Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Tavsiye] Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru


SenariouS

Öne çıkan mesajlar

http://i.imgur.com/THOtikB.jpg

Konusu Yokmus hemen acayim dedim.

Simdi anime klasik lise romantik komedilerinden degil bir kere. Hachiman gercekten Kyondan sonra bu temadaki en orjinal karakterlerden biri.

Konu, Hachiman'in lisede bir tur "Topluluk Yardimi" klubune zorla katilmasi ile basliyor. Hachiman insanlarin ve yasamin sacmaliklarini ve yalanlari kendince coktan cozmus bir eleman. Klubun diger uyeside Yukinoshita isimli okulun en guzel ve en SJW kizi oldugunu dusursek baya zitlasiyorlar. Sonradan hikayeye maskot diyebilecegimiz Yui katiliyor.

Konu olasi lise sorunlarini Hachiman'in nasil cozumledigi uzerine gidiyor.

Komedisi var
Ana karakter super
Hass.. dedirtecek sahneler bol
Izleyin gayri

Su an 2. sezonda ilk sezon ile ikinci sezonun cizim studiosu farkli
Ben 2. sezonu biraz daha begendim. Karsilastirmasi altta

http://imgur.com/4pENn41.jpg

ve bittabi hachimani en iyi anlatan sahne ve cumle asdf
http://imgur.com/YECWJE0.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sezonu baya begenmiştim, ancak daha sonra binbir tane psikolojik anime-manga en son da oyasumi pun-pun okuyunca biraz baygınlık geldi açıkçası bu konular.

öyle davranıyor aslında sana yardım etmek istiyor, sana kızıyor aslında seni önemsediginden tarzı muhabbetler sıkmaya başladı biraz.

gene her türlü izlenir ama. ilk sezondaki 5. bölümün sonunda başlayıp i hate nice girls diye biten muhabbet inanılmazdı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seri 10 uzerinden 11 bence hatta
8man/10

Borastus'un dedigi muhabbet su

I hate nice girls

I hate nice girls. Just exchanging greetings with them will get them on your mind. Start texting each other, and your heart will be set a flutter. If they call you, you're done for. Enjoy staring at your logs and grinning like a fool. However, I won't get fooled again. That's what your kind calls kindness. If you're nice to me, you're nice to others. I always end up nearly forgetting that. Reality is cruel, so I'm sure lies are a form of kindness. Thus, I say kindness itself is also a lie. I always ended up with these expectations. And I always ended up with these misunderstandings. And before I knew it, I stopped hoping. A highly trained loner is once bitten, twice shy. As a veteran on this battlefield of life, I've gotten used to losing. That's why I always hate nice girls.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8man bu bölümde de çok iyi ya. Tam bir dark knight.

S2 E2

Çatı sahnesini ayakta alkışladım yalnız.
Son anda twist geliyo gibi yapıp deliverlamamaları çok iyiydi ya. Çok yakışırlardı birbirlerine.
Yui ve Yukinodan daha iyi olduğu kesin en azından ^^




ayrıca;





http://i.imgur.com/4yMKEnk.png



http://i.imgur.com/nVIMF4Q.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Borastus said:

Turuncu saçlı olan leş zaten animelere genki girl kategorisinden giriş yapabilecek yoksa kontejan dışı kalması garanti biri.


kontenjan ne peki?

- her sahnede ne kadar MÜKEMMEL ve ne kadar AKILLI olduğu vurgulanan, şirin davrandığında da emphasize edilen ojousama
- iğrenç fujoshi
- trap
- screentime'ı sıfıra yakın, adını bile hatırlamadığım barmen kız
- blonde slut

sensei, yui, imouto üçlüsü ve diğerleri arasında dağlar kadar fark var bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Osirix said:

kontenjan ne peki?

- her sahnede ne kadar MÜKEMMEL ve ne kadar AKILLI olduğu vurgulanan, şirin davrandığında da emphasize edilen ojousama
- iğrenç fujoshi
- trap
- screentime'ı sıfıra yakın, adını bile hatırlamadığım barmen kız
- blonde slut

sensei, yui, imouto üçlüsü ve diğerleri arasında dağlar kadar fark var bence


zaten hemen hemen bütün yan karakterler önceden alışkın olduğumuz kalıplar içinde çünkü serinin mevzusu bu. bu tarz okul animelerinde genellikler ana karakter herhangi bir özelliği olmayan hayatı rölantide geçireyim bu huzurlu günlerim devam etsin yeter kafasında oluyor. farklı farklı yan karakterler gelip ana karakterimize hayat bu değil gerçek yaşamla tanış konseptiyle bir nevi kafasına vura vura (ki en sevmediğim mevzulardan) birşeyler ögretiyor ana karakterimiz de he yaşamak ne güzelmiş bunca şeyi kaçırmışım diyerek aydınlanıyor.

yahari de ana karakter anti-tez olarak ortaya çıkıyor ki daha ilk sahnede "gençlikte yaşanan herşey hayatın baharatı ise hiç arkadaşım olmaması da bir baharat almaz mı" tarzı birşeyler diyerek mevzuya giriş yapıyor. sonraki bölümlerde dedigin gibi kalıplaşmış bütün anime stereotypeleri ile karşılaştırarak ana karakterimize yorumlatıyor durumu. zoraki bir arada duran arkadaş grupları, popüler olmak için iyi görüneyim diyen karakterler ile önceki animelerde gördüğümüz karakterlere farklı bir bakış açısı getiriyor. küçük kız kardeşinin elbiseleri için benim için bunlar sadece bir elbise başka birşey değil diye saga sola da dokundurmaya devam ediyor.

yui karakteri normal bir kız işte, onun yorumu önceden senarious un yazdığı paragrafta ana karakterimiz veriyor. diğer karakterlerin artıları eksileri var, önceden yaşadıklarına göre farklı kişilikler adapte etmiş topluma göre, oujousama karakteri kızların kendi arasındaki rekabetin sonucu olarak duruyor benim için, yui ise düz bir karakter, gerçi seriyi bir daha izleyesim var farkında olmadığım detaylar vardır belki döneminde izlemiştim seriyi unuttuğum yerler vardır.

aslında seri hakkında genel bir bilgi vermek istiyordum senin yazdığın yol açtı buna yoksa kastettiğin şeyden baya farklı yerlere girdigim farkındayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


bir bölüm boyunca ne yapılabilecegini tartışıp sonradan aday olduktan sonra bunu gerçekten sen istiyor musun diye sorulduğunda uf snn be salak tarzı yanıt verip başka metodlar da olabilir denilince
http://i60.tinypic.com/345onwk.jpg
diye laf sokup sonra bu dedigini eline alınca artist artist kaçan karakteri düşünecek degiliz.
arkandayız 8man.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...