ya? bu hafta yok mu diye baktım ama raw çıkmış, sub yok.
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 13 sonraki dramadan bir halt anlamadım
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 4-chan dan düsüncelerimi özetleyen yazıyı koyayım. >S1 Yukino: Cool, calm, collected. methodical, gets shit done, basically female 8man when it comes to helping others (minus the edge) >S2 Yukino: Autism, Spaghetti, "just fucking tell them what your problem is god damn it you retard stop just sitting their like your in a coma" >S1 Yui: 100% waifu material, caring, "lets all be friends!", "YAHALOOOOOO!!" >S2 Yui: I don't think i've cared about a character less in my whole life. literally just sits there as a medium for hikki and yui's autistic interactions. Could have solved everything by confessing 3 episodes in but then where would we find the time for drama? :^) >S1 Hikki: Edgelord. Commentary based around his twisted view of other people and how they act. Actually helps people in his own, special way. We liked him for his faults. Earned the name "8man" for a reason. >S2 Hikki: No longer edgey. All commentary is now focused on the bullshit group drama so it's not as good. Only time we ever see a glimmer of S1 is in interactions with Iroha. Only called "8man" now to perpetuate the meme 13te bildigim sıkıldım. Sanırım ln olaylardan daha çok analiz ve monologlara kaydıgından animesi olmadı pek.
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Commienin OPde yaptığına aptal aptal güldüm OP bitene kadar ahahahahahah sırf bunu yapmak için geciktilerse sağlam bi dayağı haketmişler yalnız.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 reddit'te buldum, direk best girli bu sezonun: http://drop.muratcansimsek.com/Iroha.webm
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 abi daha ilk bölümü izliyorum ama kız kılıklı oğlanla hachimanın olduğu sahneler çok komik lan ahahahah
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 ilk sezona saygı kuşagı http://www.youtube.com/watch?v=86MU2IsNfcc
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 6. bölüme gelince farkettim ki ben irohanın diziye nerede dah,il olduğunu unutmuşum araştırayım derken şunula karşılaştım https://www.youtube.com/watch?v=HYh2EUNnopE ABİ AHAHAHAHAHAHAH
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ya bu arada ben ilk 7 bölümü ziledim de kissanime galiba horriblesubs çevirilerini kullanıyor commie çevirisini mi takip etmek gerek? şimdilik izlemeyi kestim cevaba göre ya indirecem yada devam edecem bilemedim..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Crunchyroll'un çevirilerine güvenebilirsin.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 On 17.03.2019 at 04:02, Xenus dedi ki: S3 geliyormuş 9 Nisan'da başlayacaktı ama bugün yapılan açıklamaya göre koronavirüs salgını sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelenmiş.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Evde otururken en azından bu geldi diye sevinmiştim. Diğer animeler başladı bu sezon hep, bir bunun bir çekimini bitiremişler vaktinde =(
Öne çıkan mesajlar